UAOTZYV.COM

Євромед отзывы

Адрес Черкасы, вулиця Байди Вишневецького, 61
Телефон +380 (98) 331-51-51
Сайт evromed.ck.ua/contact
Рубрики Медицинская клиника
Оценка 1.3 6 отзывов
Похожие компании в категории
Медгарант — Черкасы, вулиця Небесної Сотні, 55
Новый зир / Новий Зір, медичний центр — Черкасы, вулиця Івана Мазепи, 49/1
Святого Пантелеймона — Черкасы, вулиця Сумгаїтська, 30-3, 18000
МРТ клиника Vita-Teneo МРТ диагностика Черкассы — Черкасы, вулиця 30-річчя Перемоги, 20

Медицинская клиника Євромед отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александра
08 марта 2022 в 9:20

Лікарі все роблять на швидкоруч. Не чекайте, що дадуть відповідь на ваші питання, швидше всього, що зроблять вигляд, що не почули або просто відморозяться. Ціна вище середньої на такі дослідження.
До адміністратора претензій нема. Але якщо хочете нормального відношення, то їдьте в Євромед що на Менделєєва.

Саша
29 января 2022 в 11:27

Враження від відвідування Євромед склалося негативне. Записала дитину на ранок на УЗД. Сказала, що і сама хочу перевіритися. Дитину подивилися, а мені сказали чекати, коли буде вільне вікно. Кажу, що мене дуже тошнить, в мене гастрит і я не можу чекати. Треба було відразу нас обох записати на інший день, я ж не наполягала саме в цей день. Адміністратор сказала, що і так мою дитину всунула раніше, хоча при запису на УЗД цього мені не повідомила. Таке враження, що за свої гроші я ще вклонитися повинна була, бо нас наче "по блату" прийняли. До речі, через 20 метрів від Євромед є медичний центр Гастро плюс. Відразу пішла туди і через 15хв. Пройшла УЗД. Обслуговування на вищому рівні. Рекомендую.

Віта
28 ноября 2021 в 13:46

Дівчата, що беруть аналізи - чудовий персонал. Але хотілося б щоб адміністратор навчився добрим манерам і ввічливості. Заздалегідь дякую!

Лиля
25 октября 2021 в 21:59

Лікар Руснак О. Некоректна у своїх висловлюваннях, враження не з найкращих. Ні слова не сказала про висновки УЗД. Просто попросила вийти з кабінету.

Ди
22 июня 2021 в 17:40

Делают все на быструю руку, так как большая очередь. Соответственно не ждите точного вывода в документе. Лучше сразу обратитесь к более толклввм специалистам и в, толковую, клинику. Может в сосновке евромед лучше работает, но в, центре это дно. Пришлось переделывать в другом месте уже спокойно, где заключение было совсем другим

Марина
01 мая 2021 в 0:02

Це просто жах! Рентген робили на апараті ще довоєнного часу! Умови просто жахливі. Дуже розчарована.

Добавить отзыв