UAOTZYV.COM

АБ Юрія Ярмолінского отзывы

Адрес Черкасы, бул. Шевченка, 150
Телефон +380 (67) 474-04-15
Часы работы
понедельник09:00-18:30
вторник09:00-18:30
среда09:00-18:30
четверг09:00-18:30
пятница09:00-18:30
Рубрики Адвокат, Юридическая фирма
Оценка 5 7 отзывов
Адвокатське Бюро Юрія Ярмолінского
Похожие компании в категории
attorney Nykitenko Rostyslav / адвокат Никітенко Ростислав — Черкасы, вулиця Хрещатик, 200/3
ООО РИЧ КРОП — Черкасы, вулиця Смілянська, 23, 32
Юридична компанія Vovk & Partners — Черкасы, вулиця Небесної Сотні, 31, apt. 18

АБ Юрія Ярмолінского на Шевченка отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергій
19 февраля 2022 в 0:00

Високий професіоналізм, відповідальність, порядність і справедливість.

rot
15 февраля 2022 в 5:13

Профессионалы своего дела, ориентированные на результат. Однозначно рекомендую

Саша
14 ноября 2021 в 2:44

Лише позитивний досвід. Одні з небагатьох, хто робить юридичну роботу на совість. Отримав допомогу як і в бізнес питаннях, так і в особистих. Рекомендую!

Евгений
17 октября 2021 в 11:54

Профессиональная команда адвокатов, что смогла добиться справедливости и правосудия в трёх судебных делах с ДПС.
В нашем государстве ты должен доказывать свою невиновность, а не органы власти твою вину.
Помогли разобраться и в судебном порядке на всех этапах делопроизводства, а также отстаивали мои права и доказали противоправность и нарушения со стороны ДПС.

После 8 месяцев судебных разберательств теперь с уверенностью могу сказать, что для получения желаемых положительных результатов от судейской коллегии, потребуется грамотно продумать всю концепцию собственной защиты. Адвокат помог правильно составить исковое заявление, отреагировать на поданную жалобу и другое. Успех дела напрямую зависил от составленной базы доказательств и собранного пакета необходимых документов.

Всем советую АБ Юрия Ярмолинского, так как правильно выстроенная защита в суде – это прерогатива опытных адвокатов с огромным стажем в данной сфере деятельности.

Женя
20 сентября 2021 в 23:29

Сучасний світ різноманітній та багатогранний, в той же час непередбачуваний і неочікуваний. Будь-які проблеми або незгоди, як правило, виникають раптово і зненацька. Чи то ДТП, чи то зміна бізнесу, чи втрата нерухомості, чи відкриття виконавчого провадження, чи порушення кримінального провадження. В цей час головне не панікувати і правильно та ірраціонально приймати обдумані та виважені рішення. Однак, без підтримки та допомоги кваліфікованого спеціаліста це зробити вкрай складно. Адвокатське бюро Юрія Ярмолінського Вам не лише допоможе вирішити будь-яку проблему, але й дозволить будь-яке питання вирішити в короткі терміни з якомога найпередбачуванішим резудьтатом для клієнта. Якщо потрібна правова допомога - найкращий вибір енергійної та завзятої команди, це АБ Юрія Ярмолінського. Як казала Оля Фреймут, Рекомендую.

Андрей
30 августа 2021 в 1:19

Якщо потрібна невідкладна, професійна і гарантована допомога - раджу звертатися до АБ "Юрія Ярмолінського". Це не лише приємна співпраця, а й гарантований результат. В цій компанії Ви зможете вийти переможцем з кожної ситуаці!

Валентина
23 января 2021 в 4:33

Сьогодні, щоб захистити свій бізнес від неправомірних дій контролюючих органів та недобросовісних контрагентів потрібно утримувати цілий штат юристів. Але для невеликих компаній це досить дорого, тому раджу звертатися до професіоналів, які можуть вчасно "відкрити вам парасольку та збегегти від негоди"!

Добавить отзыв