UAOTZYV.COM

Деликат / Делікат

Адрес Черкасы, вулиця Героїв Дніпра, 87/1
Телефон +380 (800) 75-50-45
Часы работы 07:30-23:00
Сайт delikat.site
Рубрики Супермаркет
Оценка 3.2 24 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Делікат — Черкасы, вулиця Остафія Дашковича, 19
Делікат — Черкасы, вулиця Богдана Хмельницького, 55
Деликат / Делікат — Черкасы, вулиця Благовісна, 300
Делікат — Черкасы, вулиця Нижня Горова, 70
Похожие компании в категории
Деликат / Делікат — Черкасы, вулиця Гоголя, 460
АТБ-Маркет — Черкасы, бул. Шевченка, 239
Molli / Моллі — Черкасы, бул. Шевченка, 320
АТБ-Маркет — Черкасы, вулиця Добровольського, 15

Деликат / Делікат отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
22 июля 2023 в 1:00

По-перше, директорка в делікаті на митниці, за Гагаріном 55/1 знає свою справу, як збути зіпсований продукт і тд. Це навіть на думку працівників. До неї ніхто так не заносив Роману Дисконту. Одного разу тзяв шаурму, виявилася з сирими, протухлими шматочками курячого м'яса, мабуть, що пропало з прилавка на кухню пустили. Сьогодні морозиво взяв дітям, вафельний стаканчик схоже з часів СРСР трухлявий із запахом прілого, курячого посліду. Тому, ще раз, твої афери торкнутися моїх дітей, їстимеш прилюдно

Саша
22 июня 2023 в 1:53

На касі обманюють, будьте уважні. Обман і неприємні продавці деякі. Раніше такого не було. Старатимуся не відвідувати цей магазин.

Наталия
30 декабря 2021 в 2:24

Магазин дуже подобається. Завжди великий асортимент, добрий вибір. Із задоволенням ходжу до цього магазину.

Юра
24 ноября 2021 в 0:19

Все добре як для маркетингу, а для мережі такого рівня потрібно додасть більше сервісу та ввічливої ​​уваги всього персоналу.

Саша
29 мая 2020 в 3:22

Дякую працівникам Магазину Делікат що в такий час працюють і не знають чи здорових чи хворих людей обслуговують. Побажання до охоронців не впускати до магазину людей без масок (їх ходе половина по магазину).

Леша
25 мая 2020 в 15:32

Всё замечательно! Ассортимент, цены приемлемые, особенно по акциям! Продавцы в масках и перчатках, на выходе дез. Раствор! Супер!

Дмитрий
22 апреля 2020 в 18:43

Спасибо Вам за разливное пиво!) Цены чуть завышены, но качество не хуже чем в остальных Деликатах.

Einar
21 апреля 2020 в 17:23

На мій погляд "Делікат" це краща мережа магазинів в місті. У них приємний інтер'єр і красива подача товару.
Продукти завжди гарної якості, а ціни помірні. Досить часто бувають акції і знижки. Є свіжі товари власного виробництва, переважно ковбаси і готові страви. Вони випікають кілька сортів хліба і здоби.
Окремо варто згадати про велику автостоянку, навколо магазину, та інклюзивні пандуси та двері.
Також дуже приємно що магазин працює цілодобово.
Раджу!

Женя
01 апреля 2020 в 11:50

Делікат на Митниці - ну який же ж він маленький! Із за його тісноти я хожу до нього дуууже рідко, в найкрайньому випадку. Якщо якийсь продукт можно купити в іншому більш зручному магазині - то я піду туди. Щемитися і тертися об покупців - абсолютно не моє. Чому власники маючи навколо такий величезний мікрорайон і розкішні пустоші зекономили на розмірах будівлі - не зрозуміло. Дівчата продавці і касири (саме дівчата, а не чоловіки) ввічливі і привітні, охоронці тактовні. Хороший асортимент овочів і фруктів, бакалії, м'яса і риби. Не розумію чому такий урізаний асортимент черкаського хлібу - я не можу купити тут популярний і мій улюблений цільнозерновий-бездріжжьовий хліб. Зато асортимент Київхліба, що набагато дорожчий за черкаський і напханий глютеном - занадто розширений. Якщо у великих Делікатах завдячуючи ассортименту можно знайти товар на любий смак, то в маленькому митницькому Делікаті нажаль це не так. Він так і залишився ларьком, тільки великим ларьком.

Максим
24 февраля 2020 в 5:53

Из всей сети пожалуй самый слабый. Хотя потенциал данных магазинов позволяет сделать его намного лучше.

Александр
25 октября 2019 в 3:13

Качество продуктов оставляет желать лучшего. Майонез весь ненатуральный, яйца отвратительного качества, часто попадаются испорченные. Весы для взвешиаания фруктов стоят одни на весь магазин, из-за чего образуется к ним огромная очередь, помимо той, что на кассе.

Олег
12 октября 2019 в 10:40

Я постоянный покупатель "бывший" этого магазина. Много просрочки, хотя даты упаковки свежие. Не советую, можно травануться.

Александр
10 октября 2019 в 9:54

Хороший магазин, есть практически все, нравится то что магазин аккуратный, даль что персонал не всегда приветливый.

Алло
22 сентября 2019 в 22:45

Працівники порушують права покупця: касир і охоронець не дозволяли заходити в магазин з електросамокатом, при цьому на самокаті не їхали, а просто вели поруч.

Сергей
08 сентября 2019 в 8:34

Добрый, день администрация сети магазинов Деликат! Насколько я всегда восхищалась этим магазином, настолько я сейчас начинаю разочаровываться. Уже неоднократно покупаем яйца и каждый раз их приходится выбрасывать. После варки или жарки от них идет очень неприятный запах и внутри под скорлупой черные пятна, употреблять их в пищу невозможно. Теперь приходится сомневаться и в качестве остальных продуктов, которые у вас есть в продаже
Приймите меры незамедлительно!

Артур
13 января 2019 в 10:52

Біля магазину елементарно немає нормальної парковки. Свіжість товарів під великим питанням, був свідком просрочки в магазині. Магазинчик невеликий, не зважди можна знайти товари які цікавлять.

Женя
09 января 2019 в 16:14

Магазин непоганий, але бар при ньому - низькопробна забігайлівка для місцевої алкашні, яка заважає (особливо вночі) мешканцям навколишніх будинків

Андрей
30 декабря 2018 в 0:35

Давно хотілося щоб тут десь був делікат. Парковка дуже маленька. Дуже зручно. Ціни гарні, чистенько, атмосфера теж. З прострочкою трапляються випадки.

Максим
24 декабря 2018 в 20:51

Открылся новый, перестроенный Деликат.
Цены такие же как во всей сети этих магазинов.
Работает круглосуточно, после открытия все нормально, а там посмотрим)

Даня
08 декабря 2018 в 5:18

Резко негативное мнение об этом магазине. Сегодня продавщица испортила все мои нервы при выборе колбасы. Задавал элементарные вопросы, на которые она отвечала хамством. Никому не советую. Персонал ужасный.

Добавить отзыв