UAOTZYV.COM

Цитрус отзывы

Адрес Черкасы, ТЦ Любава, Черкассы, бул. Тараса Шевченко, 208/1, ТРЦ Любава
Телефон +380 (93) 170-38-98
Часы работы 10:00-21:00
Сайт www.ctrs.com.ua
Рубрики Магазин аксессуаров для мобильных телефонов, Салон сотовой связи, Все для фотокопировальной техники, Магазин электровелосипедов, Магазин электротоваров
Оценка 3.3 32 отзыва
Похожие компании в категории
Фокстрот — Черкасы, вулиця 30-річчя Перемоги, 29
Apple Market, продажа техники Apple, ремонт телефонов — Черкасы, вулиця Смілянська, 21
Фокстрот — Черкасы, бул. Шевченка, 207
MobileStore — Черкасы, вулиця Смілянська, 2

Магазин электровелосипедов Цитрус на Тараса Шевченко отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Михайло
05 сентября 2023 в 11:05

Як на мене, це один з найкращих магазинів техніки, завжди велика кількість товару на будь який смак і гаманець, продавці допомагають з вибором, але хотілось би мати можливість купувати тут товари у розстрочку чи оплату частинами від спортбанку.

Наталия
17 июля 2023 в 19:19

Мали купувати в "Цитрусі" телефон, з самого початку працівник на ім'я "Юрій" почав хамити, сервіс на найнижчому рівні, дуууууже не задодоволені обслуговуванням, хамство і незадоволення працівників просто змушує задуматися: для чого вони там взагалі потрібні. Шкода, що із- за таких працівників псується репутація магазину. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Наташа
07 июля 2023 в 4:23

Незнаю, чи то така агрествна тактика продажів, чи просто сервіс такий, але вже двічі заходила в магазин з конкретним запитом і натрапляла на консультанта Юрія.
Перший раз - прийшла придбати телефон. Хотіла взяти саме сяомі - такий запит мені дав мій чоловік, попросила допомоги, у відповідь почула від Юрія:
- та чого ви всі так в ті сяомі вчепилися? ! (Що значить "вчепились"? Чому вибір ставиться під сумнів? Чому продавець так зі мною говорить?)
Почав щось доводити мені, що рішення чоловіка купити сяомі помилкове, ввів в ступор, заплуталась, так нічого і не придбала. Сама розібралась - купили в іншому місці.

Другий раз шукали з подругою міні-зволожувач повітря, саме крихітний - USB, такий треба був для певних задач. І знову трапився Юрій - знову з порогу наїхав:
- Та нащо він такий треба? ! Він же нічого не буде зволожувати!
Ми не просили поради, ми в пошуку конкретної речі, є - є, немає - будемо шукати, що за дискредитація вибору?

Жодного натяку на якісну консультацію фахівця. Хоча раніше неодноразово купувала різні товари, навіть обмін по гарантії був без проблем.

Іван
19 февраля 2021 в 15:28

Спочатку Цитрус справив на мене дуже добре враження, але після того як я здійснив там ще декілька покупок, то в мене відпало бажання тут купляти ще будь-що.
1. Цитрус не дає можливості залишити негативний відгук про себе. Я замовляв геймпад і шнур з доставкою. Вона мені прийшли у вкрай жахливому стані, тому що працівники магазину не запакували їх взагалі, не додали ніякого додаткового захисту для перевезення (замовляв з доставкою НП). Шнур так взагалі здавалося наче був б/у, тому що коробка була пошарпана і відкрита. Я намагався залишити негативний відгук про це замовлення, написав негативний коментар на сайті, мені написало що "Ваш відгук буде перевірений модератором і опублікований" і так вони і не були опубліковані. Причому відгук був в нормальній формі, без грубостей чи типу того, все чітко по факту. Але їм звісно не вигідно публікувати негативні відгуки про себе.
2. Інша ситуація і теж пов'язана з доставкою, але вже з доставкою на магазин Цитрус. Знову речі прийшли з дещо пошарпаними коробками, на одній з коробок хтось щось писав і сліди від цього залишились на коробці. Цитрус сам прислав мені посилання на опитування щоб я залишив відгук про замовлення. І що ви думаєте? Я пробував перейти за посиланням, але опитування там не було.
3. Часто в них на сайті відображається що товар є в наявності, але по факту його немає. Налагодьте вашу систему, якщо, звісно, ви робите це не навмисно

Анна
16 ноября 2020 в 11:52

Всегда отдавала больше предпочтение именно Цитрус, за большой выбор и программу лояльности.
но последнее время, очень расстроили агрессивные продажи со стороны консультантов (сразу отпадает желание любой покупки

Василий
08 октября 2020 в 18:58

Кто столкнулся с этой ситуацией когда купил гурмана и дали 2 замены стекла, взял дорогое и сказали замена на таких 2 стекла, а в итоге говорят на 0,33 и показывают стекло которое меньше екрана, хотя в описании нету, говорят поменялось недавно, но я брал тогда когда не менялось, мне же деньги не возвращают когда у них цены падают на телефоны и другим людям, я так понимаю это новый метод кинуть людей

Евгений
23 сентября 2020 в 18:59

Отличный магазин, есть много электроники, хорошие продавцы, всегда подскажут. Если чего-то нет можно заказать на сайте. Доставка по Украине бесплатно в магазин.

Kraizy
04 августа 2020 в 1:49

Покупала Xiaomi Redmi Note 5, все отлично, персонал внимательный, была довольна своей покупкой. Примерно через год пришла купить уже другой телефон Xiaomi Redmi Note 8, все было отлично, однако со временем создалось такое ощущение, что телефон был сломан, его отремонтировали, и снова в продажу запустили, начал выбивать ошибки, не скачивал нормально приложения и стал выключаться сам по себе.
Сначала я подумала, что с обновлениями ситуация исправиться, однако ничего не поменялось, обидно очень.

Алексей
14 июля 2020 в 3:12

Магазин находится на первом этаже ТЦ «Любава». Довольно большая площадь и ассортимент товаров, несколько касс, продуманная выкладка. Персонал отзывчивый и действительно желает помочь. Со знанием более глубокой специфики функционирования некоторых товаров могут быть проблемы, сам столкнулся с тем что консультант не смог нормально объяснить, как функционируют датчики в умном доме, но это уже больше придирки. Довольно просторный и современный магазин сети, достойный рекомендации.

Лора
30 июня 2020 в 0:15

Невоспитанный персонал (консультант кричал через пол зала что может не быть нужной модели телефона. Вместо того чтобы подойти). Долгое обслуживание на кассе. Персонал не следит за масочным режимом - по залу ходили люди со спущенными до подбородка масками.

Allusik
24 июня 2020 в 19:09

Покупали игры на Sony PlayStation. Как выяснилось позже, цены оказались выше на некоторые игры, чем в интернет магазинах.

Обслуживание - нормальное!

Dmytro
22 июня 2020 в 7:23

Магазин сделан хорошо. Но дозватся консультанта сложно. Так же не могут внятно рассказать о товаре и условиях кредита.

Александр
29 апреля 2019 в 4:19

Пришли купить перехідник. Персонал, який допомогає вибрати, працює швидко і все добре. У мене є притензії до продавців касирів. При оформленні говорять з іншими продавцями сміються, ще гірше - товар коштував 199 гривень, а касир сказав 200 і не дав здачу. Прийшлось ткнути носом в чек і забрати гроші. Це не є якась велика сумма, але це було принципово. Менеджер відділу повинен за таке - як мінімум поїхати в Київ на перегляд його зарплати, бо персонал на кассі не відповідає ніяким вимогам. Більше туди не прийду.

Женя
12 апреля 2019 в 6:03

Добрый день, очень часто посещаю этот магазин так как считаю его лучшим у нашем городе, продавцы всегда рады помочь и рассказать новости в мире технологий, техника качественная. Спасибо магазину за яркие эмоции!

Роман
05 апреля 2019 в 8:03

Ставлю 3, магазинчик не плохой, но когда заходишь в него, то за тобой начинает ходить продавец-консультант как тень, создаётся ощущение что он следит что б ничего не украли, складывается не приятное ощущение. После такого перехотел что либо покупать.

Влад
02 апреля 2019 в 8:58

Купил наушники на угад т. К консультант не разрешил послушать. Понимаю гигиена и тд, но к примеру обувь можно померять до того, как купить, почему должен верить продавцу, что наушники мне подойдут! Звук, бас, совместимость с моим телефоном. Плати, а потом возвращай? Закон о "Защите прав потребителей" у них не работает.

Volodymyr
26 марта 2019 в 13:32

Нажаль дуже несподобалося, спілкуються консультанти неохоче (можливо мені такий попався), альтернатив непропонують, хотів придбати бездротові навушники - відмовилися дати їх послухати і як результат придбав тіж навушники в алло де ставлення до покупця зовсім інша.

Валентина
18 марта 2019 в 2:43

Магазин мне понравился. Есть что выбрать. А главное. Не навязываются продавцы. "не достают" как в других магазинах. Можно даже кофе выпить. Пока рассматриваешь товар! Все супер!

Владимир
12 марта 2019 в 11:00

Покупал у них пару раз мелочевку - наушники и т. П. Один раз через интернет. Обслуживанием остался доволен. Единственный момент, что не понравилось - навязчивый продавец. Всё пытался впарить товар подороже, хотя я пришел за конкретной моделью товара. За это 4 звезды

Мария
22 февраля 2019 в 1:16

Враження від обслуговування відмінне. Рада, що ми наближаємося до цивілізованого світу. Дуже чітко, зрозуміло, терпляче.

Добавить отзыв