UAOTZYV.COM

Фокстрот отзывы

Адрес Умань, вулиця Велика Фонтанна, 31
Телефон +380 (800) 30-03-53
Часы работы 09:00-20:00
Сайт www.foxtrot.com.ua
Рубрики Магазин бытовой техники, Магазин фото- и видеотехники, Магазин аксессуаров для мобильных телефонов, Интернет-магазин, Магазин электротоваров
Оценка 2.7 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Фокстрот — Сміла, вулиця В'ячеслава Чорновола, 6/1
Фокстрот — Черкасы, вулиця 30-річчя Перемоги, 29
Фокстрот — Черкасы, бул. Шевченка, 207
Похожие компании в категории
КОМФОРТ — Умань, вулиця Небесної Сотні, 28
Теплий дім — Умань, вулиця Шевченка, 23А
Магазин Эльдорадо / Eldorado — Умань, вулиця Шевченка, 23
Епіцентр Умань — Умань, Київська вулиця, 27

Интернет-магазин Фокстрот отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
06 августа 2023 в 12:07

Слабкуватий магазинчик. Замовив у них бойлер на привезення, вони передзвонили і зажадали сплатити все онлайн і відразу без повної оплати не привезуть на магаз. Відстійна ситуація з їхнього боку! Що це за магазин, який не може клієнту, який замовив бойлер, привести його на магаз в Умань?

Виктор
01 июня 2023 в 21:31

Гарне обслуговування, помірковані ціни. Рекомендую.) Подякували, через три роки) краще пізно чим ніколи. Через три роки думку не змінив. Рекомендую.

Мария
26 сентября 2021 в 12:53

Прекрасное обслуживание, самые доступные цены, большой выбор товаров, располагающая и уютная атмосфера.

Максим
05 сентября 2021 в 21:13

Не рекомендую цей магазин для покупок!
Хоч персонал і нормальний, відношення директора незадовільне!
Власні інтереси стоять набагато вище інтересів покупців. Ціни не зрозумілі!
Особисто проходив стажування за скороченим графіком але і цього вистачило для чіткого розуміння політики. Так наприклад: одна жінка (покупець) мала бажання придбати пральну машинку для будинку інтернат. Була проїздом - не місцева. Машинка коштувала 6900, на сайті та ж сама модель коштувала 6500. Вирішила придбати за Інтернет ціною. При огляді виявилось, що машинка має пошкодження на корпусі (з боку по всій діагоналі сторони була доволі значна царапина). На питання: чи можна отримати додаткову знижку їй погодили. Вже при самому оформленні виявилось що ціна буде становити 7400. Ми були в непорозумінні і звісно звернулись з питанням до директора. Він в свою чергу проінформував нас, що це якесь непорозуміння і пообіцяв вирішити це питання на протязі декількох годин. Я попросив клієнта зачекати. Клієнт погодився і ми домовились, що за декілька годин вони повернуться. Так і було. Через декілька годин ситуація не вирішилась і ще через декілька також (близько 4 годин). Потім, як пройшло вже більше 5 годин клієнти запитують, скільки ще їм чекати, так, як вони з іншого міста і навіть області, їм було не дуже комфортно стільки часу бути там. Вирішив переговорити з директором, але його не було на магазині вже близько години. Телефон його не відповідав. Так як за той день це був вже не перший випадок я рознервувався і вирішив вийти на перекур. Вже там я зустрів директора який пив каву і розповідав анекоди. Звісно така поведінка була неприйнятною для мене, тому я вирішив не працювати там. Люди прочекали ще годину і так їхнє питання ніхто не вирішив. А мені як бонус досі не повертають мої документи типу:
- Нам їх ще не відправили з офісу з (03.07 - 30.07) їх ще не відправили.

Тому не рекомендую ні працювати і купувати в даному магазині.

Валерія
28 июля 2021 в 11:52

Відганяє ще не зайшовши нереально голосна музика. У вас класні колонки, я рада. Але все ж. Рекомендую зробити тихіше, як мінімум!

Татьяна
26 января 2021 в 23:48

Персонал магазину залишив негативні враження!

Ми замовлення зробили через інтернет. Тобто, товар мав бути підготовлений до видачі і лежати у відведеному місці.
Замовляли мобільний телефон.
1. Дівчина на касі по номеру мобільного телефону перевірила чи здійснювали замовлення і покликала продавця з залу щоб та знайшла і видала замовлення.
2. Продавець довго шукла замовлення! Потім до каси винесла коробку з мобільним телефоном. Коробка була відкрита, відповідно, пломби (наклейки) самсунг на коробці розрізані.
3. Телефон був без захисної плівки виробника.
4. Оскільки з телефонами самсунг раніше діла ми не мали, я запитала у дівчини на касі чи має бути захисна плівка на телефоні і чи має бути телефон запакований в коробку. На що дана особа відповіда, що на телефонах самсунг захисної влівки немає, а коробка була відкрита, тому що сьогодні її помилково відкрили коли видавали замовлення іншій людині.
Від даного пристрою ми відмовились, оскільки, це мав бути подарунок.
Взамін нам видали інший мобільний телефон запакований у коробку з захисними пломбами. Після відкриття коробки вдома, великим очікуваним «здивуванням» було те, що захисна плівка на телефоні все ж таки є.

В цілому, враження про магазин зіпсували касир та продавець, які намагаються обурити покупців.

Дякую за «обслуговування»! До вашого магазину більше звертатись не будемо.

Дар'я
20 октября 2020 в 11:24

Дуже порадувало обслуговування! Продавці-консультанти дуже приємні та допомагають підібрати саме те, що потрібно) Дякую!

Алекс
19 декабря 2019 в 19:36

Как и везде, единственный минус пихают то что мне не нужно, типо не продадим духовку без страховки

Инна
25 ноября 2019 в 23:10

Робимо покупки тільки тут. Завжди привітні консультанти. Але є один мінус, магазин не співпрацює з інтернет-магазином

Татьяна
10 ноября 2019 в 22:01

Многие пишут, Фокстот-плохое обслуживание, не качественный товар. А мне понравилось, обслуживание супер, товар посмотрим-вторую неделю только пользуемся.

Валентина
19 октября 2019 в 13:30

Если хотите узнать более расширенные характеристики о товаре, необходимо искать продавца.
Не огрганизованно

Даша
29 августа 2019 в 14:17

Магазин не поганий, але є деякі ситуації. Купляла тут телефона. Нам запропонували взяти гарантію за 500 грн і що ми цю гарантію зможемо прийти і в любий час забрати, потім на касі нам договорили що ці 500 грн ми зможемо забрати при покупці другого пристрою, нам це не сподобалося і ми сказали що будемо відказуватися, нам почали говорити що це буде дуже довго, около часа, що потрібен паспорт, ми згодилися і почали писати заяву на відмову. В підсумку ми зробили це все за 10 хв і пішли додому.

Олена
28 июля 2019 в 17:34

Купили кондиционер с установкой. Установка включена в стоимость. Больше двух недель обещают, что мастер по установке кондиционеров «Завтра ну точно будет», но так никто и не приехал. Звонили и в магазин, и на горячею линию, но толку 0. Больше желания что-то покупать в фокстроте нет.

Вячеслав
02 декабря 2018 в 19:30

Непоганий магазин але великі ціни. Тай примушують купувати багато непотрібних товарів та послуг.

Юра
03 ноября 2018 в 18:39

Категорично НЕ РЕКОМЕНДУЮ цей магазин. Сервіс ніякий (на запитання ремонту згідно гарантії - відповідь "Я не знаю, я касир", на весь магазин в м. Умань один сервіс менеджер якого не реально "зловити" бо його просто немає на робочому місці! Дуже засмучений що зв'язався з цією недобросовісною організацією.

Женя
16 октября 2018 в 9:25

Сервис ноль, отдал телефон по гарантии (iPhone 6), заявка была подана 12 декабря а в начале ноября 1-5 числах я его отдал так как сказали принести его, и посей день меня кормлят завтраками уже середина апреля а результата НОЛЬ, телефон отдавать не хочут. БЕСПРЕДЕЛ

Добавить отзыв