UAOTZYV.COM

Bakery пекарня-кав'ярня

Адрес Черкасы, вулиця Хрещатик, 190
Телефон +380 (67) 009-40-08
Часы работы 08:00-22:00
Сайт instagram.com/bakery_ck
Рубрики Пекарня
Оценка 4.2 34 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Bakery пекарня-кав'ярня — Черкасы, вулиця Благовісна, 174
Bakery пекарня-кав'ярня — Черкасы, вулиця Віталія Вергая, 10
Bakery пекарня-кав'ярня — Сміла, вулиця Незалежності, 43
Похожие компании в категории
Франс.Уа / Вам Донер? — Черкасы, бул. Шевченка, 208
Перша Пекарня — Черкасы, вулиця Університетська, 26
Kaffa — Черкасы, Парк Сосновый Бор
Тачівка — Черкасы, вулиця Генерала Момота, 1

Bakery пекарня-кав'ярня отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Євгенія
02 февраля 2024 в 16:48

Я тут буваю дуже часто, і кожен раз залишаюся в захваті від їхньої свіжої випічки та смаковитих десертів. Чудове обслуговування і затишна атмосфера. Рекомендую всім любителям смачного!

Pipp
31 декабря 2023 в 3:07

Я буваю в цьому закладі мало не щодня, тут завжди смачна випічка і чудова кава, проте останнім часом дуже заважають підлітки котрі приходять до закладу і займають мало не всі вільні місця, розумію на вулиці не тепло, але вони нічого не купують, а я замовила піцу і хочу присісти з друзями та перекусити, а вони не лише не залишають місць а ще й дуже галасують та заважають спокійно відпочивати, а найгірше це чути як вони матюкають один одного, з дітьми посидіти просто неможливо, дякувати працівникам які їх виганяють і дають змогу відпочити. Бачу багато нових відгуків і вони, впевнена саме від цих незадоволених дітей, котрі приходять на безкоштовний вайфай та матюками криють весь заклад, дякую бейкері за те що мають голову на плечах. Ви найкращі, тримайтесь, ваш сервіс цій молоді не по зубах

Тимур
19 декабря 2023 в 14:54

Після роботи прийшов у заклад на вулиці -10 вибирав що замовити і підійшов адміністратор через 7-10 хвилин і почав виганяти за те, що нічого не замовляєш.

Bro
19 декабря 2023 в 0:37

Робітники знахабніли, та виганяють з закладу та вимагають якогось замовлення, кажуть що 1 товар - 1 людина, яке вони мають право таке робити. Коли ти сидиш в зоні очікування та вибираєш товар

Дмитрий
15 декабря 2023 в 1:28

Люди автомати, можна чекати вічно, і ніхто не скаже що замовлення готове. Головне що сирок дуже смачний. А клієнт то не головне

ElenFilm
04 ноября 2023 в 3:39

Є плюси і мінуси! Хотіла ставити 3 зірочки, але. Плюси звичайно це - є що обрати смачного із "не дуже". Особисто люблю горішки, завжди м'які і свіжі. Обслуговування швидко, але черга тут завжди.
Які мінуси, можливо вони будуть почуті і пропрацюють над ними, дуже сподіваюсь)
- витяжка! Не можливо зайти навіть на 2 хв, виходиш і вся одежа, волосся пропахло їжею, смаженим маслом, жах, іноді думаєш як залетіти швидко, щоб не встигнути провонятися, але потім бачиш чергу і йдеш звідти.
- немає і не продумано навіть "в свою тару". Як ми збираємося берегти нашу Планету? На словах? Я попросила в свою чашку, але це виявило збентеження на обличчі дівчинки і вона спитала хлопця на каві чи то можна? Так, все добре, мені налили. Але я так зрозуміла, таке питання дуже рідке. І поясню чому, - ви не заохочуєте клієнтів до меншого використання стаканчиків, які не переробляються! - немає ні "плюшек", типу там якихось наклейок, 5 кава зі скидкою чи безкоштовно, або мінус від чеку за стаканчик, бо я ж його не беру, а в сумі закладена його вартість, а також можна продавати багаторазові чашки і пропонувати, у вас такий потік кави і чаю, отже зовсім немає продуманої системи, це то і дуже шкода, що не думаєте про навколишнє середовище.

Данил
20 октября 2023 в 21:59

Замовили два лате, чекали майже пів години. Як виявилося перші 10 хвилин їх і не почали готувати тому, що чек не пройшов по базі і баристі не поступило наше замовлення. Ми підійшли і перепитали чи роблять нам каву і її нарешті почали готувати. Це не вина працівників, все буває, але потім бариста ще хвилин 15 нам робила два лате тому що постійно розмовляла з подружкою, показуючи їй манікюр і постійно відволікаючись на розмову. Це при тому що замовлень у неї не було, окрім нашого

Ліана
16 октября 2023 в 12:11

Дуже класнеее місце, бейкері 10 із 10, продавці 10 із 10, робітники 10 із 10, весь персонал 10 із 10. Випічка і напої 10 із 10. Музика 10 із 10. Запаааах 10 із 10. Всеее 10 із 10. Ви не 10 із 10, якщо не були тут

Mila
09 сентября 2022 в 20:31

Рівень обслуговування бажає кращого. Ситуація сьогодні: піци шматочками в наявності немає, але готується. Питаю, коли буде. Через 10 хв. Добре, можна придбати шматочок? Ні, ми не знаємо яка буде. При тому, що піцу готують в 2 метрах від них. Спитати складно, мабуть. Добре, займаю через 5 хв. Чергу ще раз. Знову питаю, ні, немає ще. Займаю втретє, бо дитина хоче саме піцу. Виставляють аж 1 піцу і її забирають відразу всю. Кажу, як так? У відповідь принизливий погляд і пожимання плечима. Відвідувала родиною цей заклад останні півроку, так, бували різні випадки, але після цього туди ні ногою

Євген
29 января 2021 в 15:15

31.12 дуже приємно було отримати смаколик до кави від закладу, ставлення до клієнтів на вищому рівні, дякуємо Вам!

Ольга
17 января 2021 в 6:42

ОБОЖАЮ! Ребятки вы огромные умнички️Пицца очень вкусная! Обслуживают девочки как пчелки! Так приятно, что в центре города есть такое маленькое, но такое милое сердцу заведение!

Александр
11 января 2021 в 20:59

Мені дуже сподобалась ця кав''ярня, зі своєю чудовою випічкою. Тут можна не тільки попити смачну каву, яку приготує вам справжній професійний Бариста, а й добре перекусити найсвіжішою та найсмачнішою випічкою, на любий смак.
Тому що професіональні Кулінарі готують її з Любовю.
Я рекомендую цей заклад, для всієї родини.

Людмила
28 марта 2020 в 17:23

Всегда покупаю здесь выпечку сынуле в школу. Все свежее и вкусно. Обслуживающий персонал всегда вежливый. Цены за такую вкуснотищу смешные. Рекомендую.

Александр
10 марта 2020 в 7:49

После посещения остался крайне не доволен работой персонала. На прилавке небыло пиццы. Спросил когда будет, на что получил ответ - Не знаю! Потом были какие-то внутренние выяснения между персоналом. На моё замечание что не смотря на загруженность заведения персонал не должен в таком тоне общатся с клиентом, получил ответ - "Ага, хорошо".

Диана
27 февраля 2020 в 8:32

Я считаю что в "Bakery" самая лучшая пицца. Если вы не знаете где в Черкассах можно купить вкусную пиццу и не только, не выкинуть деньги на мусор, то вам нужно идти в "Bakery"!

Юрий
23 февраля 2020 в 23:27

Все чудово.
Як на мене, то у кав'ярні на Хрещатику (Черкаси) потрібна ще одна витяжка вздовж вітрини.

Татьяна
22 февраля 2020 в 17:32

Прекраснейшая пекарня в центре города. Очень чисто и уютно. Всегда быстрое и вежливое обслуживание. Само помещение небольшое, но летом на улице всегда достаточно столиков. Вкуснейшая выпечка, кофе, лимонады, фреши, молочные коктейли. А детям особенно нравится пицца, и что очень хорошо- можно покупать кусочками, разных видов. Вообщем- рекомендую.

Антон
11 января 2020 в 19:38

Регулярно заходжу в Bakery за піцою, горішками та чаєм
оптимальний заклад за якістю-атмосферою-цінами

Dmytro
20 декабря 2019 в 15:25

Кава, печиво, піци - смачні, але рівень обслуговування ще треба підтягнути.

Хлопець, що видає піци, робить це так, ніби власних дітей у рабство віддає. Усмішка, "смачного" - ні, не чули.

Дівчина - фарбована білявка, в кожному слові, в кожній гримасі на обличчі намагається дати сигнал, що власник закладу їй недоплачує або змушує перепрацьовувати, і кожне наступне замовлення приносить їй фізичні і душевні страждання.:)

Але не весь персонал однаковий. Дівчина в окулярах на касі добре ставиться до клієнтів, чемна і привітна.

Алексей
19 декабря 2019 в 17:37

Пицца, брауни, пирог, орешки, кекс- можно, нормально быстро и доступно. Девочкам и админу- привет и уважение. Вторые после круасанов.

Добавить отзыв