UAOTZYV.COM

База отдыха Старое Озеро

Адрес Черкаська обл., Лозівок
Телефон +380 (96) 927-32-29
Сайт www.bazi-otdiha.com.ua/company.php
Рубрики Отель
Оценка 3 7 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Сады Богдана — Прохорівка, Т2404
Гостиница из сруба / Славянский Теремок — Водяники, Старосельская
Похожие компании в категории
Перлина Резорт — Сокирна, вул. Польова, 40
База Отдыха Энергетик — Черкаська область

База отдыха Старое Озеро отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
01 августа 2023 в 14:23

Все ніби нічого, але занадто багато мух.
Жодної мухобійки, ліпкої ленти на території немає.

Дмитрий
22 июля 2023 в 15:45

Нульова клієнтоорінтованость. При замовленні будинків на цій базі відпочинку, будьте готові, що Вам без попередження скасують бронювання на декілька днів, якщо власникам потрібно буде заселити "постояльцев".

Таня
11 июля 2023 в 7:28

+ Чудова природа, близко до пляжу, повітря свіже. Не чутно взагалі сирени. Наявність мінімальної кухні в номері, пристойний окремий санвузле з горячою водою.

- в другому доміку (взагалі відгук саме про 2-й домик) на ліжку ватні матраси. Вони лежать на твердій основі і частково імітують нари. Дуже твердо спати. Начебто справний диван в кухні, але спати там неможливо - бо вікна виходять на бесідку сусіднього доміку і чутно всі пісні і розмови. Будиночок без вентилятора і без кондиціонера, в спекотні дні нічим дихати. Відкрити вікно в жилій кімнаті не можно, бо воно замуровано меблевою стінкою. Кімната темна і некомфортна.

Вартість двохмістного будиночка 1000 грн в червні. Розмовляли з сусідами в них будиночок коштував 800 грн. Є домашня кухня, але не має меню. Якщо плануєте замовляти обіди одразу питайте ціну. Нам обіцяли 150 грн за комплексне меню - а порахували по 225 грн.

Ви можете заблукати по дорозі до бази, але не факт шо хтось візьме трубку. Взагалі дорога проста, але поворотів декілька і жодної підказки, хоча сусідні бази мають і вказівка і відмітки.

Повертатися не плануємо, але природа і перша лінія пляжу дуже сподобалась

Лилия
04 июня 2020 в 2:36

Чудовий бюджетний варіант відпочинку на декілька днів для тих, хто хоче втекти з міста. Так, місце чудове, але з чистотою не дуже. Покращений варіант радянських баз. Є будиночки з усіма зручностями, є без, вони поруч (як от душ і туалет, де досить чисто) Поруч пляж, річка, є дитячий майданчик, можливість взяти човен в оренду. Ми точно поїдемо ще, але, слід зауважити, що для любителів повної тиші, краще не планувати відпочинок на вихідні. Поруч Перлина і музика може відволікати до 23,24.00

lesa
29 августа 2019 в 14:20

Туди якби направити санстанцію то тоді може щось зміниться. Миші в кімнатах по головах ходять, грязно короче антисанатаріі ноль!

Валерия
26 октября 2018 в 10:08

Отличный отдых на природе. Предоставили дрова, мангал, шампура.

Алексей
26 октября 2018 в 4:16

Хорошее место для отдыха на природе без особых претензий к комфорту. База находиться в сосновом лесу, с одной стороны выходит на довольно чистый пляж. Территорию базы разделяет пополам небольшое лесное озеро. Озеро вычищенное, в нем плавают смешные утки/гуси - умиротворяет. Домики совдеповские без удобств, в формате "чуть лучше чем палатка". Если улучшенные на другом берегу, наверное с удобствами. Есть общий туалет и душ - спартанские, но более-менее нормальные. Возле каждого домика есть место для барбекю, есть несколько беседок для больших компаний, есть несколько колонок с питьевой водой. На территории есть детская площадка, прокат лодок, магазинчик. Когда то давно уже отдыхал на этой базе, последний раз были с классом дочки - в принципе, нам всем понравилось.

Добавить отзыв