UAOTZYV.COM

'ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Адрес Черкасы, вулиця Менделєєва, 16
Телефон +380 (472) 33-02-47
Часы работы 00:00-24:00
Сайт obllik.ck.ua/node/17
Рубрики Больница
Оценка 3.3 25 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Обласний кардіологічний центр — Черкасы, вулиця Санаторна, 3
Вторая городская больница — Черкасы, вулиця Золотоніська, 2
Городская больница №1 — Черкасы, вулиця Дахнівська, 32

'ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерия
15 февраля 2024 в 1:51

Майже місяць тому народжувала у Абрамової Каріни Сергіївни, чудовий спеціаліст з професійною командою! Лікар терпеливо пояснювала що відбувається на кожному етапі і розказувала що і коли я маю робити (це мої перші пологи, тому інформація була особливо цінна для мене). Дуже сподобалось що була можливість обирати пози для пологів.
Після пологів лікар постійно цікавилась моїм станом і давала корисні поради по ГВ.
Також, хочу відмітити команду анестезіолога (нажаль не памʼятаю прізвище), дуже рада що була можливість зробити анестезію і отримати легший процес. Знаю що багато дівчат задаються питанням чи болить потім спина і голова (я читала про такі побочки і заздалегідь питала про це у лікаря), але я не відчула на собі жодних з перечислених побічних ефектів.

Палати нові, персонал уважний, але досить спекотно у палатах не знаю чи це плюс чи мінус)

Оксана
07 января 2024 в 10:09

Не рекомендую тут народжувати з власного досвіду!

Народжувала без домовленості, пологи приймав Велівченко О. М. Дитину видавлювали, попри те, що це заборонено робити. Після родів мала бути консультація ортопеда (бо був симфізит) - так ніхто і не прийшов. Температура протягом 4 днів трималася на рівні 37.5, скаржилась на болі внизу живота та на швах (були розриви) - на що сказали ставити свічки диклоберл, вони полегшували біль на 4 години. Я ледве ходила. Виписували з температурою 37.3. Через день після виписки піднялась температура до 38.5 - зателефонувала сюди, перенаправили до мого гінеколога (хоча при виписці сказали, що можна звертатися). По швидкій лягла в Третю міську лікарню. Після огляду, УЗД і досліджень виявилось, що матка не доскорочувалась і погано вичистили (в перинатальному УЗД не робили), температура підіймалася майже до 40. Можливо, це й особливості організму окремо, але, я вважаю, що в перинатальному поставилися халатно до моєї ситуації і не зважали на мої скарги.

Я дякую лікарям гінекологічного відділення з Третьої міської лікарні за те, що "поставили мене на ноги" і "вигрібали" косяки перинатального.

Валерия
31 декабря 2023 в 22:31

В поліклініку в реєстратуру неможливо дозвонитись, то скидають то трубки не беруть, а ще хамська поведінка персоналу до відвідувачів, жах!

Людмила
26 сентября 2023 в 11:01

Умови дійсно хороші, але відношення до мене було жахливе, за все вимагають гроші. Шкодую, що довірилась цьому закладу і цим лікарям. Стільки хороших відгуків бачу і не можу зрозуміти, як для людей це може бути нормою? Особисто я не рекомендую цей заклад!

Ольга
27 июня 2023 в 23:58

Моя кума народила в цьому перенальному центрі. Лікарі жахливі, безлаберні холодно ставляться до жожениці і гребуть гроші.

Юлия
09 июня 2023 в 11:33

Хотіла б залишити добрий відгук про Черкаський обласний перенатальний центр. Через війну так сталося, що я опинилася в незнайомому місті, але в чудовому перенатальному центрі, де провела більше двох місяців в до пологовому відділенні.
Привітне ставлення акушерок та санітарочок дуже порадувало та підтримувало увесь час.
Умови пречудові, нове обладнання, приємно знаходитися в самому центрі і на території.
Можу з впевненістю сказати що усі лікарі справжні професіонали, дуже відповідальні та готові до будь-яких складних ситуацій.
Окреме дякую Одайському Вадиму Олександровичу, головному лікарю і всій команді (майже 10 людей) за те, що успішно провели складну операцію і у нас народився прекрасний хлопчик у червні 2022 року.) Захоплююся талантом лікарів!
Крім того, дуже приємно і цінно, що до центру можна було звернутися навіть після пологів по питанням відновлення.
Не знаю як зараз, але в післяпологове відділення на мою думку, потрібно більше персоналу, адже не вистачало допомоги по догляду за новонародженим перший час після операції.
Вхід відвідувачам заборонений навіть в хол на першому поверсі (Тому зустрічатися з чоловіком доводилося тільки на вулиці.

Ангеліна
24 мая 2023 в 10:40

Народжувала в грудні. Умови чудові, палати зручні, сучасне обладнання та палати, весь персонал та лікарі турботливі, кваліфіковані, готові допомогти в будь яку секунду.

Анна
23 мая 2023 в 17:40

Відношення персоналу до вагітних жінок жахливе, лікарі уваги майже не приділяють. Перед випискою, як виявилось мали зробити УЗД, але ніхто нічого не зробив. Постійно підганяли, щоб швидше виписати. Гарна будівля з чудовим ремонтом, а персонал жах. НЕ рекомендую

Оксана
17 марта 2023 в 22:24

Всем привіт! 14.03.23 рік Мої враження про цей центр жахливі, порівняти є з чим. Персонал хамить постійно, дівчата медсестри молоді, що це вагітна ніхто в рахунок не бере, співчуття відсутнє. Лікар постійно забуває, які назначити аналізи, подивитися карту. Не встиг поступити, а тобі видасть список що ти повинен купити у відділення, про НЦЗУ тут ніхто не чув і сумніваюся, що знає. Огляд хворого відповідно протоколу не проводяться, дуже сильні порушення офіційного протоколу. А це я ще не народила. Навіть боюсь представити, що буде далі.

Ірина
10 ноября 2022 в 13:15

Персонал жахливий, не раджу цей заклад, байдужий, не кваліфікований.
Вночі просила викликати лікаря, дуже довго чекала, прийшла лікар не довольна, узд вчасно не зробили, своєї вини не бачать.
Дитини не стало (

Yulia
21 сентября 2022 в 13:03

Доброго дня, підкажіть скільки коштують пологи в перенатальному центрі Черкас станом на вересень місяць?

Оксана
30 апреля 2022 в 11:51

Персонал байдужий, немовля було голодне 2доби, в породіллі не було молока, просила щоб покормили сумішу нащо відповіли що нема. Купили самі, заборонили його давать сказали що не підходить яке потрібно купить неуточнили. Коли поскаржились на персонал відразу і суміш знайшли і звинуватили в тому що ми не звертались з таким проханням до персоналу. Не будьте байдужими у вас теж є діти або внуки до них теж можуть відноситись байдуже. Також як і ви до інших пацієнтів.

Fluffy
26 августа 2021 в 10:17

Народжувала в квітні 2018, у чудового лікаря Бондаренко А. М. Пологи були складні, долучалися й інші лікарі. Результат 3580 і 56см, хлопчик для моєї комплекції крупний, але зробили все аби народила природнім шляхом (хоча готували операційну).
Палати чудові, я лежала в двомісній. Наряча вода, телевізор, холодильник. Комфортні умови, це важливо, адже нам довелося пробути там 10 днів через жовтушку.
Мінус, це харчування (на такому звичайно схуднеш, але не наїсися). Але на сільки відомо, то це затверджується по всих лікарнях одночасно.

Юлия
11 августа 2021 в 1:59

Чудові умови, прекрасні одномісні палати та спеціалісти, які на совість роблять свою роботу. Мінуси для мене - жахливе харчування, жарко в палаті, та те, що в карантин не пускали чоловіка, дозволяли лише передачки пепедавати.
Народжувала у В. А. Починка (на 30 -му тижні підписали з ним договір) - залишилась задоволена. При бажанні, можна домовитися з доулою, щоб була з вами при пологах. Відношення чергових лікарів, акушерок та неонатологів також було позитивним. Я хотіла якнайшвидше додому, але мене вмовляли залишитись, щоб вологи дитині БЦЖ.
Благодійних внесків на перинатальний центр ніхто не просив. Одномісна палата коштувала 1000 грн не залежно від того, скільки днів там треба пробути. Загалом, залишились дуже позитивні враження!

Диана
18 июля 2021 в 4:06

Отношение врача просто ужасное, Веливченко каждый час проверял открытие, приходила стажер высматривала раскрытие не разбираясь в этом, женщины поймут как это. Проколол раньше времени пузырь, и короночка, медсестра размером с шкаф надавила на живот и теперь уже 1.6 года у нас ребёнок с диагнозом поражение головного мозга неясной этиологии. Это следствие родовой травмы, так как физически ребёнок по всем анализам и обследованиям здоров, но отстает в развитии и умственно и физически.
Кто планирует рожать, девочки бегите от туда, скалечат и вам жизнь и ребёнку.

Женя
16 июля 2021 в 11:42

Відношення персоналу до вагітних жінок жахливе, лікарі уваги майже не приділяють. З аналізами не зрозуміло, то вони платні через 2 дні безкоштовні. Дитина не проходила дочекались поки виліз геморой та пішли тріщини і тільки потім зробили надріз та так зробили, що у дитини на голові три порізи залишились. Перед випискою, як виявилось мали зробити УЗД, але ніхто нічого не зробив. Постійно підганяли щоб швидше виписати. Класна будівля з чудовими умовамт, а персонал жах. Завтра будемо йти до гінеколога виправляти наслідки.

Ольга
13 июля 2021 в 17:07

Всем привет. Хочется много написать, но постараюсь кратко. Я побывала на всех этажах этого центра) Была на сохранении 2-а раза, родила, потом послеродовое отделение и в конце реанимация и с детками была на 4-м. Нет ни одного плохого врача. Ни с кем не договаривалась (не успела). Врачей видела и знакома со всеми в связи с моей ситуацией, все на своём месте, все очень хорошие и профессионалы! Отблагодарили как смогли и это была наша инициатива.
Я очень рада что оказалась там, у меня двое прекрасных здоровых близнецов. Есть нюансы везде, но я их не замечала. Палаты отличные все для мам и их малышей.
Низкий всем поклон

Андрій
05 июля 2021 в 2:18

Дружина народжувала, напишу яка реальна картина: благодійний внесок 1000грн, дають список що додатково купити (500грн) і третє це здати кров. Щодо лікарів не було ніяких натяків щоби їм давати гроші, отже це всі витрати (не враховуючи першочергові дрібниці для пологів). Якщо ви не маєте можливість внести благодійний внесок, все одно маєте право народжувати (будуть з вас вимагати телефонуйте на гарячу лінію 16-77). Щодо обслуговування: молоді працівників дуже ввічливі, старші грубоваті, хоча і не всі. В хол не пускають у зв'язку з карантином, так і пологи сумісні щоби був присутній чоловік заборонені. Передачу приймають старші жінки, одна з них взагалі не вихована вчинила скандал на одне запитання -"дайте підтвердження письмове що благодійна допомога прийнята, та що на суму 500грн" грубо спілкується з людьми - не приємно. Після пологів до дружини рідко підходили, в Луцьку наприклад коли народжувала першу дитину, набагато краще відношення, навіть мили дитину, навчали, консультували тут нуль. Краще лише меблі і ремонт. Шановне керівництво зверніть увагу на відношення до людей є з чим працювати.

Карина
25 мая 2021 в 22:15

Це просто найкраще що сталося зі мною в цьому житті) Лежала на збереженні на чехова, то це просто жак, ремонт жахливий, ставлення лікарів як до тварини якоїсь, і постійні натяки на гроші, і взагалі лікували Того що не було.
Народжувати вирішили в перенатальному, і не пошкодували. Пологи приймала чергова брирада і про гроші ніякої мови не йшлось, заплатили тільки 2000 грн за родпакет (це було півроку тому)
Палати класні, ремонт чудовий, кожного ранку в палаті прибирали, це було тихенько, зранку. Їсти приносили в палату. Один мінус був що з вікна дуло, але це особисто мені не повезло, хоч і тепло в кімнаті можна було контрольовати на батареї, але з вікон всерівно дуло (
Ну а іще ми плпали народжувати коли почався карантин, і народжувала я сама, бо партнерські пологи відминили (
Про перенатальний центр залишились тільки позитивні емоції)

ПАЛАМАРЧУК
03 января 2019 в 13:37

Знаходилася в центрі 1,5 місяці. Сама з Умані. Двійня, антинатальна загибель одного з плодів. Дуже привітний персонал і лікарі, за мною був пильний догляд, рано мене оглядав мій лікарь, який лікував, вечером черговий лікар. Консиліуми вівторок і пятниця. Нові палати, обладнаення, постійно тепла вода. Харчування 3 рази на день. Ідеальна чистота. Все дуже чітко переііряється, аналізи щоразу здаєш нові, Пильне обстеження. Знаходилась на лікуванні у Зої Генадівни, дуже хароший лікар. Також кожного дня у мене було УЗД доплерів у Берези Оксани Антонівни, (більше 25 разів), завдяки їм я тримаю свого синочка на руках.
Е КС 34 тижні, народилися 1980, потім дитяча реанімація, 5 днів в кувезі, 7 днів на совмісному перебуванні, і нас виписали додому. Ніякі гроші з вас ніхто невимагає, ДУЖЕ ВДЯЧНА ВСЬОМУ ПЕРСОНАЛУ, ЩО ВДАЛОСЬ ВРЯТУВАТИ ХОТЯБИ ОДНУ ДИТИНКУ, ВСІ РАЗОМ БОРОЛИСЬ ЗА ЖИТТЯ.

Добавить отзыв