UAOTZYV.COM

BLEST отзывы

Адрес Умань, вулиця Шевченка, 23а
Телефон +380 (67) 109-76-71
Часы работы 10:00-18:00
Сайт blest.ua
Рубрики Магазин мягкой мебели, Магазин мебели для спальни, Магазин детской мебели, Производство мебели, Магазин матрасов
Оценка 5 16 отзывов
Похожие компании в категории
Елегант — Умань, вулиця Незалежності, 61

Производство мебели BLEST отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Таня
16 декабря 2023 в 13:47

Дякую працівникам меблевої компанії "Blest" за якісні меблі! Зокрема, вдячна за високий професіоналізм і обслуговування чарівній керуючій Уманського відділення компанії "Blest" пані Тетяні!

Наталья
12 ноября 2023 в 9:41

Ми не вперше користуємся послугами салону меблів Blest''. Вдячні Тетяні за консультацію при виборі дивана і швидку доставку. Все супер. Гарних продаж.

Viktoriia
11 октября 2023 в 0:50

Купувала диван в Blest 5 років тому. Якість перевірена часом! Через пʼять років диван залишився як новий, спати на ньому дуже зручно (використовуємо як ліжко для сну кожного дня). Ще раз дякую Тетяні, за допомогу у виборі тканини та наповнення. Всім раджу звертатися саме до неї, вона враховує всі побажання та можливості!

Оля
28 сентября 2023 в 17:33

Шукали практичний диван. Звернули увагу на даний магазин. Допомогли вибрати найкращий варіант по ціна+якість. Окрема подяка Тетяні за допомогу, все супер! Замовлення було опрацьовано швидко враховуючи усі побажання. Дякую!

Оксана
02 июля 2023 в 2:12

Хочу залишити слова вдячності за допомогу у підборі і організації доставки матрацу мрії Magniflex Nature, пані Тетяні і салону Blest! Втілені в життя мої очікування! Дуже дякую за допомогу, бажаю вдячних клієнтів і гарних продажів!

Ірина
18 июня 2023 в 6:32

Замовляли в цьому салоні диван Ріміні. Ця модель найбільше сподобалась завдяки підголівникам, що трансформуються в залежності від потреби і механізму «дельфін». Дуже приємна і кваліфікована консультант, приділила нам багато часу. Диван був готовий за місяць, як і вказано у договорі. Доставили і зібрали проворні і привітні хлопці.
Звернулися саме сюди, бо у мами вже років 4 дивани з цього салону і вона ними задоволена.
Диван дуже гарний і зручний!

Ксения
07 апреля 2022 в 15:08

Хочу подякувати представнику компанії Блест - Тані, за якісне обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, за те, що, допомогла втілити всі наші побажання в реальність. Починаючи від підбору моделі диванів відповідно наших розмірів, закінчуючи кольором та категорією тканини. Кінцевим результатом залишилися дуже задоволені! Таня, ми муже вдячні за Вашу витримку, вміння догодити клієнту, оперативність та підхід!

Женя
15 марта 2022 в 20:54

Замовили диван в магазині Блест, м. Умань. Замовили 31 грудня, доставили 25 січня. Не зважаючи на те, що було багато святкових вихідних, виробництво дивана зайняло дуже мало часу. І це дуже порадувало Крута та якісна консультація, швидка доставка, чудова якість. Раніше тут же купили дитині кровать та песику лежачок. Я довіряю тільки Блест!

користувач
20 февраля 2022 в 0:35

Замовляли диван «Тессио 20» в четвертій категорії чорного кольору. Диван просто нереально красивий, стильний і найголовніше зручний. Чорний колір вимагає уваги до себе і додаткової турботи але тканина дуже легка в прибиранні, що є великим плюсом. Дуже якісні механізми. Легко і швидко розкладається. Замовляли в магазині в м. Умань, забрали через місяць. Недоліків немає.

Женя
08 января 2022 в 6:52

Дуже сподобалося відношення персоналу до клієнтів як в магазині, так і по телефону. Продавчиня дуже компетентна у тканинах, розмірах і моделях меблів. Я дуже вдячна пані Тетяні за те, що вона дистанційно допомогла вибрати диван, зняла відео-огляд наявних моделей в магазині, і наступного ранку диван уже був у нашій оселі. Окрема вдячність за пакування: жодної подряпини, все охайно складене. Водій дуже бережно все заніс і допоміг розпакувати та скласти. Модель дивану комфортна, м'яка, містка. Дуже рекомендую цю локацію!

Тетяна
24 декабря 2021 в 19:11

BLEST Умань дякуємо продавцю Тані за кваліфіковану консультацію, диван отримали, доставили і зібрали вчасно, всім задоволені.

tanya
18 декабря 2021 в 17:56

Вибирали диван і отримали в подарунок для нашої іменинниці Соні ліжко, дуже дякуємо за такий приємний сюрприз!

Вікторія
17 сентября 2021 в 8:03

Відвідали сьогодні м-н Блест в Умані. Дуже задоволені обслуговуванням. На майбутнє вибрали диван. А сьогодні купили лежак нашому песику так-так. В магазині і для наших найменших друзів знайдеться ліжечко) приємна ціна) відмінна якість) раджу

Яна
25 августа 2020 в 2:34

Сучасні дивани, сподобався великий вибір тканин, є можливість замовити будь-яку модель з обраною тканиною, дуже практичні, є знижки на деякі моделі, детально консультують з усіх питань

Валентина
01 августа 2020 в 3:30

Заказывала кровать и матрас. Выполнили заказ на протяжении месяца, учли все пожелания. Спасибо!

Alesya
15 июля 2020 в 0:52

Купували диван у 2017 році. Модель не втрачає актуальності, переконалась в власному виборі. Тканина та механізм без нарікань. З розширенням квартири плануємо купувати ліжко від Блест!

Добавить отзыв