UAOTZYV.COM

Fabrica отзывы

Адрес Черкасы, вулиця Гагаріна, 1
Телефон +380 (96) 114-11-01
Часы работы 11:00-23:00
Сайт carry.ck.ua/fabricadelivery
Рубрики Ресторан, Ресторан морской кухни
Оценка 4.1 44 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Моісей Беня — Черкасы, вулиця Смілянська, 23/1
Чача Че — Черкасы, бул. Шевченка, 423
Похожие компании в категории
Коза Ностра / La Cosa Nostra — Черкасы, бул. Шевченка, 108
Эдем / Едем — Черкасы, вулиця Соснівська, 7/2
Палатин — Черкасы, вулиця Гагаріна, 140
Форест / Forest — Черкасы, вулиця Пальохи, 25

Ресторан Fabrica отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мороз
31 мая 2024 в 23:09

Чудовий заклад, з класною атмосферою, інтерʼєром і саме головне кухнею. Найбільше вразив персонал, адміністраторка Людмила надзвичайно привітна та мила, все чудово розповіла, провела до столику та порекомендувала неймовірні коктейлі.

Виктория
21 декабря 2023 в 17:04

Чудове затишне місце для відпочинку. Смачна їжа, гарний персонал, професійний сомкл'є. Вишукано.

Маша
18 декабря 2023 в 12:03

Дякую! Все дуже сподобалось!) Їжа смачна та гарна подача, дуже атмосферне місце, персонал- дівчата супер професіонали! Допомогли влаштувати неймовірне свято!)

Ольга
13 декабря 2023 в 2:28

Давно хотіла написати відгук ресторану Fabrica Noire. Дуже вдячна Вам за гарне обслуговування, вишукану їжу, загальну атмосферу та відчуття свята. Все було на найвищому рівні починаючи з моменту замовлення з чарівною Тетяною до закінчення чудової вечері з улюбленими колегами. Сподобалась подача салатів, ніжний паштет, неймовірна риба, мʼясо. Будемо Вашими постійними гостями. Дякуємо.

Катерина
12 декабря 2023 в 6:56

Щиро вдячна персоналу закладу за обслуговування та організацію заходу для досить не маленької компанії людей. Чистота, свіжість та затишна атмосфера. Чемність та ввічливість на першому місці це дуже важливо для нас. Різноманітність варіантів меню та підлаштування під потреби клієнта.
Повернемось ще не раз в даний заклад!
Рекомендую!

Константин
14 сентября 2023 в 1:18

Сподобався сервіс, інтерʼєр, якість кухні ТОПчик- страви різнопланові, очікування замовлення середнє. Якщо розуміти, що це не фаст-фуд, то все круть. Лайк Вам.

Анастасія
09 сентября 2023 в 0:24

Прекрасне місце. Інтер'єр приваблює 100%, можна розглядати і розглядати, забувши про їжу) Їжа смачна, гарна подача, офіціант була уважна, залишилися задоволені на всі 100%. Добре, що в місті є заклад, в якому можна так здорово відволіктися.

Женя
08 сентября 2023 в 17:47

У вас кастинг набір офіціантам? Усі як на підбір!) дуже сподобалися бургери, салат із ростбіфом, паштет взагалі в саме серце! Жаль немає ігрової зони для дітей, а загалом враження залишилися тільки хороші! Не раз були у вас у закладі, сподіваюсь не останній.

Millioner
05 сентября 2023 в 5:06

Вчора були у вас в гостях, все сподобалось. Було і смачно і приємно відпочивати. Дуже класно, що є cork free. Офіціант підібрала відповідні страви до напоїв, укутала одіялком і була дуже ввічлива дякуємо, приїдемо ще до вас

Богдан
07 августа 2023 в 10:44

Прийшов з дівчиною в заклад, на вході з нами привіталась чи офіціант чи адмін, вона стояла за касою, почала йти до нас, потім за нами зайшла її подружка і вона нас просто проігнорувала і пішла до своєї подружки спілкуватись. Потім побачивши наше незадоволення вона вирішила підійти до нас, щоб нас посадити. Вважаю для заклада такого рівня і як воно себе позиціонує це недопустимо.

Яна
20 июля 2023 в 19:01

СПОВНЕНИЙ СМАКІВ ТА ГОСТИННОСТІ РЕСТОРАН!
Хочу поділитися, хоч із запізненням, своїми дуже позитивними враженнями від ресторану. 09.06. Ми святкували випускний своїм дітям. Цей ресторан залишив у мене незабутні враження та приємні спогади. Спочатку мене вразила атмосфера. Ресторан має дуже вишуканий та сучасний дизайн інтер'єру. Кухня на вищому рівні, дуже гарна подача страв. Офіціанти привітні та уважні. Окрема подяка керуючій Тані за організацію нашого свята! Я б рекомендувала цей ресторан для будь-якої події чи святкування. Щиро дякую за незабутній вечір!

Женя
05 июля 2023 в 18:53

Високий рівень обслуговування, смачна кухня та приємна атмосфера робить цей заклад комфортним для приємного проведення часу в компанії! Рекомендую.

Мария
10 мая 2022 в 6:41

По уровню и размаху этого ресторана я ожидала гораздо большего. К сожалению мне принесли лосось который был сырой внутри. В салате с морепродуктами было больше заправки чем листьев, есть было невозможно. Но это не все, самое печальное это был туалет. Смежный туалет для женщин и мужчин, с 3мя кабинками и ужасно грязный. Было противно просто даже стоять. Как для девушки, это неприятно выходить из кабинки туалета где 3 мужика стоят и переговариваются с открытой дверью. Из приятного было только оформление зала, красиво.

Евгения
28 апреля 2022 в 16:20

Лучший ресторан города! ️‍
Все очень вкусно, интерьер шикарен, коктейли вкусные, персонал весь очень приветлив и внимателен к гостям. Спасибо?

Оксана
18 апреля 2022 в 20:37

Интересный интерьер, но! Салат оливье с тигровыми креветками - несвежие креветки (не тигровые). Как не стыдно так надувать клиентов!

Таня
13 апреля 2022 в 14:04

Вкусно. Своевременная подача блюд. Очень чисто и уютно. Внимательный персонал. Выбор зала на разное количество гостей. Рекомендую.

Финди
06 апреля 2022 в 3:16

Чудовий затишний заклад з вишуканим меню та ввічливим привітним персоналом! Дякую, що прикрашаєте Черкаси)

Константин
03 апреля 2022 в 20:18

Идеальная кухня, лучшая в городе.

Супер обслуживание, супер интерьер, супер атмосфера.

Мой сын ел рыбные котлетки креветками, чтобы вы понимали это фантастический случай.

Вся семья под впечатлением, теперь это наш любимый ресторан.

Ihor
28 марта 2022 в 20:03

Підбираємо разом із нареченою місце для весільного банкету. Алгоритм у нас простий - відвідуємо ресторан і оцінюємо страви та обслуговування, якщо подобається то спілкуємось з адміністрацією.
Тож свій відгук я б поділив на 2 частини:
1) Ресторан:
Залишив лише найкращі враження, на мою субєктивну думку один із найкращих закладів такого типу у місті. Свіжий ремонт, дуже затишний інтерєр, готують дуже смачно (особливо відмічу салат цезар та десерт медовик). Обслуговування вище всих похвал, дівчата офіціанти літали навколо нас як метелики, дуже ввічливе, якісне та ненавязливе обслуговування. За цю частину однозначно найвища оцінка 5.2) Адміністрація:
Так-як ресторан нам дуже сподобався вирішили поспілкуватися із адміністрацією. На жаль адміністратор зіпсував все враження. Поводився дещо зверхньо, було таке враження наче він намагається пошвидше від нас позбавитись. Загалом було не комфортно із ним спілкуватись. Тому за цю частину лише 1.

Тож загальне враження від ресторану ставлю 3 зірки як середню оцінку із поваги до того як сильно старались офіціанти та кухарі

Александра
25 марта 2022 в 5:23

В інтер'єр вкладено багато грошей та сил. Досить затишно. Хоча кістяки риб більше нагадують звалище ніж оригінальний задум) А ось меню - повне розчарування. Ціни вище середніх по місту. І при цьому меню на шматку паперу, який повинні були б викидати після кожного відвідувача, але ні, його вам принесуть зіжмаканим та в жирних плямах (Смак +/- смачно. Голубці насмішили: три манюні і півтарілки повітряних вершків (може то і не вершки). Олів'є: таку подачу від дитини в 5 рочків я б зацінила, а ось для ресторану. Крім того зверху щедро присипане згорівшими сухарями, які неприємно хрустять. Можливо кухар сумнівається в якості і хоче, щоб відвідувачі одразу заїдали вугіллям) Непоганий борщ (хоча і забагато буряку), курка в азіатському стилі смачна. З подачею торту не переймались: подали просто на тарілці без оформлення. До торту принесли ложку для коктейлів, а не десертну виделку.
Дитячий майданчик є, але дитячого (або хоч дієтичного) меню немає.
На мою думку, то власники перемудрували. Хотіли дорого-богато, а вийшло таке-сяке.

Добавить отзыв