UAOTZYV.COM

Шавуха отзывы

Адрес Рівне, вулиця Київська, 21
Телефон +380 (73) 372-72-74
Часы работы 10:00-21:00
Сайт www.instagram.com/shavuha_rv
Рубрики Фастфуд
Оценка 3.3 25 отзывов
Ближайшие филиалы компании
ШАВУХА — Рівне, вулиця Симона Петлюри, 7
Похожие компании в категории
Амиго — Рівне, вулиця Олександра Борисенка, 2
МакДональдз / McDonald’s — Рівне, вулиця Олександра Борисенка, 1
Food House — Рівне, вул. Князя Володимира, 109
Сім23 — Рівне, вулиця Соломії Крушельницької, 62 А

Фастфуд Шавуха отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Міша
06 марта 2024 в 4:21

Замовив шаурму 'чиназна' з собою, я так зрозумів якщо береш з собою то туди можна класти все, що попало, адже салат а саме пекінська капуста в ньому була порізана як небудь, знайшов три куска стовбура пекінки, не листя а прям куски стовбура. Ну і звісно стан салату, на вигляд і смак йому було мінімум дня 2. Вгадайте, що я роблю в туалеті вже пів години після цієї шаурми

Вибачаюсь, написав пекінська капуста адже в ній велика тверда частина де зростається листя, а виходить ще краще. Ви не вирізуєте тверду частину в капусті а кладете в страву. В мене було три куски тупо твердої капусти, не листя і навіть не порізані десь добрі 2х2х2 см і це не випадковість, я б зрозумів якщо 1 попадеться але три не побачити це пздц. І стан салату, за 5 хв на грилі не можливо добитися такого результату. Повністю в'ялий, блідий ледь зеленуватий по ньому видно, що не день лежав. І заявленої в рецепті моцарели не було а тільки тестовий сир.

Acaza
10 февраля 2024 в 12:31

Надзвичайно смачна шаурма, одна з найкращих у м. Рівне що я куштував, а я куштував у багатьох місцях. У більшості закладів вона йде стандартна (однакова) нічим не виділяється, але тут автори підійшли до цього діла не стандартно і внесли нестандартні інгредієнти, що і зробило цей смак надзвичайно смачним, дякую)

Вика
26 ноября 2023 в 22:00

Шавуха смачна. Брала декілька раз на цій точці, і навіть коли брала нещодавно класичну з собою, і через години 2 тільки з'їла, то навіть холодна дуже смачна!

Влад
23 ноября 2023 в 20:41

Дуже хороший заклад брав класичну дуже багато м'яса та соусу. Лаваш не розсипається. Дуже гарна атмосфера.

Женя
24 сентября 2023 в 0:05

Дуже пересушений лаваш, коли жуєш то весь тріскається і осипається. Не було в шаурмі корейської моркви як це вказано в меню. Це як? Я ж по суті за неї заплатила

Nick
23 июня 2023 в 7:19

Шаурма суха, соусу майже немає, лаваш жорстий, починає боліти щелепа поки жуєш, за свою ціну розмір маленький

Olia
29 января 2022 в 17:52

Замовляла шаурму на доставку. Очікувала більшого. Дуже суха, соусу немає всередині, їсти неможливо. Вказала гострий соус при замовлення - його дали окремо. Цікаво, яким чином я маю запхнути його в шаурму? Більше замовляти у вас не буду.
накинула зірку лише за подарункову картоплю фрі, але й вона виявилась м‘якою і зовсім не хрусткою

Витя
09 января 2022 в 16:32

Трава раніше буда зеленіша…Стандартна на половину схудла чомусь, раніше ледве з‘їдалась а тут… салат не першої свіжості та і соусу взагалі не було.

Саша
12 декабря 2021 в 22:32

Їхня грибна, це щось з чимось! Не їм м'яса і серед варіантів, що смачного з'їсти в Рівному, ця шаурма в мене на першому місці.
Буває, соусу стільки, що аж тече, але він не поганий, тож це більш плюс чим мінус)
А дівчині, номер три в меню дуже заходить, тож думаю і з м'ясом класна)

Денис
10 декабря 2021 в 20:17

Колись були норм, але вже підскатились, мало мяска, багато капусти, і коли доїдаєш то тече знизу (

користувач
19 ноября 2021 в 2:55

Шавуха корпорейшн просто супер!) Смачна та сита шаурма, персонал завжди на позитиві) порадили друзі буду заходити ще

користувач
14 октября 2021 в 2:17

Їхав біля політону на обід та вирішив спробувати щось нове, бо зазвичай шаурму не купую. І навіть не очікував, що буде настільки смачно! Замовив болгарку стандарт і рекомендую її всім!)
Обов'язково завітаю до вас повторно!

Александр
07 октября 2021 в 2:10

Так як я люблю плотно попоїсти, то очікував, що стандартною шавермою я лише перекушу. Був здивований, ноо, після півдня прогулянок однією шавухою я напакувався до повної ситості.

Ира
22 сентября 2021 в 1:21

Взяла комбо меню #1, заплатила більше ніж вказано на банері (навіть, якщо і ціни збільшилися, то могли б зразу попередити) і соус не поклали, хоча запитали який буду. А шавуха дійсно смачна, дякую.

Tofhs
21 сентября 2021 в 18:26

Мясо максимально не свежее, хоть и не тухлое, соус только майонезный с кетчупом, лаваш кукурузный (не вкусный), огурцам квашеным года два. Ничего не обычного короче, просто мясо, капуста и ещё что-то обычное, не значительное

Яна
09 сентября 2021 в 21:27

Замовляла шавуху 2 рази. Все було смачно. Свіжі продукти та гаряча страва. Продавцем була приємна світловолоса жінка, яка робить свою роботу на всі 100%.

Сьогодні ж, не знаю, що сталось, чи місяць завернув не в ту сторону, чи можливо продукти треба було використати чим скоріше, але те що нам видали було холодним, з 80% капусти та жилистого м'яса. Доївши до середини, довелось це викинути.
Вернувшись додому, вже години дві відчуваю болі в шлунку. (Нас двоє з такими болями)
Жалітись саме в той момент коли були там, чи щось міняти, часу не було, так як спішили.
На даний момент не рекомендую!

Jeremy
28 августа 2021 в 21:39

Замовляла доставку, потрапила на акцію 1+1. Шаурма непогана, проте замість нормального м'яса накидали купу фляків відрізків, які навіть не пережувати. Рештки потрібно викидати, а не робити акції. Не рекомендую.

Саша
25 августа 2021 в 16:58

Брав шавуху турбо і не очікував що ХХЛ буде такою великою) Ледве з'їв але було дуже дуже смачно!) Обовязково прийду ще ;)

Максим
21 августа 2021 в 22:10

Готують довше ніж обіцяють, чекаєш довше на 4-5 хв.
Біля віконечок мало місця, сторонні постійно розмовляють з кухарем через відчинене вікно.
Замовив дві найбільші фірмові, розрахувався і вже вдома виявив, що одна з них менша, а у великій фірмовій було мало м'яса. Чеки звісно ж викинув (.
Не рекомендую заклад. В провулку біля мєнтовки - смачніша і не намахують так.

Надійка
14 августа 2021 в 22:12

Шаурма смачна! Є непоганий літній майданчик, можна сісти і спокійно з’їсти, а не лише стоячи і находу. Це супер У закладі чисто і охайно, є антисептик. Мінуси: продавчиня маску носить як і всі в Рівному, з відкритим носом.

Добавить отзыв