UAOTZYV.COM

Comfy отзывы

Адрес Черкасы, вулиця Сумгаїтська, 10
Телефон +380 (800) 30-35-05
Часы работы 09:00-19:30
Сайт comfy.ua/ua
Рубрики Магазин бытовой техники, Магазин фото- и видеотехники, Магазин электротоваров, Магазин электроники
Оценка 3.5 28 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Comfy — Черкасы, ТРЦ Lubava, бул. Шевченка, 208/1
Comfy — вулиця В'ячеслава Чорновола, 4А
Похожие компании в категории
Ельдорадо / Eldorado — Черкасы, вулиця Миколи Гоголя, 250
ТЕХНОКЛИМАТ / Техноклімат — Черкасы, вулиця Симоненка, 5
Шоп / Інтернет-магазин shop.ck.ua — Черкасы, вулиця Небесної Сотні, 2
Фокстрот — Черкасы, вулиця 30-річчя Перемоги, 29

Магазин электротоваров Comfy отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Інна
18 августа 2023 в 11:59

27.06.2021 р. В ТОВ "Комфі трейд", бул. Шевченко, 208/1 м. Черкаси буд придбаний телевізор Samsung вартістю 21599 грн.
22 червня 2023 року відбулась поломка телевізора, як повідомили згоріла матриця, вартість ремонту = вартості нового телевізору, та є недоцільною. Наголошу, що телевізор майже не експлуатувався, електромережа в будинку захищена запобіжниками.
Компанія Samsung дає гарантію 1 рік! НЕПРИПУСТИМО продавати неякісний товар з великою вартістю і таким обмеженим строком придатності!

Таня
24 июля 2023 в 6:31

Зробила інтернет замовлення, мало того що не вчасно доставили до магазину так ще до того упаковка вся мокра була. Дуже розчарували

користувач
18 марта 2022 в 5:56

Онлайн консультація жахлива! Впевнили в неправдивій інформації про товар (пральна машина)
З другого разу замовили саме ту пральну машину яка підійшла по наших параметрах, але прийшлося все ж таки відвідати магазин. Довелося чекати на повернення коштів та доставку іншої машини, що призвело до морального та фізичного дискомфорту!

Наталья
26 февраля 2022 в 1:15

Це якійсь жах. Прийшла отримати інтернет замовлення, яке одобрив банк у розстрочку. В магазині сказали що я його відмінила. Коли зателефонувала на гарячу лінію, замовлення було дійсне, продавець з каси втікла, щоби не взяти телефон коли я балакала по горячій лінії. І потім мені хамила, сказала що їй нема діла до мого замовлення. Дякую горячій лінії. Але персонал в магазині жах, і, на мене дивились зверхньо, показуючи своїм виглядом, що я якась нікчема. Пройшло вже 2 дні, досі не можу прийти в себе, мене давно вже так не ображали.

Евангелие
15 января 2022 в 13:30

Приехал за 60 км, чтобы купить духовой шкаф. Сначала продавцы даже не желали распаковать для осмотра, и я настоял. Пока советовал я с женой, они уже упаковали и сказали, что поставили штамп гарантии. Так что я оплатил и повёз домой. По дороге вспомнил, что забыл проверить на подключение, и это было нужно. Как оказалось, она не рабочая.
Почему продавцы не проверили в магазине? Это не допустимая халатность.
Одна звездочка, не ругались матом. Не советую покупать в этом магазине, не качественный товар, товар не проверяют, а быстро вас обрабатывают психически, чтобы вы его купили.

Роман
08 января 2022 в 0:18

28.11.2021года была покупка в данном магазине. Продавец 256 очень плохо обслуживает покупателей. Грубит, ведёт себя нагло и не профессионально.

Wadim
04 января 2022 в 14:04

Купив ноутбук тиждень назад, який виявився з дефектом пам'яті. На наступний день після покупки я приїхав в цей же магазин. Продавець, який мені продав цей ноутбук просто розводив руками і нічого сказати не міг. Через хвилин 5 до мене підійшов так званий "майстер" і почав розказувати що дані ноутбуки всі мають схожі проблеми і за "невеличку" оплату в 3500 грн він усуне даний момент. Данний борзий "рішала" просто сидів і з ухмилкою говорив-"хоч шоб ноут робив-каса там, іди плати". Будьте готові, що в цьому магазині вас будуть намагатись розвести на гроші і продавці на вас просто дивляться як на скот, який можна було обманути і впарити якусь непотрібну дічь. Після довгої розмови я вирішив повернути ноутбук і купив такий же в іншому магаз ні, і ви знаєте - другий ноутбук працював і працює відмінно без проблем і синіх екранів

Анна
31 мая 2021 в 0:25

Хороший магазин, недорогая техника и хорошие, приветливые и отзывчивые работники как в зале так и на кассе

Антон
22 апреля 2021 в 22:11

Так трапилось, що я коли замовляв товар у компанії Comfy через інтернет магазин виникла невелика проблема з системою. Хоча і пройшла оплата і прийшло повідомлення про те, що вже можна забрати товар мені товар не віддавли бо сказали, що замовлення відмінили. Добре, що все закінчелось добре, все розібрались, товар віддали, витратив я при цьому, правда, хвилин 40-45, а може більше. Наразі зі мною навіть зв'язались з'ясували, що трапилось все владнали, невеличким компліментом, за це дякую компанії Comfy.
Але саме цьому магазину ставлю 3, тому що в цей момент коли трапилась проблема, не з моєї вини, здавалося, що я не кліент, а десь щось назамовляв, прийшов, щось хочу, дали номер гарячьої лінії мовляв розбирайтесь. І кожен з персоналу зайнявся своїми справами, консультанти кудись розбіглись, за стійкою нічого не допитаєшься, здавалось, що те, що замовив в інтернеті Comfy і знаходився в магазині Comfy, то дві різні фірми, то само собою, а то само собою. Ніхто не переймається проблемою кліента.

Наталия
09 марта 2021 в 20:58

Не первый раз приобретаем в магазине товары. Приветливые консультанты. Приятные цены. Но. Если товара нет на витрине, могут не верно проконсультировать, так как в их базе не правильная информация по некоторым товарам

Денис
13 декабря 2020 в 22:25

Хороший магазин техники. Немного не хватает внимания со стороны персонала, сам искал и разбирался, не подошли, возможно были заняты

Анна
23 ноября 2020 в 3:53

Выбор любых товаров на свой вкус, приветливые консультанты, неплохое местоположение в ЮЗР, напротив есть остановка, недалеко заправка и базар.

Светлана
15 августа 2020 в 18:26

Хороший ассортимент, хорошее качество, выбор на любой бюджет, быстрое и профессиональное обслуживание.

Вася
20 марта 2020 в 10:51

Заказал повербанк, перезвонили мне через 5 минут и сообщили, что его можно забрать сегодня, после получения смс, так и сделал, качество повербанка меня устраивает, спасибо за оперативность

Ірина
02 марта 2020 в 2:13

Сам магазин не дає довіру до Клієнта з першого погляду. Зайшовши до магазину двояке відчуття. Аде обслуговування хороше, консультант Денис дуже сподобався компетентна особа, двічі вже відвідала магазин.

Динарий
15 февраля 2020 в 1:05

Заказал водонагреватель. С доставкой проблем не возникло, привезли его мне домой через 5 дней. Бойлер был на вид чистый, без вмятин и царапин. Уже установили и опробовали как работает - все отлично! По сервису вы для меня лучшие! Спасибо!

користувач
10 марта 2019 в 4:52

Не знала какую модель бойлера лучше выбрать, поэтому звонила на горячую линию в Комфи, разговаривала с продавцами. В результате выбрала очень хороший бойлер, который должен без проблем долго работать судя по отзывам. Спасибо магазину, который только радует

Олександр
01 января 2019 в 13:22

Дуже в´ялі продавці. Адміністратор для вирішення питання дзвонить у кол-центр.
Проте сам товар якісний і в асортименті. Магазин просторий і затишний.

Не ведіться на те, що обов'язково купляти додаткові сервіси

Александр
27 декабря 2018 в 0:13

Персонал в залі досить кваліфікований. Проте касири в нестандартних ситуаціях губляться та ведуть себе як профани.

Віктор
17 декабря 2018 в 18:35

Такий великий магазин і такий маленький вибір що просто неймовірно як продавці парують це китайське лайно за ціною європейських фешенебельних виробників

Добавить отзыв