UAOTZYV.COM

ARTTECH Service отзывы

Адрес Черкасы, просп. Хіміків, 59
Телефон +380 (93) 228-22-88
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Рубрики Офис компании
Оценка 3 4 отзыва
Похожие компании в категории
ЗАО Завод упаковочных машин Упмаш — Черкасы, вулиця Чехова, 104
Дионис — Черкасы, вулиця Добровольського, 3
MANEZH / Манеж — Черкасы, вулиця Максима Залізняка, 146
Гладкий А.г., ФЛП — Черкасы, вулиця Різдвяна, 173

ARTTECH Service на Хіміків отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
26 июня 2022 в 8:35

Все сделали оперативно и качественно.
Зона ожидания супер, можно поработать и наблюдать на мониторе что делают с твоим авто.

Александр
19 мая 2022 в 3:51

Обратился в начале августа чтобы установили навигацию. Промурыжили целый день взяли деньги как за сделанную работу а по факту " якобы " ее доделывали ещё 4 месяца так и не сделав. В конце-концов мастер сказал что сделать не может вернёт деньги (при этом забрав карту памяти на которой были карты навигации). Вот уже месяц не могу забрать деньги, на телефоны не отвечают (Art Service и непосредственно мастер). Не советую к ним обращаться.

Лена
19 июля 2021 в 12:01

Рекомендую, были приятно удивлены европейским уровнем данного сервиса, отношение к клиентам, профессионализм сотрудников всё на высшем уровне! Остались очень довольны!

Саша
06 июля 2021 в 23:37

Робив на цьому сервісі в один час 2 авто: Opel Omega B 1999 року і Mitsubishi Lancer X 2007 року.
По Опелю:
Звернувся з проханням замінити склопідіймачі і замки дверей (склопідіймачі були куплені до цього), зробити діагностику тормозів (були так собі) і подивитись чому плавають оберти двигуна на холосту і двигун давиться при різкому наборі швидкості.
Результат:
Склопідіймачі були замінені відмінно і це все що було зроблено адекватно. Замок дверки - встановили, сказали забирай, приїхав, підійшов до машини, а замок не працює. Сказали що подивляться. Наступного дня зателефонували, сказали що все полагодили і можна забирати. Приїхав, забрав, поки їхав додому 2 рази на ходу відчинилась дверка. Перетелефонував, сказали привозь будем міняти. На 2 раз замінили іншим, все добре. Ціна замка 600 грн, хоча його ринкова ціна 300-350 грн. Далі було ще веселіше, двигун. Діагност сказав що при натисканні педалі газу ПАДАЮТЬ показники витратоміру повітря і що знайшли тільки один китайський витратомір за більше чим 2000 грн, але його не замовляли тому що він не надійний. Прийшовши додому знайшов на екзісті близько 5 різних витратомірів і замовив німецький за 1000грн. Коли він прийшов я приїхав на сервіс і тут було найцікавіше. Сам витратомір встановили проти руху повітря проігнорувавши маркування на ньому після чого двигун взагалі почав вести себе неадекватно. Майстри сказали що витратомір бракований, але коли знімали його я помітив помилку і попросив встановити правильно і двигун почав робити краще. Діагност підключився, але показники витратоміра вели себе як і до цього і ніхто не знає що з цим робити. Приїхавши додому промив регулятор холостого ходу все стало на свої місця і двигун почав працювати як годинник.
Далі тормоза. Їх просто прокачали. Хоча один із поршнів заднього супорта був заклинений. Про що мені ніхто нічого не сказав.
Ціна ремонту описаного вище склала більше 5000грн.
По лансеру:
Звернувся в сервіс з проблемою - тарабанять тормоза і труть колодки при повільному гальмуванні. Подивились, сказали що це болячка лансерів і заміна направляючих із скобами не допоможе - потрібно тормоза допрацьовувати встановленням додаткових пружин. Погодився, зробили, забрав, все тихо. Ціна ремонту: 2000грн. Проїхав 20 км і все знову почало тарабаніти. Подзвонив знову в сервіс сказав що їх ремонт не дав результату, сказали що до вечора перетелефонують і скажуть коли приїхати. Ніхто не зателефонував і наступного дня зранку сам зателефонував, записали на наступний день. Приїхав на визначений час, пів години чекав поки машиною займуться. Потім прийшли і сказали що потрібно міняти скоби і направляючі і ціна вже буде 4340грн за матеріали і 610грн за роботу. За компенсацію попереднього ремонту мова навіть не йшла, відповідно "подарував" сервісу 2000грн.
Ось такий досвід я отримав.

Добавить отзыв