UAOTZYV.COM

Рівненська приватна автошкола

Адрес Рівненська обл., Рівне
Телефон +380 (68) 809-46-99
Часы работы
понедельник10:00-13:00
вторник10:00-13:00
среда10:00-13:00
четверг10:00-13:00
пятница10:00-13:00
Сайт rivneavtoschool.com.ua
Рубрики Автошкола
Оценка 4.5 21 отзыв
Похожие компании в категории
Автошкола ТСОУ — Рівне, вул. Володимира Стельмаха, 1
ADR Expert Рівне — Рівне, вулиця Пересопницька, 146
ТОВ Автошкола Сигнал — м. Рівне, вул. Соборна 364 Б

Рівненська приватна автошкола отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
10 марта 2024 в 20:14

Дуже приємний викладач, чітко та зрозуміло доносить інформацію, практикою теж задоволений, навчили грамотно та гарно їздити згідно правил дорожнього руху. Здача іспиту в сервісному центрі з теорії вийшла з першого разу, водіння також. Всім задоволений, дуже якісна автошкола. Рекомендую!

Герман
08 марта 2024 в 0:07

Знайшла автошколу через інтернет, враховуючи відгуки, вирішила навчатись саме в цій школі і не пожалкувала. Завдяки кваліфікованим і людяним викладачам швидко вивчила ПДР. Завдячуючи інструктору Володимиру переборола страх і невпевненість на дорозі. Дуже дякую за терпіння, позитив, розуміння та бажання навчити своїх студентів дійсно правильно і безпечно їздити. Професійних успіхів Вам.

Саша
17 февраля 2024 в 10:46

Моя дівчина пішла практикувати водіння до одного горе - інструктора на ім'я Микола у цю школу. Результат після багатьох годин їзди - повний нуль. Даний інструктор не вміє абсолютно нічого пояснити, на усі питання відповіді лише "мона так" або "мона і по-іншому". Інструктор у поважному віці, але приставав до дівчини, гладив за усі можливі місця під час занять. Сам горе -інструктор не знає правил дорожнього руху, заняття замість години тривало 40 хвилин за ціною години. НІКОМУ НЕ РАДЖУ ДАНУ АВТОШКОЛУ, підхід радянський у практичному навчанні водіння, особливо у інструктора Миколи (повного бовдура), дівчина пішла у іншу приватну школу і вже після першого заняття є результат. Не витрачайте марно час і гроші на цю "совдепію".

Ольга
20 сентября 2023 в 8:24

Дякуючи таким працівникам як: Анатолій ЧЕМЕРИК та Іван КАРАСЬ тримається престижність цієї автошколи. Професіонали, безумовно та беззаперечно! Безмежно вдячна за науку Івану Васильовичу та за практику Анатолію Анатолійовичу! Мій успішний результат практичного іспиту - це заслуга Анатолія Чемерика! Дякую за терпіння та розуміння, спокій та виваженість, бажання реально навчити своїх студентів! Обіймаю!

Kateryna
24 августа 2023 в 21:14

Дуже хороша автошкола. Карась Іван дуже добре і доступно викладає теорію. Після кожної теми закріплювали все в компʼютерному класі проходячи тести тому все дуже добре запамʼятовувалося. Практичну частину чекали 2 тижні десь то трохи стресували щоб поскоріш поїздити але потім інструктори швиденько порозбирали по групках і почалася практика. Машини чистенькі і як новенькі, на них себе дуже комфортно почуваєш. Інструктор Андрій прикольний викладач який теж доступно і не навʼязливо все пояснює. Тому навчання проходило легко і в кайф. Теоритичний і практичний іспит здала з першого разу, дуже вдячна вашій автошколі, із задоволенням порекомендую!

Марина
21 августа 2023 в 6:20

Класна автошкола, просто і доступно пояснюють матеріал! Найбільше сподобалась практична частина навчання! Дякую своєму інструктору Андрію Л, що навчив їздити! Все було супер

Машенька
19 августа 2023 в 13:52

Дуже хороша автошкола. Якщо ви, як і колись я, у пошуках класної школи, де вас 100% навчать керувати автомобілем, тоді вам точно у Рівненську приватну автошколу. Легко і доступно вам нададуть теоретичні знання ПДР, а також інструктори, які навчать їздити навіть тих, хто навіть уявлення немав раніше як та машинка їде.
Особисто хочу відзначити інструктора Андрія, який з терпінням та хорошим настроєм навчав практиці. "З нуля" проте після його занять "Сіла і поїхала".
Всім однозначно рекомендація Рівненську приватну автошколу. Вона про результат та впевненість на дорогах.

Іра
17 августа 2023 в 9:05

Рівненська приватна автошкола найкраща, йшла за рекомендацією знайомих, і не помилилась, викладач теорії Іван Васильович дууже доступно і цікаво викладає, все зрозуміло, а якщо ні, то він пояснить ще, по вашому бажанню) Практику проходила у Володимира, віри в себе не було, і взагалі було важко, так як був страх навіть тих машин, що їдуть на зустрічале все змінилось тому що, був поруч професіональний інструктор, який говорив що все можеш і все вийде, я задоволена компетентністю і професіоналізмом Володимира, якщо ви хочете бути класним водієм вам однозначно сюди!

Наталия
05 августа 2023 в 2:45

Залишаю свої мега позитивні спогади про Рівненську приватну автошколу). Теоретичні заняття проходили дуже доступно і цікаво. Викладач Рудик Олександр Володимирович все пояснює послідовно і вичерпно, є можливість навчатися онлайн. Відношення адміністрації до студентів – просто супер, особлива велика подяка Ользі Косів, яка переживає за кожного, завжди привітна і дякую за її побажання «успіху» щоразу на здачі іспитів. Теорію здала з першого разу без проблем.
Із практичним іспитом у мене не одразу склалося) …Бо це давалось мені не просто, але дуже пощастило з інструктором – Матвійчуком Віталієм Леонідовичем, адже заняття приносили тільки задоволення.
Перш за все, Віталій виявився як хорошим інструктором так і приємною, відкритою і порядною людиною, в наш час таких рідко зустрінеш. Пунктуальний, стриманий, відповідальний, спокійний та з крутим почуттям гумору, з ним ніколи не нудно. З першого заняття я зрозуміла, що він навчить мене керувати авто і це буде не страшно, навіть коли ти 100% «гальмуєш». З кожним наступним заняттям відносини з кермом ставали спокійними та ефективними, ми багато паркувались і маневрували по місту. За свої практичні заняття, я навчилась не тільки гарно їздити, а й відпускати щеплення плавно, м'яко розпочинати рух і різко не гальмувати, перелаштовуватись по смугам не забуваючи про повороти і дзеркала, паркуватися в гараж і робити розвороти на перехрестях. Віталій знаходить підхід до кожного та вміє підібрати слова мотивації…. Вміє чудово пояснювати, без підвищеного тону і образливих зауважень, з душевним підходом, підказує правильний алгоритм дій і ділиться різними потрібними "секретиками".
Завдяки його навчанню я знаю як поводити себе на дорозі і реагувати на неадекватних водіїв). Премію в студію найкращому інструктору! Буду згадувати Ваші настанови… Дякую за навички і самовіддачу, мені було дуже приємно у Вас навчатись!

Діана
23 ноября 2022 в 13:27

ПРОЧИТАТИ УСІМ, хто обирає автошколу!
Теорія була чудова. Компетентний викладач Іван ідеально підготував до здачі іспиту! Розповів про всі нюанси водіння, підтримував на екзаменах! За це Івану окрема вдячність! Про цього викладача можна писати безліч хорошого)

На рахунок водіння скажу прямо: інструктори пояснюють лише як завести машину і заглушити)
Ніяких пояснень на рахунок того: де включати фари? ; як відкрити багажник? ;, як користуватися двірниками? ; - розберешся сама на ЕКЗАМЕНІ)
Вразило навіть те, що перед початком і кінцем руху ні разу не вмикалися повороти) Дякую гарному викладанню теорії, що сама це знал!
Це хіба рівень викладання?
З таким успіхом можна взяти татову машину та навчитись їздити самостійно)
Я плачу гроші (і не малі гроші, вартість практики 4500 грн за 18 занять) за те, щоб інструктор сидів в телефоні весь час, і навіть не розказав про нюанси, які можуть трапитися на дорозі?

4500 грн за те, щоб навчитися рушити з місця, о так!)

Чесно, теорію варто пройти в цій автошколі! Чого не можу сказати про водіння!
Ім‘я інструкторів з водіння: Андрій та Віталій!
Хоча кажуть, що всі вони такі ж)
Тому для водіння оберіть іншу школу

Демчан Оксана
19 октября 2021 в 21:21

Прийшов час коли всі єкзамени поздавала з першого разу тому приємно задоволена приватною школою. Якщо ходити непропускати уроки теорії а ще мати такого вчителя як Рудика Олександра В. Людина викладається на всі 100 відсотків. Людина спокійна добросовісна і насвоєму місці Після його пояснення уже й вчити нема що. Безмежно вдячна за знання. Думаю що мені пощастило що потрапила до таких вчителів. В тому числі до Інструктора Петрука Володимира. Прийшла я без єдиного навику водіння. Тому щиро вдячна за терпіння, професіоналізм, совісність, бо це велике діло вчити таких як я. Думала це не моє. Але Володимр довів мені що це не так. Вперто довів до фінішу з хорошим рзультатом. Тепер мені навіть нехватає тих уроків. Спасибі велике дорогі вчителі Дуже задоволена що потрапила до цієї школи. Навіть недумала що бувають такі школи в теперішній час. Тут дійсно вчать. Успіхів і процвітання.

Іванка
13 июля 2021 в 15:38

Хочу висловити щиру подяку інструктору з водіння Віталію Матвійчуку - за професіоналізм в навчанні, спокій і тактовність у спілкуванні, а також почуття гумору! Найкращий інструктор, який витирає з пам’яті всі страхи і невпевненість! Людина, яка викладається на всі 100% Окрема подяка викладачу теоретичної частини Світлані Анатоліївні за високий рівень професіоналізму, підтримку, допомогу та віру у своїх учнів! Дуже рада, що обрала саме цю автошколу серед великого різноманіття інших. Бажаю колективу і автошколі успіхів і процвітання!

Саша
13 января 2021 в 14:04

Рекомендую дану автошколу! Навчанням задоволена, викладач з теорії дуже хороший, вміє знайти підхід до кожного та гарно все пояснює. Викладач з практики, Матвійчук Віталій Леонідович взагалі самий кращий! Професіонал у своїй не легкій справі, завжди привітний та позитивний! Дякую за терпіння та реальне бажання навчити, а не просто від`їздити свій час! Всі інші інструктори теж дуже хороші, всіх рекомендую! Автошкола на вищому рівні, а також приємні ціни!

Женя
01 декабря 2020 в 19:25

Чудове і цікаве викладання матеріалу. Особлива подяка Викладачу Кисілю Івану Васильовичу і інструктору Андрію. Хто вибирає школу для навчання - не сумнівайтеся, це те що Вам потрібно. Рекомендую всім.

Елена
30 ноября 2020 в 12:28

Рівнень викладання на висоті! Викладач Іван Васильович - доступно, класно, цікаво проводить уроки! Після уроків не залишалося жодних питань! Інструктор Андрій класний. Знання відкладаються, на всі питання завжди є відповідь з поясненням! Враження після школи найкращі! Щиро рекомендую всім!

Вікторія
25 ноября 2020 в 5:56

Дякую Івану Васильовичу за прекрасне викладання матеріалу та інструктору Петруку Володимиру. Рекомендую.

Anima
26 августа 2020 в 19:17

Чітка організація самого процесу навчання! Теорію навчили добре! Дякую! Але практика. Хотілося б краще. Інструктор Віталій байдуже ставиться до учнів, мало що пояснює, наперед не підкаже, після уроку на помилки не вкаже. Дає відповідь тільки на чітке питання. А які питання можуть бути у людини яка вперше у житті за кермом? !? !?

Костя
13 февраля 2019 в 11:33

Автошкола супер. Дякую Ярославу Віталійовичу, він не тільки хороший викладач, а й людина. Лекції проводяться не просто надиктовкою, а й з жартами і життєвими ситуаціями, які можуть трапитися на дорозі. Дякую інстуктору Віталію, за його терпіння. За те що НАВЧИВ впевнено триматися на дорозі. З ним немає страху. На помилки вказує спокінойно, без криків і агресії. Дякую всім працівникам РІВНЕНСЬКОЇ ПРИВАТНОЇ АВТОШКОЛИ за докладені зусилля та переживання за кожного Вашого учня!

video
03 января 2019 в 18:31

Найкраща автошкола, порівнюючи з тим що чув про інші- ця ідеальна! Для тих хто хоче отримати права але хвилюється по багатьох питаннях, вам сюди! Найкращі викладачі, адміністрація і інструктори. Проходив навчання у Світлани Анатоліївні, всі іспити здав з першого разу. Дуже дякую вам за вашу працю

Іванна
19 декабря 2018 в 23:16

Сучасна автошколаНа досить хорошому рівні Дякую, за теоретичні знання від викладача Світлани Анатоліївни!
І супер- велике привелике дякую інструктору по водінню- Андрію! Надзвичайно терплячий, ввічливий, максимально чітко і швидко доносить інформацію! Дуже рада, що мене вчив такий професіонал, як -Андрій! Рекомендую

Добавить отзыв