UAOTZYV.COM

Bulochna отзывы

Адрес Черкасы, вулиця Подолинського, 9
Телефон +380 (63) 287-17-77
Часы работы 08:30-20:00
Сайт www.instagram.com/bulochna_cherkasy
Рубрики Магазин кренделей
Оценка 2.5 4 отзыва
Похожие компании в категории
Хліб та Кава пекарня-кав'ярня — Черкасы, вулиця Хрещатик, 213
Кулінарія — Канів, вулиця Маршала Рибалка, 47

Магазин кренделей Bulochna отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталия
23 апреля 2024 в 14:50

За стандартними ввічливими словами стоїть зверхнє і хамське відношення до клієнтів. В сінабоні з шоколадом попався великий камінь.

Оксана
07 декабря 2023 в 18:46

Мені сподобалось усе. Асортимент чудовий, дівчатка які нас обслуговували молодці. Рекомендую!

Limoni
30 октября 2023 в 1:47

Було пару історій і сьогодні повторилось знову, перший раз замовили 2 англійських сніданки та 1 авокадо тост, принесли 2 авокадо тости та 1 англійський сніданок, різницю не повернули, довго ходили просили прийняти те що не замовляли, наступного разу замовили меню та каву але каву попросили з собою, тобто в стаканчику, принесли в чашці, сьогодні 04/11/23 замовив нагетси із картоплею фрі, принесли тільки нагетци, на питання де картопля сказали є два види, в меню (QRCode) була тільки одна страва - нагетци із картоплею фрі, просто нагетсів не було, сказала офіціантка що актуальне меню на касі, на питання а меню те що на столах не актуальне тоді навіщо воно тут? На таку заяву офіціант просто розвернувся і пішов, персонал МАКСИМАЛЬНО халатний по відношеню до своєї роботи і тим паче до відвідувачів, не рекомендую до відвідування на постійній основі, прийти один раз щоб вам зіпсував персонал настрій на весь день - так.

Виктория
08 октября 2023 в 20:42

Випiчка смачна, але персонал дуже не ввiчливий. Була в булочнiй на припортовiй, дiвчина яка розраховувала дуже грубо розмовляла. Замовила тортик з собою, вона так кинула той тортик в коробку що вiн розмазався по коробцi. На жаль, бiльше нема бажання бути гостею цього закладу. Напевно, власники закладу втрачають богато грошей через таких спiвробiтникiв

Добавить отзыв