UAOTZYV.COM

Авіцена, центр дерматології та косметології

Адрес Черкасы, вулиця Сержанта Смирнова, 6
Телефон +380 (93) 171-25-92
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-17:00
Сайт avicena.ck.ua
Рубрики Медицинский центр, Косметолог, Лазерная эпиляция, Массажист, Андролог
Оценка 4.4 28 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Медичний центр Авіцена — Черкасы, вулиця Чехова, 101
Похожие компании в категории
Євромедклініка — Черкасы, вулиця Героїв Дніпра, 89
АНИ-2008, Медицинский Центр — Черкасы, вулиця Рози Люксембург, 177
Анатомія Медичний центр — Черкасы, вулиця Байди Вишневецького, 49

Авіцена, центр дерматології та косметології отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
21 февраля 2024 в 20:47

Враження просто чудові. Приводила внучку з підлітковими вугрями в клініку до Яковенко І. Б, призначено обстеження, дієту і аптечну косметику. Буквально за місяць користування стало набагато краще. Дякую лікарю за рекомендаціі!

Елена
01 февраля 2024 в 14:36

Дуже вдячні професіональному дерматологу Цимбал Тетяни Валентинівні. Звернулася до неї з сином по поводу акне. Було под обране правильне дозування ліків та косметики по уходу за обличчям. Зараз гарний результат, дуже вдячні лікарю за тривале, правельне лікування. Тетяна Валентинівна дуже приємна людина, як лікарь- професіонал

Сергей
31 января 2024 в 8:25

Проходжу сеанс ендосфери та креоліполізу, результати з перших відвідувань! Дуже рекомендую хто хоче себе упорядкувати.

Лена
08 января 2024 в 1:09

Подяка Тетяні Цимбал за віддачу і професіоналізм! Після першого візиту, підібраного догляду та лікування результат дуже тішить - волосся відновлюється, зʼявився блиск і дуже гладеньке на дотик. Продовжую лікування, знаю, що здоровʼя мого волосся в надійних руках!

Каріна
06 января 2024 в 23:22

Левченко Марія Ігорівна- це найкращий професіонал міста, результати після її консультацій та процедур просто

Ксенія
19 декабря 2023 в 19:26

Дуже задоволена консультацією трихолога та дерматолога Левченко Марії Ігорівни, все розказала, пояснила, відповіла на всі питання, які мене цікавлять, підібрала та скорегувала правильний догляд за потребою Рекомендую цього лікаря вже з нетерпінням хочу спробувати процедуру М22

Юлія
05 декабря 2023 в 15:15

Добрий день, рідко пишу відгуки, але цього разу хочу поділитися враженнями від походу до Авіцени, а саме до косметолога Сіянко Вікторії. Цей візит був особливим для мене, адже я вперше вела свою доньку на скажемо так - не дуже приємну процедуру- чистка обличчя. Коли я прийшла на консультацію, то лікар попередила мене, що моя присутність є обов’язковою і я їй за це вдячна. Процедура для дітей не дуже приємна, але результат того вартий. Дякуємо Вікторії за її професіоналізм, витримку (бо з дітьми по іншому не виходить), вправні руки та рекомендації. Тепер тільки до вас! І доречі, через пару днів донька мене попросила записати наступного разу теж до вас!

Катя
21 ноября 2023 в 20:24

Левченко Марія Ігорівна, то моя найкраща знахідка
Дуже розумна, все розкладає по поличках, дає дійсно цінні поради.
Всім раджу. Найкращий косметолог та трихолог
"Авіцена", дуже дякую за такого професіонала)

Алёна
07 ноября 2023 в 3:40

Дуже подобається цей медичний центр! Ввічливе обслуговування, приємна атмосфера, а найголовніше лікарі-професіонали:)

Лікувалася у Цимбал Т. В, була приємно вражена наскільки швидко вона мені допомогла з моєю проблемою, яку я не могла вилікувати роками.

Також хотіла зазначити, що важливо здавати всі призначені аналізи, адже багато трихологічних/дерматологічних проблеми йдуть зсередини організму)

Юлія
25 октября 2023 в 9:42

Сьогодні була на процедурі у лікаря Катерини Вячеславівни, дуже сподобалось, дякую їй за чуйність та високу компетентність

Олена
12 августа 2023 в 6:31

Хочу подякувати лікарці дерматолог - Волкова Наталія Анатоліївна!
Дійсно лікарка за покликом - уважна, відповідальна і на зв'язку 24/7 не залежно від запису на прийом.
Якщо слухати всі рекомендації і їх виконувати, то результат 100%. В іншому випадку всі відповідальність лягає на пацієнта.

Мария
08 августа 2023 в 5:39

Зверталась до лікаря Марії Левченко для того, щоб вирішити питання з пігментацією за допомогою М22. Ефект видимий! Марія творить дива, у тандемі разом з якісною апаратурою! Рекомендасьон?

Саша
24 июля 2023 в 13:45

Одна зірочка, але і ту б не поставила. Дуже шкодую, що звернулася в цей медичний центр і не буду рекомендувати його ніколи і нікому. Перше - це адміністратори. Абсолютно не привітні, поки сам не скажеш хто ти і до кого, то в тебе і не запитають). Була на прийомі в дерматолога та тут же видаляла родимку. Лікування та загоєння, яке мало пройти за 2 тижні, продовжується вже 3 місяці і буде тривати стільки ж мабуть. Єдиний плюс - лікар на зв*язку та питає про прогрес у лікуванні. Але Моя рекомендація: видаляти родимки, папіломи і т. Д. НЕ ТУТ.

Антонина
21 июля 2023 в 20:02

Була тут декілька разів, а останній- з гострим станом у дерматолога. Лікар зробила призначення антигістамінного, я вийшла з клініки, а коли почала шукати ліки в аптеках, виявилося що ці ліки мають різне дозування і треба вибрати потрібне. Я повернулася в клініку, де мені не дуже люб'язно сказала адміністратор, що лікар зайнята і треба чекати. Але ж це помилка лікаря! Чому не можна заглянути в кабінет і уточнити? ! Або запропонувати мені передзвонити, коли вона буде вільна і надасть уточнення. Я все ж намагалася щось довести, але мене просто ігнорували, ніби мене там і немає. Чекати просто не могла, бо повторюсь, був гострий стан, вибрала собі менше дозування таблеток сама. Можливо, це просто неуважність лікаря, АЛЕ! Таке відношення адміністраторів- це неприпустимо в сфері послуг. Я не знаю куди дивиться власник, що тримає таких працівників, маючи таку кількість скарг на них. Вкотре переконуюсь, що Авіцена- найгірший варіант і по ціновій політиці і по наданні послуг

Валерия
04 июля 2023 в 0:09

Відвідувала клініку неодноразово. Приємно вражена ставленням персоналу до клієнта. На рецепції запропонували гарячі напої, люб'язно попросили почекати на візит до дерматолога, т. Я. Прийшла раніше часу прийому лікаря. Рекомендую дану клініку, ви - найкращі, якість обслуговування та послуг завжди на висоті

Наталя Швець
31 января 2022 в 17:45

Не задоволена прийомом Сіянко. Вона виділила для мене 5 хвилин свого дорогого часу. Я навіть не зрозуміла, що я була на прийомі у трихолога. Призначення дали жахливі побічні дії, а лікування нульове.

користувач
08 января 2022 в 19:27

Чудовий медичний заклад найвищого рівня! Дуже приємний персонал, професійні лікарі і комфортна атмосфера! Рекомндую!

Юлія
18 ноября 2021 в 23:13

Була на прийомі у дерматолога. Наголошувала на обмеженнях стосовно прийому деяких препаратів. Лікар сказала, що почула. І прописала два препарати які мені не можна, читаю зараз інструкцію. На прийомі вияснити це було важко, адже назви для мене нові. Дуже погана ситуація. Не буду ж я гуглити інструкцію прямо на прийомі у лікаря, лікар має прокоментувати призначення.
Прийом 300 грн+ 1 препарат 236 грн + 2 препарат 364 грн = 900 грн даремно.
На другий день телефонувала у клініку, пояснювала ситуацію, ясно що лікар зі мною напряму не зв'язувалась, а через рецепцію повторили "так лікар вас почув, вам можна ці препарати, не переживайте". Шкода, що я не почула як лікар це аргументує. Ще раз платити 300 грн щоб нарешті почути це я не збираюся. Такі моменти лікар має проговорювати одразу, роз'яснити план лікування і наші дії. Я впевнена, що у будь якого лікаря є аргументи і їх варто почути для кращого розуміння ситуації. Але потреби пацієнта є первинними і треба виходити з них, шукати альтернативи або відмовлятись від лікування якщо воно наразі не можливе і підбирати препарати для підтримання стану. А не просто "я лікар, вам це можна, не переживайте". Не вистачило комунікації з самого початку.

Мария
20 июня 2021 в 10:52

Ходила на процедуры, к специалисту претензий нет, но администраторы на рецепшине не внимательные, не приветливые, слова из себя не выдавят.
У меня был визит на понедельник утро, погода отвратительная, холод, когда пришла, оказалось доктор не принимает. Почему не позвонили, не предупредили? Детские объяснения - не было телефона. При первом посещении все телефоны записали. Я даже не спрашиваю, зачем они там вдвоём, наверное, что бы справляться с непосильной работой, но простая вежливость должна быть? Предупредить, что нет приёма?

Майя
16 апреля 2021 в 14:12

Отличный медицинский центр! Приятное обслуживание! Очень хорошее и новое оборудование! Рада, что в Черкассах появилась такая клиника.

Добавить отзыв