UAOTZYV.COM

Черкасская областная детская больница

Адрес Черкасы, вул. 30-років Перемоги, 16, вулиця 30-річчя Перемоги
Телефон +380 (472) 65-76-06
Часы работы 08:00-18:00
Рубрики Детская больница, Больница
Оценка 1.9 54 отзыва
Похожие компании в категории
Городская Детская Больница — Черкасы, вулиця Олени Теліги, 4

Черкасская областная детская больница отзывы

54
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Амія
13 января 2024 в 23:31

До лікарів претензій жодних. Але медперсонал поводить себе так, наче ми до них додому приїзжаємо. Найбільше обурює те, що вони кожного дня приходять перевіряти "порядок в тумбочках", відкривають і заглядають в кожну шухляду і шафу. Це наші особисті речі, хто їм дає право оглядати особисті речі? Я лягаю з двома дітьми кожного разу. Речі можна класти тільки в шафу без полиць і з одним вішаком і неможливо все вмістити і розкласти, 2 тумбочки в нас стоять пусті бо "в тумбочки можна дожити тільки продукти", а в нас їх практично немає, бо вийти в магазин виходить рідко, а привезти немає кому. Кому жалітись, куди писати скарги?

Юлия
24 октября 2023 в 0:39

В реєстратурі працюють дуже ввічливі жіночки, була приємно здивована обов’язково скажу їм це особисто при можливості! Молодці

Евгения
20 октября 2023 в 12:34

В реєстратурі ніхто не підіймає слухавку. Навіщо там телефонний зв'язок, якщо ним не можна скористатись. Зробіть онлайн запис. Я маю їхати з малою диною ОСОБИСТО записатись?

Ольга
08 октября 2023 в 4:21

Якби можна було поставити 0 зірок я б поставила. Що тут добре це ремонт.
Немає теплої води, як це? Як після пологів з 3-денною дитиною митися, як дитину мити? Іще і своїм кипятильником не можна користуватися! За тиждень можна і завонятися!
Що це за набір для прибирання номерів за 800 гривень, який ти повинен купити в 1й день коли потрапив у відділення? За 800 гривень я не одну палату вимию а все відділення! Сміття в палаті не забирають, якщо хочеш щоб його забрали ти сам повинен виставити в коридор в певний час, якщо не встиг завтра виставиш.
Їжа ужасна, просто інших слів немає! Що роблять люди з дітьми які приїхали з інших районів і можливості вийти до магазину чи замовити собі щось немає?
Аналізи платні! Та ще і при виписці ти повинен 300 гривень благодійний внесок внести на розвиток відділення.
Не дай бог сюди потрапляти!

Снежа
15 сентября 2023 в 17:30

Гіршого обслуговування я не бачила. Просиділи годину, щоб дитині переглянули зір, так як сталась травма, прочекали більше 40 хвилин, обслуговування на нулі

Женя
14 августа 2023 в 4:54

Лікар хірург Рогозін, хамло, грубіян. Консультація надана не професійно, можна сказати зовсім не надана. Це дитяча лікарня, ви повинні ставитися до дітей у 200 разів краще ніж до дорослих. На скільки я знаю, термінове Узі дитині роблять безкоштовно. А він заставив оплатити послуги. Доки таки недо лікарі будуть над нами знущалися. Може на фронт, щоб мізки промили. Керівництво, зверніть на нього увагу.

1Kejut
25 июля 2023 в 23:48

Жахливо! Прийшли до дитячого травматолога, сказали, що приймають в 9: 00 і що треба зачекати. Чекали, чекали, ще 25 хвилин після 9 годин. Якщо ви не встигаєте підготуватися до 9, то починайте раніше! Також, якщо приймаєте з 9: 30, то так і напишіть. Про лікарів я промовчу. Нікому не раджу

Людмила
20 июля 2023 в 16:26

Третій день телефоную в реєстратуру, щоб записати дитину до лікаря. Знімають трубку, вітаються, відкладають убік, і далі - повне ігнорування. По 30 автододзвонів, зайнято, потім все повторюється по колу. Хіба ж так можна?

Саша
11 июля 2023 в 3:51

Сьогодні поїхали по направленню від педіатра до офтальмолога щоб та в свою чергу пробила сльозний канал дитині (7,5міс). Приїхали ми о 9: 30 в поліклініку, простояли в черзі яка не рухалася бо у лікаря "зависла"програма і вона не може внести якісь дані в комп'ютер за нашим прийомом, так і не дочекавшись нічого нас відправили на стаціонар щоб там пробили канал. І тут починається САМЕ ЦІКАВЕ! ХАБАРІ! На посту у медсестри підписали всі документи, і нас завели в палату з чоловіком та дитиною і медсестра просто в очі нам сказала або купляйте бумагу для принтера на пост або ж за 500 грн якийсь набір для маніпуляції, додавши що бумага буде коштувати дешевше я запитала в неї прямо: То у вас тут корупція процвітає? На що вона мені кивнула і додала: Де ви бачили щоб щось було БЕЗКОШТОВНЕ! І таки ПРАВДАМИ НЕ ПРАВДАМИ ВОНИ ПРОСТО ВИГРИЗЛИ З НАС 450 ГРН ЗА ЗОНД і лікарка хамовита чекала що її якось віддячимо, та для них залишилося дякою те що я просто не Харкнула їй в лице!

Яна
23 июня 2023 в 1:47

Реєстратура- не відповідає, приймальня головного лікаря -не відповідає. Чим та хто там займається, не відомо. Прийдіть до тями, та бажано повернутися передом до людей, а не тим чим ви повернуті.

Adriana
19 июня 2023 в 15:44

Моєму обуренню немає меж, не дай Бог потрапити ще раз в хірургічне відділення. Я не хотіла залишати цей відгук, але трапилось те, що просто не можу не розповісти. 2 тижні тому, дитині витягували скалку зі щічки під наркозом. Після виписки, нас сказали робити пов'язки, що ми і робили. Минув тиждень, але ранка не загоювалась, а знову почала наривати, минув ще тиждень, ми продовжували мазати кремом, який приписали, і сьогодні вийшов гній, і я скраєчку побачила ворсину, почала витягувати пінцетом, і витягла знову скалку, як так? За що з мене щей здерли гроші? Я просто вдячна Богу, що я побачила ту скалку, моя дитина 2 тижні ходила з нею в щоці, бо я ж думала, що там нічого немає, і все почистили, тим більше робив це сам завідуючий відділенням хірургії. Це просто жах!

Дарина
04 июня 2023 в 15:00

Додзвонитися нереально. За консультацію дитини з температурою 38 беруть гроші, бо це приватна консультація якби, ще й дивляться незадоволено коли даєш мало.

Сергей
08 апреля 2023 в 17:35

Гарна поліклініка, але в регістратурі при заведені картки на дитину беруть гроші на канцтовари!

Максим
03 апреля 2023 в 21:10

ТРЕШ УГАР І САДОМІЯ.
В дитячому відділені педіатрії ТАРГАНИ бігають прмо по дітям.
Персонал Бидло. Слів бракує.

Саша
31 марта 2022 в 22:22

Ставлення працівників реєстратури просто вражає. Коли намагалася вияснити, як потрапити на рентген, відповідь змусила впасти в ступор, мені відповіли: "Ножками"! Ну якось так.

Петя
31 марта 2022 в 0:04

Это полный ужас, с такой больницей и врачами лучше не болеть вообще, так как вам тут не кто не поможет.

Валентина
11 марта 2022 в 15:28

В реєстратурі працює сама бидлота, хамлять, кидають телефону трубку, бо до неї прийшла падружка, й вони щось стали обсуждати, і я все це чула!

Потом подруга їй сказала " Та положи ти ту трубку", і як ви поняли, мій запис дитини до лікаря був перерваний через рубрику " ГАЛЬКИНІ СПЛЄТНІ".

ШАНОВНИЙ ГОЛОВНИЙ ЛІКАР ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДИТЯЧОЇ ЛІКАРНІ, виносьте попу дальше свого кабінету і дивіться як ваші працівники працюють, а ще було б не погано ХОЧ ІНОДІ ЧИТАТИ РЕАЛЬНІ ВІДгУКИ на САЙТІ!

Гарного Дня.

Олена
07 марта 2022 в 9:44

Другий день підряд не можу записати дитину до лікаря, телефону в реєстратуру - кажуть наберіть пізніше, бо ми зайняті. Мені треба їхать в лікарню, щоб записатися? Для чого Вам там телефон?
Посадіть на телефон окрему людину, хай відповідає на дзвінки, а не розривається між людьми і телефоном!

Женя
06 марта 2022 в 2:03

Женщины работающие в регистратуре это -жах. Проехали такой долгий путь несмогли попасть на приём и не спасло електронное направление, к ним дозвонится невозможно записатся, очередь огроменная хамство, были 3года назад было всё лучше, зачем менять систему было.

Анна
02 марта 2022 в 5:31

Регистратора просто ужас. При полном отсутствии посетителей отказали в предварительной записи, сославшись на занятость. Спасло ситуацию только угроза пойти к зав. Поликлиникой.

Добавить отзыв