UAOTZYV.COM

BMW Талисман Автоцентр

Адрес Черкасы, вул. Виговського Івана, 1/9
Телефон +380 (50) 308-00-08
Часы работы 08:00-18:00
Сайт bmw.talisman.net.ua/ua
Рубрики Автосалон
Оценка 5 5 отзывов
Похожие компании в категории
АИС Автоцентр Черкассы / АІС Черкаси — Черкасы, вулиця Чигиринська, 66
Автосервісний центр Алекс-2010 — Черкасы, вулиця Юрія Іллєнка, 63

BMW Талисман Автоцентр отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
07 января 2024 в 8:18

Дуже гарний салон. Найкраще обслуговування. Приємний ввічливий персонал, добре знає свою справу. Рекомендую усім.

Инна
07 января 2024 в 0:48

"Дякую за якісний сервіс! Спеціалісти все зрозуміло пояснили, відповіли на всі мої запитання. Окрема подяка за увагу, бо під час ремонту авто мені потрібно було їхати в справах, водій Талісману мене відвіз, і потім забрав. Це вперше такий сервіс в Черкасах! Приємно вражена! Успіхів вам! "

CaxoB
06 января 2024 в 4:40

Хороший сервис, был проездом в городе, заехал пофиксить маленькую неисправность возникшую в дороге. Быстро и с подходом.

Антон
06 января 2024 в 4:36

Привітний та висококваліфікований персонал, уважність до деталей та наявність сучасного обладнання роблять мій досвід відвідування сервісу та автосалону Талисман надзвичайно позитивним. Я завжди залишаюся повністю задоволеним, адже всі роботи виконуються вчасно, швидко та якісно. Відвідавши Талисман, Ви без сумніву станете постійними клієнтами. Це підтверджено досвідом багатьох моїх знайомих.

Марина
02 января 2024 в 3:31

Тільки позитивні емоції від візиту на сервіс BMW! Заходиш, а тебе вже вітає адміністратор. Менеджери дуже ввічливі. Швидко оформлюють документи. Можна зайти на сервіс і побачити що роблять з авто, механіки всі у корпоративній формі, гарні)
Поки очікуєш пропонують чай, каву, різні смаколики… я не хотіла довго очікувати на сервісі поки зроблять ТО, так мене водій безкоштовно відвіз у місто, а потім привіз щоб я могла забрати свою машину, це дуже круто!
Забрала машинку, так вона чистенька, налаштування сидіння не змінилися! Через деякий час зателефонували після візиту та спитали чи все сподобалось, звісно сподобалось у вас же такий класний сервіс!
Дякую ви найкращі!

Добавить отзыв