UAOTZYV.COM

AUTOLEV - автоподбор и проверка авто по всей Украине

Адрес Запоріжжя, просп. Соборний, 133
Телефон +380 (93) 093-93-31
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-20:00
Сайт www.autolev.com.ua
Рубрики Автоброкер
Оценка 5 144 отзыва
Похожие компании в категории
Авто из США в Запорожье - YourCar.zp.ua — Запоріжжя, просп. Соборний, 92

AUTOLEV - автоподбор и проверка авто по всей Украине отзывы

144
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Станислав
03 мая 2024 в 16:42

Обратился за подбором кроссовера, приоритетом был Volkswagen Tiguan, так же как вариант рассматривал Mazda CX-5, Jeep и в меньшей степени Kia/Hyundai. Буквально через день накидали предварительные варианты, пересмотрев из предложенных 10+ выбрал 5-7. Менеджер через времясообщил предварительно результаты по машинам, по итогу стоящим был только один вариант. Его и решили проверять. На следующий день я получил видео отчеты по машине, отчет со сканера ошибок, и видео осмотр днища, все сопровождалось комментариями. Так же получил комментарии от менеджера в целом про машину. Менеджер сказал что может рекомендовать авто к покупке. Меня вариант полностью устроил. Были незначительные нюансы на которые мне указали, но меня это не смущало.
По итогу получил целый Tiguan 2016г. В заводской краске только с поменянным передним бампером.
По итогу случилось так что через 2 дня после обращения в компанию мне подобрали автомобиль, и через неделю я получил его в своем городе.
Отмечу то что и менеджеры и эксперты заинтересованы помочь выбрать лучший вариант, делают все максимально качественно, ответственные. С выбором компании не пожалел, остался доволен.

Іван
23 апреля 2024 в 14:16

Дякую команді AUTOLEV за підбір першого авто під ключ з послугою пригону авто. Підібрали швидко, зробили огляд ще швидше. Після погодження зі мною вирішили брати. Зторгували по ціні за що окрема вдячність. Хочу відмітити клієнтоорієнтований підхід у команди, та загалом професіоналізм в підборі, огляді та спілкуванні.

Алла
20 апреля 2024 в 8:39

Найкращий клієнтоорієнтований сервіс! Однозначно буду рекомендувати всім!
Мені, як жінці, купити самій авто була задача не під силу, бо мій рівень розумінь в автівках то знайти гарний кольор). Знайшла автолев в інсті і з першого повідомлення від менеджера Олега ні секунди не пожалкувала! Послуги під ключ, повні огляди з відео обзорами, відповіді на будь які питання, завжди на звʼязку! Окрема подяка директору фірми Олегу! Моя перша в житті машина виявилась в рідному місті. Олег особисто супроводжував в усіх питаннях. Повністю авто було технічно підготовлено! Допомогли в усьому! А розрахунок в крипті то взагалі ванлав! Топові послуги від топової фірми!

Володимир
19 апреля 2024 в 14:21

Добрий день, звертався до компанії AUTOLEV за підбором під ключ. Було приємно спілкуватися з менеджером, відповів на усі мої питання і усе пояснив. Спочатку казали що підбір може зайняти місяць, а по факту впорались за два тижні. Знайшли гарний варіант у хорошому стані, ще й у нашому місті. Усі перевірки провели дуже швидко і прислали дуже багато фото і відео з перевірок. Ще трохи збили ціну і допомогли з переоформленням. Буду рекомендувати і звертатись у майбутньому.

Галина та Василь
18 апреля 2024 в 15:30

Щиро дякуємо за підбір авто, все на вищому рівні)
Команда супер)
Автомобілем задоволені)
Рекомендуємо усім, усі ваші побажання будуть враховані та враховані

Григорий
11 апреля 2024 в 15:17

Рекомендую цю компанію, в найважчій ситуації як мені сдалося, знайшли дуже гарне авто яке мені дуже подобається та повністю супроводили всю процедуру, та навіть після завершення угоди цікавилися чи все гаразд та немає проблем, люди надійні, за підбором авто тільки до них!

Володимир
08 апреля 2024 в 20:34

Звернувся до компанії Автолев за допомогою в купівлі авто. Замовив послугу підбір під ключ та доставку авто до населеного пункту. Протягом майже місяця шукали автомобіль який би задовільнив мої побажання. Надавали детальні відео огляди із коментарями та рекомендаціями. Після пригону автомобіля надали допомогу в оформленні документів. Колективом Автолева задоволений та можу рекомендувати для всіх людей які цінують свій час. Дякую велике всьому колективу. Так тримати.

Андрій
20 марта 2024 в 12:14

Оперативно підібрали машину, допомогли з оформленням і перегонкою в місто. Машина в чудовому стані, не обманули та відповіли на всі дурні питання)

Едуард
19 марта 2024 в 23:32

Дуже вдячний компанії AUTOLEV за підбір авто)
Все прозоро, якісно і чесно!
Детальний огляд та звіт!
Розумні поради та допомога!
Приємно спілкуватись та працювати!
Так як я військовий і знаходжусь в Донецькій області, хлопці все підібрали гарно, допомогли перегнати і вручили дружині готовий автомобіль)
Рекомендую, буду рекомендувати і сам звертатись в подальшому!

Ганна
16 марта 2024 в 22:26

Дуже дякую команді Автолев за якісну роботу!)
Купувала перше своє авто і хлопці були на звʼязку завжди. Сподобалась і зачепила перша консультація, після якої я зрозуміла, що звернулась за адресою!)
Машинку знайшли просто в неймовірному стані!
Однозначно рекомендація від мене!

Юрій
13 марта 2024 в 12:57

В кінці лютого звернувся в компанію Автолев. Провели достатньо адекватну консультацію з приводу моїх побажань. На мій запит стосовно конкретного авто (Хонда Цивік 5Д - вибір цього авто був саме мій, без впливів зі сторони співробітників крмпанії) - співпало, що дане авто вони мені можуть запрпонувати від їх попереднього клієнта. Стан авто був показаний з усіх сторін великою кількістю відео. Були дороблені недоліки по авто, про що також надали фото та відео. Автолев допомогли також перегнати авто в моє місто та допомогли з переоформленням.

Дар'я
09 марта 2024 в 9:53

Хочу подякувати команді Автолев. Все організовано на найвищому рівні. Я взагалі не комунікувала з продавцями, за що окремо дякую!
Ви точно знаєте свою справу, Ми дивилися декілька машин з різних куточків країни, і мені надавали усю детальну інформацію, з відео, фото та фідбеком від експертів загалом. Дуже сподобався такий формат.
Коли нарешті знайшлася машина, все було оперативно організовано, і машину перегнали до мене в Одесу.
Дуже рекомендую, і обов'язково буду звертатися в майбутньому. Дякую за вашу працю!

Oleksii
03 марта 2024 в 10:06

Все на высшем уровне

Ребята работают и очень активно вовлекаются
С начала процессов я только смотрел на машинки) весь подбор был организован качественно и оперативно, за что большой респект компании

Не каждый день есть организации которые отлично работают и показывают качество и отлично наложены процессы

Еще раз спасибо авто лев за отличного коня которого мне доставили в мой город

Yevhenii
24 февраля 2024 в 16:49

Доброго дня. Замовляв послугу підбору та пригону. Все пройшло добре. Авто знайшли через тиждень, хоча це Міні - не самий поширений варіант. Дякую хлопцям. Рекомендую скористатися їх послугами.

Влад
13 февраля 2024 в 17:57

Велике дякую команді Автолев за те що знайшли живого і наразі улюбленого Гольфа! Дуже професійна комунікація та розʼяснення що є корч а що не є корч, дякую!:)

Сергей
01 февраля 2024 в 15:11

Спасибо большое компании Автолев, сразу связались, менеджер вежливый, проконсультировали какие машины на мою сумму можно рассматривать, получилось найти машину с первого раза, услуги не дешевые, надо расчитывать когда будете нанимать, машинка в хорошем состоянии, отвечают максимально быстро, держали в курсе всех событий и советуют как правильно поступить в разных ситуациях, так как покупали свою первую машину, машиной остались доволен, еще пройдет техобслуживание, но сейчас ездит хорошо

Анастасія
24 января 2024 в 11:14

Вже 3 місяці насолджуємось машинкою!
Мега вдячні команді Автолев за якісну роботу і підхід до нас, як клієнтів!
Знайшли машинку доволі швидко - за 2,5 тижні.
Машина в чудовому стані - все, як і обіцяли!
дуже поважно терпіли мої питання і переживання, за що окреме дякую!)

Будемо радити друзям

Христина
23 января 2024 в 19:23

Хочу подякувати команді, особливо Олегу та Дмитру за дуже оперативну і якісну роботу.
Лишала заявку на сайті - одразу зі мною сконтактувався Олег і дуже гарно проінформував мене та прокунсультував.
Оперативно і швидко найшов мені авто під мої критерії. Фактично авто, про яке я мріяла!
Спеціаліст з команди гарно провів огляд - надав мені деталізований відгук з фото, відео звітом. Все було чітко, зрозуміло, з засвідченням всієї документації. Дуже професійно і довірливо.
Дмитро оперативно привіз мені авто з Києва у Харків.
Оперативно в тсц зробили переоформлення, допоміг мені по інструктажу.
Сьогодна авто на руках, тепер чекаю прав (екзамен з першого разу на жаль не здала, перездаватиму в іншому тсц).
Ще ходжу на заняття з водіння.
Надіюсь освою водіння і авто добре, скоро права отримаю і успішно їздитиму на своєму сузукі:)
Дякую, що оперативно працювали і гарно мене інформували:)
Команда одразу викликала в мене довіру і це дуже важливо для репутації!
Звертатимусь тепер обовязково при своїх наступних купівлях авто:)

Яків
23 января 2024 в 17:42

Звертався за допомогою з вибором та покупкою першого автомобіля. Якщо коротко - дуже задоволений всім процесом та 100% рекомендую кожному!
Тепер більш детально. По часу - перше повідомлення відправив 13го вересня 2023, забрав машину 21го вересня 2023. Хотів брати кросовер, розглядав Kia Sportage і подібні. Мені одразу оголосили скільки буде коштувати авто та послуги. Після більш детального обговорення моделей мені прислали перелік (більше 20 штук), з яких можна почати, з них я обрав штук 5, з цих 5 штук мені сказали який виглядає найкращім, і вирішили дивитися його (Hyundai Santa Fe 2015). Я був в іншому місті, тому мені відправили відео с оглядом, все сподобалось, потім на СТО подивилися - теж було все добре. І вирішили брати, хлопці домовилися за знижку, за що окрема дяка! Потім авто пригнали в моє місто та допомогли оформити в ТСЦ, це теж було дуже приємно, тому що зайняло не більше 2х годин. Тепер з приводу авто. Після купівлі зробив ТО, замінив сайлентблоки (про це казали на першому огляді) - і все. За всі ці майже пів року водіння не було жодних проблем. Також дуже задоволений салоном, ми це не обговорювали, але мені одразу сказали що комплектація крута, і так і вийшло, дуже задоволений що є підігрів крісел (навіть задніх) і панорамний дах!
Це моя перша автівка, і я одразу сказав що не розуміюся на авто, і результат вийшов навіть краще ніж я очікував, тому дуже вдячний автолеву за допомогу і рекомендую кожному звертатися за допомогою до них!

Костянтин
21 января 2024 в 16:58

У підборі авто повністю довірилися компанії AVTOLEV. В найкоротші строки питання було вирішено. Авто було доставлено з іншої області з якісними технічними характеристиками. Хлопці відповідальні, професіонали своєї справи. Дякуємо за оперативність. Рекомендуємо)

Добавить отзыв