UAOTZYV.COM

ANI (Отель, Клуб-Ресторан, Сауна)

Адрес Сміла, вулиця Семена Палія, 10
Телефон +380 (63) 353-54-54
Сайт ani.choiceqr.com
Рубрики Ресторан, Банкетный зал, Отель, Караоке-бар
Оценка 3 32 отзыва
Похожие компании в категории
Готельно-ресторанний комплекс Гранд-Парк — Сміла, Черкаська вулиця, 31А
Затишок — Костянтинівка, Костянтина Вишневецького село
Гостинний Двір — Сміла, вулиця Перемоги, 39А
Ресторан Сміла — Сміла, вулиця Соборна, 91

ANI (Отель, Клуб-Ресторан, Сауна) отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Led
09 ноября 2021 в 4:12

Очень порадовала кухня, салат "Цезарь"просто суперский, очень вкусное "Латте". Хороший персонал, молодые и активные в обслуживании.

Сергей
03 ноября 2021 в 5:23

Хороший отель, есть парковка во дворе. Есть минусы, когда заселился-не было горячей воды. Сделали из-за этого скидку 20%. Номер 2-х комнатный, чисто, вид во двор. 1 кондиционер на 2-е комнаты 2 телевизора, 2-х спальная кровать и в другой комнате раскладной диван. Кондиционер не запускался на обогрев. Паркуют авто непосредственно во дворе перед номером. Ванная комната убрана, полотенца и постельное бельё чистое. Вообще впечатления положительные.

Евгений
18 октября 2021 в 5:37

Двери с улицы в кальянную заперта, нужно обходить серединой неудобства, вытяжка работает слабовато, кальяны вкусные

Юля
25 сентября 2021 в 9:21

Доброй ночи. Нам сказали что в клуб только в джинсах а остальние заходить в чем хотят а нас не пустили не советую клуб Ани

Вадим
21 июля 2021 в 6:35

Не рекомендую. В клубі постійно чорножопі які чіпляюця до жінок та дічат і охорона на це ніяк не реагуе. Зробіть вивіску клуб для хачів.

Андрей
24 марта 2020 в 6:04

Дуже смачна кухня. Більше ніж приємні ціни. Що стосується отеля є великою не зручністю досить голосні гуляння в цьому ж таки ресторані. Тим паче що заклад працює досить довго о 24: 00 музика ще грала. Вцілому зручне місце розташування. Привітний персонал. Потішив і сніданок. Можливо якби не гучна музика до пізнього часу був би більше ніж задоволений. Окремо хочу виділити місця для паркування у внутрішньому дворі, про транспорт можна не перейматись, але в той же час без охоронця брами ніхто не ввдкриє. Хоча у моєму випадку з цим проблем не було. Думаю що трапезнічать в даному закладі в подальшому буду ще не раз

Марина
14 февраля 2020 в 6:36

Есть разные направления на любой вкус, зал с живой музыкой, караоке, кальянный зал, гостиница, сауна. И т. Д. Хорошее обслуживание, вкусная кухня и приятная атмосфера

Семена
19 декабря 2019 в 6:38

Отличное место, буду останавливаться исключительно здесь! Хороший персонал, отличная кухня, хороший номер в отеле

Алекс
16 декабря 2019 в 9:18

Очень понравился отель и ресторан! Вежливый, заботливый персонал, вкусная кухня, душевная атмосфера! Всем советую! Будем заезжать ещё не один раз ️

Андрей
18 ноября 2019 в 15:11

До недавна вважав "Ani" ледве не кращим рестораном міста, але сьогоднішній візит відбив бажання з'являтися там найближчим часом.
Основна причина: після того, як зробили замовлення, ми більше години прочекали. Ні салатів, ні навіть замовленого лаваша не приносили. Та що там страви, навіть замовлену каву принесли після півгодинного очікування та нагадування.
Все замовлення (9страв) видали через майже дві години. Ну як все замовлення - про дві страви офіціант просто забув, хоча й записував.
По-друге, гарненькі страви з картинок на початку меню в житті виявилися зовсім не схожі. Навіть деякі інгредієнти в салатах були відсутні. Я мовчу про колір соусів і саму подачу. Краще б вже не друкували фото, якщо не виходить повторити.
По-третє, дуже смачне м'ясо на мангалі: і індичка, і свинина. Смачний соус, лаваші на мангалі. Але ж салати, як на мене, взагалі не їхнє. А "М'ясо по-богемські" і на вид, і на смак - "такоє".
І останнє - персонал. З цим також печаль - велика та неосяжна.

Такого розчарування в улюбленому закладі в мене не було ще ні разу в житті. Шкода.

Анна
31 октября 2019 в 1:01

Отмечала ДР. Все понравилось. Еда была вкусная, музыка, девочки-официантки большие молодцы. Ходили часто, следили за столом. Блюда готовились быстро, почти не ждали. В целом очень хорошо.

Игорь
17 января 2019 в 22:12

Офіціанти слабо знають меню. Принесли - і пропали. Хоч би раз на пів години підходили. Але кухня непогана.

Женя
12 января 2019 в 17:11

Кухня можно сказать хорошая, но хозяевам нужно работать с персоналом: официанты при небольшой загрузке заведения работают плохо, хотя и не все. В общем если хотите нормально поесть и не очень торопитесь, то вам понравится.

Влад
02 января 2019 в 14:40

Недорогий готель, але холодильника в номері нема, тумбочок теж нема, звукоізоляції нема, рушники не міняють, шампуні з милом не приносять, планування жахливе, скошені стелі! Може в дорогих номерах все є - не знаю! Гарний ресторан, тут не високі ціни, є сауна!

Ігор
21 декабря 2018 в 15:08

Заклад гарний інтер'єр обслуговування добре, але кухня не сподобалась, порадив би змінити поставщика м'яса!

Ольга
08 декабря 2018 в 23:49

Селили тут на великі гулянки гостей декілька разів і свою першу шлюбну ніч тут провели. Є гаряча вода, кондиціонер! Чисто, вічливий персонал, стоянка для авто, охорона. Проблем ніколи не було. Єдине, що особисто я люблю в готелях, це користуватись білими рушниками та спати на білій постелі, тоді як ми там ночували у 2014 році, все було кольорове.

Владимир
01 декабря 2018 в 16:30

Не знаю как отель или сауна, но как клуб испоганилось АНИ капец как. Есче и диджеев с Атлантиды приглашают. Они там извините обосрались и тут обсираются. Жаль, такой клуб был.

Вова
23 ноября 2018 в 21:17

Звукоизоляции нет вообще! За стеной включили вытяжку ночью жители и ушли! Шумело очень сильно спать не мог! Ночью за ручку двери кто дёргал! Сотрудники ничего сделать не могут да и особо не хотят! Завтрак ужасный! Не рекомендую!

Женя
18 ноября 2018 в 10:19

Це комплекс, в якому ресторан, готель та сауна. Прийнятно для всіх вікових категорій. Зручно для корпоративів.

Ірина
18 ноября 2018 в 6:37

Влітку зупинялись тут ночувати, стандартний номер приємно здивував, чисто, затишно, комфортно. Ненав'язливий стиль і порівняно з іншими отелями недорого.

Добавить отзыв