UAOTZYV.COM

ЧП АЕР ЛЮКС СЕРВИС отзывы

Адрес Сміла, бул. Бобринського, 5
Телефон +380 (97) 173-37-17
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-17:00
суббота08:00-17:00
воскресенье08:00-13:00
Сайт air-luxservis.ck.ua
Рубрики Подрядчик по установке кондиционеров
Оценка 1 1 отзыв
Похожие компании в категории
Герук — Черкасы, вулиця Сурікова, 12/4
Домосистемс — Черкасы, вулиця Верхня Горова, 53
Ткаченко-Климат — Черкасы, вулиця Максима Залізняка, 138, офіс, 11
Цифра-Плюс — Умань, вулиця Шевченка, 23а

ЧП АЕР ЛЮКС СЕРВИС на Бобринськом отзывы

1
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
12 июня 2021 в 0:21

Дана компанія встановлювала у мене кондиціонер.
Напишу які робочі моменти супрводжували цей монтаж

1. Робітники зовсім не знають про наявність проводу заземлення.
Живлення зовнішнього блоку збиралися проводити двохжильним проводом. Якщо фаза проб'є на корпус - то може статися нещасний випадок. Побачив випадково у них цей провід і настояв на монтажі з трьохжильним.

2. Монтаж наружного блоку на пенопластове утеплення хотіли виконати з пластиковими проставками (використати пластик на дюбелі) або використати відрізок металопластикової трубки яка може деформуватися під вагою блоку. Про існування металу не знають. і що можна використати метал в якості проставок також не здогадуються. Ледве умовив за додаткову оплату використати більш довгі кріплення та зрізати пенопласт в місцях монтажу.

3. Над робітниками упродовж всього монтажу треба стояти і уважно дивитися що вони роблять. Тому що роблять вони так як їм краще/простіше незважаючи на побажання клієнта. Хотів щоб наружний блок був встановлений не прямо під вікном, а збоку, але поки ходив в магазин за проводом то вони встигли просверлити отвори під кріплення. Мені нічого не залишалося як прийняти їх варіант розташування зовнішнього блоку. Напевно що якби їм було б простіше поставити зовнішній блок у ванній кімнаті то саме так і зробили б.

4. Старший з двох робітників виявив некомпетентність в плані можливості живлення цієй системи від сусіднього, рядом розташованого зовнішнього блоку (в квартирі 2 кондиціонери).
Спочатку казав що можна так. Коли я придбав саме такий провід як треба і потрібної довжини - то виявилося що підключитися до сусідньго блоку неможливо і треба довший провід щоб підключитися до загальної мережі. Довелося знову йти в магазин і купляти довший провід.

5. Поки другий раз ходив в магазин за проводом - встановили внутрішній блок. Встановили криво - бо заважав кусок штукатурки над входом траси в стіну. Збити цей кусок штукатурки - це для них виявилося складно. Коли я прийшов - то зробив це за 2 хвилини.
Ледве вмовив виправити цей недолік.

6. Справедливості заради відмічу що траса зібрана та уложена якісно. і в цілому система працює. Тільки за це ставлю по одному балу.

Добавить отзыв