UAOTZYV.COM

ЧП Олексенко / • OLEKSENKO Столы и Стулья •

Адрес Кам'янка, вулиця Героїв Майдану
Телефон +380 (97) 486-71-93
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-14:00
Сайт oleksenko.com.ua
Рубрики Производство мебели
Оценка 5 37 отзывов
Похожие компании в категории
Полифасад — Черкасы, вулиця Чигиринська, 524
Bro — Черкасы, вулиця Хрещатик, 193/2, офіс, 3
VOLDI — Черкасы, Priportova St, 22, 304

ЧП Олексенко / • OLEKSENKO Столы и Стулья • отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
14 июля 2023 в 3:53

Замовляла стіл. Зробили вчасно і якісно! Сучасний і красивий стіл. Доставили і зібрали, а ще й приємний бонус у вигляді смачних цукерок від компанії! Дякую! Пишаюсь нашими сучасними підприємцями!

Саша
05 апреля 2022 в 3:35

Замовляли стол і стільці в цій компанії. Дуже оперативно підібрали колір для покраски, колір обивки стільців. Отримали дуже якісну продукцію, яка дуже органічно вписалася у наш інтер'єр, і що важливо у строки, що були оговорені нами з менеджером. Окремо хочу подякувати Тарасу за терплячість і за дуже професійну консультацію. Якщо стул і стільці, то тільки "Олексенко ":)

користувач
04 апреля 2022 в 5:41

Спасибо за замечательный стол! Заказывали стол Спейс, получили подробную информацию о возможных материалах и вариантах исполнения стола. Заказ был выполнен в срок, все пришло тщательно запакованованным. Стол сделан качественно и добротно.

Саша
27 марта 2022 в 17:43

Заказывала стол Спейс. Эта модель стола идеально подошла для моей кухни. Стол очень круто выглядит и выполнен из качественных материалов. Заказ выполнили в срок. Спасибо команде OLEKSENKO за отличную работу и идеальный сервис! Успехов вам, еще больше реализованных проектов и довольных клиентов. Однозначно рекомендую!

Женя
08 марта 2022 в 11:41

Познайомились з продукцією у друзів і не вагаючись замовили стіл та стільці і для себе. Якісна робота, приємна команда, все на найвищому рівні. Однозначно рекомендую!

Александр
03 марта 2022 в 23:16

Дуже довго вибирали стіл який би нам подобався, підходив по дизайну а також зручно розкладався за потреби.
Розкладний стіл "Турін" ідеально підійшов нам за всіма параметрами.
Такж хочу додатково виділити сервіс та клієнтоорієнтованість на всіх етапах виконання проекту.
Дуже приємно зустрічати українські компанії які виготовляють товари з якістю світового рівня.:)
Однозначно рекомендую!

Анна
20 февраля 2022 в 9:49

Заказывали тут стол и стулья. Все на высшем уровне! Помогли выбрать материалы. Все подробно рассказали, показали. Доставку сделали по договоренности, ещё и вкусный подарочек сделали при доставке. Это безумно приятно. Все сделано очень качественно!

користувач
16 февраля 2022 в 22:23

Чудова комунікація і якість меблів. Замовляла стільці по рекомендації знайомої. З допомогою менеджера оперативно підібрали колір тканини (мені навіть надіслали відео, як веде себе тканина при контакті з водою). Все доставили добре упаковане, ніяких нарікань!

користувач
08 февраля 2022 в 4:33

Дуже чемні, відповідальні та терплячі, зробили все в термін.
Замовляла стіл та стільці. Комплект супер і шикарної якості!
Ще й іриски подарували. Так мило

Женя
22 января 2022 в 1:32

Дуже дякую ЧП Олексенко за виготовлення прекрасного комплекту стола та стільців! Таких професіоналів своєї справи тепер важко знайти. Якість, дизайн, терміни виконання, консультації - все на вищому рівні! Бажаю Вам успіхів та процвітання!

Алла
09 января 2022 в 18:52

Заказывала стулья!
Очень довольна доставка, изготовление - всё вовремя. Качество отличное! Спасибо большое!

Archiland
01 декабря 2021 в 8:19

Замечательный поставщик мебели. Выполнили свою работу, учитывая все пожелания. Все было быстрее даже чем мы ожидали. Если обещают-то точно выполняют. Рекомендую!

Анна
27 ноября 2021 в 16:29

Даже не ожидали что наш стол со стульями заказанный здесь будет такого отличного качества!
Всё сделано добротно из качественных материалов, мебели хватит на долго. Материалы подбирали индивидуально под наш интерьер, рекомендовали как будет лучше.
Хочу отметить порядочность и пунктуальность со стороны компании (по минимальной предоплате 1000 грн отправили наложенным). Заказ был сделан в обещанный срок (на пару дней даже раньше).
Вообщем всем рекомендую заказывать тут мебель, а не в «шарашкиных конторах» которых полно в Инстаграм. Цена-соответствует качеству. Ребята-молодцы!

Саша
22 октября 2021 в 0:11

Стулья отличные, сервис - тоже! По моей ошибке, стулья затонировали не в тот цвет, но проблему легко и быстро решили - перекрасили в другой цвет. Спасибо, получилось хорошо.

Саша
20 сентября 2021 в 0:48

Замовили стіл Варґас і 4 стільчики на кухню. Результатом залишилися дуже задоволені. Всім сподобався і дизайн, і якість. Дякуємо всій команді "Олексенко" за роботу, починаючи від менеджера, який з терпінням, чітко, не нав'язливо допоміг у виборі матеріалів, і закінчуючи доставкою, де все прийшло гарно упаковано, не пошкоджено і вчасно. Молодці! Так тримати. Не соромно за український продукт. Успіхів Вам і процвітання.

Sergii
30 августа 2021 в 23:27

На початку червня замовляли стіл Спейс і 4 стільці. Дуже задоволені результатом.
Тарас - чудовий фахівець! Добре орієнтується в продукції, матеріалах і можливостях виробництва. Це значно полегшує вибір і прийняття рішення про те що ж саме нам підійде найкраще.
Замовлення було виконано вчасно.
Ми дуже задоволені якістю. Меблі міцні і зручні, виглядаюсь сучасно і стильно.
Чудова компанія! Багатьом столичним виробникам ще треба добре рости до такого рівня сервісу і якості виробів.
Дуже рекомендую!

Вікторія
13 августа 2021 в 19:25

Замовляли стільці у даній компанії. Дуже гарно проконсультували, допомогли обрати матеріали та тканини. Виготовлення швидке. Якість супер, ціни прийнятні. Дуже задоволені стільцями і будемо рекомендувати друзям та знайомим!

Юлия
29 июля 2021 в 15:58

Выбрали на сайте 7 стульев, оформили заказ. Менеджер оперативно связался, сделал фото и видео всех образцов ткани которые мне были интересны, помог выбрать. Аванс для запуска в работу взяли всего 5%, приятно что не рискуешь большой суммой - все-таки заказывали в первый раз у ребят. По срокам выдержали все четко, все в срок. Очень переживала про доставку - вдруг ударят или упадет во время пересылки. Но переживала зря: стулья были очень хорошо упакованы. Даже при желании повредить посылку было бы сложно. Внутри посылки нашли приятный презент - коробочку конфет-ирисок, которые разлетелись в первый же день. Все прекрасно, команда Олексенко - большие молодцы. Ждем больше разных моделей по дизайну, чтобы можно было чаще использовать их стулья в своих дизайн-проектах. Так держать!

Саша
27 июля 2021 в 6:41

Замовила в Олексенко стіл та стільці. Результатом була просто задоволена. Ми дуже довго шукали стіл підходящого розміру і кольору, але все було не те.
Але дана компанія змогла задовільнити всі мої побажання.
Дуже задоволена якістю. Навіть не хочеться сідати на стільці, все так гарно. Кухня стала зовсім інша.
Окреме дякую за допомогу в виборі) часу ми потратили не мало)
Доставка теж порадувала. Приїхали приємні хлопці, все зробили швидко, обережно)
Загалом, рада, що знайшла вашу компанію)

Евгения
24 июля 2021 в 11:01

Дуже добротні та якісні меблі. Ми замовляли стіл, стільці та табурети, все виготовили вчасно та добре. Однозначно рекомендую цих приємних хлопців

Добавить отзыв