UAOTZYV.COM

Лікар ортопед травматолог Муха Сергій Юрійович

Адрес Рівне, вулиця Миколи Карнаухова, 25Б
Телефон +380 (93) 929-90-05
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
суббота08:00-18:00
Рубрики Медицинская клиника
Оценка 5 58 отзывов
Похожие компании в категории
Neo — Рівне, Набережна вулиця, 10
Dermed — Рівне, вулиця Пластова, 8
Асклепій — Рівне, вулиця Київська, 60

Лікар ортопед травматолог Муха Сергій Юрійович отзывы

58
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олена
08 мая 2024 в 14:41

І я тут лікувалася. Була глибоко вражена рівнем самої клініки та професіоналізмом доктора Мухи Сергія Юрійовича. Консультація, догляд, лікування, палати - все на європейському рівні. Ще ніколи не була у нас в Україні в таких клініках, тому досі вражена. Після заміни колінного суглобу моє життя повністю змінилося. Біль відступив, а рух став набагато легшим та приємним. Дякую за вашу роботу!

Оксана
10 апреля 2024 в 8:43

Я безмежно вдячна Сергію Юрійовичу за проведену операцію моїй мамі по заміні обох кульшових суглобів. В нас був тяжкий випадок. Але ви дали нам надію, яку успішно виконали, тож до вас летить велика Подяка за вашу працю. Сил вам, терпіння, процвітання та кар'єрного зростання, саме головне під мирним небом.

Олексій Тищенко
27 марта 2024 в 10:23

Дякую Сергію Юрійовичу за операцію, вже четвертий день вдома, потрохи відновлююсь. Замінили мені одночасно два кульшових суглоби, довго до цього йшли. Шукали лікаря, якому могла б довіритись. Побачив статтю про Вас в інтернеті і інтуїція мене не підвела. Чудова клініка, чуйний персонал, відношення, а це психологічно важливо. Щиро дякую всім!

Анатолій Круглий
22 марта 2024 в 8:48

І я хочу приєднатися до усіх вдячних пацієнтів та щиро подякувати Сергію Юрійовичу та усьому медперсоналу! Чудова клініка. А лікар дійсно “від Бога”. І ми низько вклоняємось за проведену моїй донечці операцію і повернення її до повноцінного життя! Будьте всі здорові і щасливі, миру нам усім!

Софія Карауш
17 января 2024 в 16:17

Дякую за Ваші золоті руки Сергій Юрійович. Я вже не надіялась що буду нормально ходити, я відкладала похід до лікаря 16 років, а зараз дуже жалкую. Ви Сергій Юрійович дали надію на життя без болю і я навіть не знаю якими словами винести Вам подяку, да і всій вашій команді великих професіоналів. Я дуже дякую всім і медсестрам і санітаркам всі виконують свою роботу на європейському рівні, дуже приємно відчувати роботу злагодженого і відповідального колективу. Я дуже дуже Вам всім вдячна. Низький уклін.

Володимир Ревчук
08 января 2024 в 21:00

Більше місяця вже після операції на колінний суглоб. Реабілітація проходить успішно що Я можу ходити без болю і вести правильний образ життя і дякуючи Сергію ЮРІЙОВИЧУ Муха і персоналу клініки, що допомогли позбутися постійного болю. Дай Боже вам здоров'я

Голуб Катерина
29 декабря 2023 в 2:59

Ми з чоловіком також оперувалися у Сергія Юрійовича. Порекомендували знайомі що у нього також лікувалися. Врач від Бога, медичний персонал клініки чудовий, все на вищому рівні. Велика подяка!

Віталіна Маєвська
17 декабря 2023 в 19:22

Від щирого серця хочу подякувати чудовому колективу клініки і особисто Вам, Сергій Юрійович, за Ваш професіоналізм і майстерність, за доброту і розуміння! Завдяки Вам я повернулася до повноцінного життя! Всього 2 місяці тому мені зробили операцію по заміні кульшового суглоба, а я вже забуваю про нестерпні болі і безсонні ночі, які були до операції. Щиро дякую Вам за це! Хто має проблеми з суглобами - рекомендую! Звертайтеся - не пожалкуєте!

Марія Бондаренко
07 декабря 2023 в 19:51

Проходили лікування у Сергія Юрійовича. Після заміни обох кульшових суглобів, вже бігаю, танцюю, очі сяють, чоловік в захваті і я також. Дякую Богу, що дізналася та потрапила саме до Вас. 15 років страждань позаду. Лише мирного неба, дякую

Іванна Прокопенко
26 ноября 2023 в 0:29

Мені 42 роки, 5 місяців тому прооперувалася у Сергія Юрійовича. Були проблеми та постійні болі кульшового суглоба. Кожного дня жила на знеболюючих, які вже не допомагали. Зробила операцію по заміні кульшового суглоба у Сергія Мухи і не пожалкувала. Вже через місяць ходила без костилів, а через два вийшла на роботу. Почуваюся дуже добре і щасливою. Сергій Юрійович велике вам дякую, низький вам уклін, здоров'я вам і вашій родині.

Валентина Шемчук
17 ноября 2023 в 19:32

Дякую Сергію Юрійовичу за допомогу. Хворіла давно. Довго сумнівалася, боялася. Але, все таки наважилася на лікування. Мені поміняли колінний суглоб. Збираюся міняти другий. Лікар від бога.

Ірина Бойко
11 ноября 2023 в 17:32

Велика подяка Сергію Юрійовичу. Вже півроку після операції колінного суглоба. Живу повноцінно. Без обмежень

Лидия Бедросова
02 ноября 2023 в 0:45

Я прооперувала спочатку одне коліно, а через 10 місяців друге. Операції пройшли вдало. Через місяць стала ходити без милиць. Радію життю і шкодую, що раніше не наважилась цього зробити. Щиро вдячна С. Ю. Мухі за його високий професіоналізм і турботу про хворих.

g
03 апреля 2023 в 12:29

Добрий день. ви робите операции по видаленню кисти Бейкера. Зробила УЗИ а також МРТ пидтвердилась киста. Зараз нога в колини опухла,коли довго стою,робота на ногах ,то опухаэ внизу ступня коло косточки,якщо потрибно вишлю результати обстежень. Буду вдячна за видповидь

Гнатів Мирослава
26 декабря 2022 в 18:24

Щиро вдячна лікарю Сергію Юрійовичу, за його професіоналізм. Який зробив 2 операції по заміні кульшового, та колінного суглоба. Операція пройшла успішно. Дуже задоволені персоналом медичного центру Рівне Мед за їхній професіоналізм. Відношення персоналу на вищому рівні. Можу сміло радити цей медичний центр і особливо Муху Сергія Юрійовича як лікаря ортопеда - травматолога. Хочу сердечно подякувати лікарю, який своїм професіоналізмом і знаннями зміг створити диво. Ви золота людина! Відчувати себе здоровим — це неймовірно цінне відчуття. Спасибі вам за все, що Ви зробили. Ваша праця — безцінна. Живіть мільйон років! Порада пацієнтам не бійтеся і не терпіть цю адську біль, це цього не вартує, здоров'я і повноцінне життя набагато цінніше усіх цих мук і коштів, марна трата часу на постійних знеболюючих і стаціонарах щоб залікувати, тільки ускладнила собі ситуацію, я в цьому страху і болі жила 10 років і наважилась на операцію і дуже щаслива бо біль ця минула. Ще попереду реабілітація і ми з цим справимось. Дякую

Саша
14 апреля 2022 в 17:59

Дякую Сергію Мусі за успішно проведену операцію по заміні кульшового суглоба. Дуже хороший лікар, завжди поруч з хворими, чуйний, відповідальний! Дана клініка Рівнемед організована по високих стандартах! А також дякую персоналу клініки за догляд!

Саша
15 марта 2022 в 23:30

Щиро дякую лікарю ортопеду травматологу Муха Сергій Юрійович і цілому медичному персоналу клініки Рівнемед. Це лікар з великої літери і з великим серцем, розумний, чуйний і зрозумінням відноситься до кожного пацієнта.

Валентина
14 марта 2022 в 19:32

Доброго дня прооперована 24.01.2022р лікар від бога зробив на високому рівні здоров'я прекрасно больового синдрому немає всім рекомендую в кого є проблеми з культовим суглобом

Володимир
13 марта 2022 в 2:22

Щиро вдячний лікарю ортопедові Сергію Юрійовичу Мусі, за його золоті руки, за щире й добре ставлення до пацієнтів. Рекомендую клініку РівнеМед. А також щиро вдячний персоналу РівнеМед за чуйне ставлення і бездоганну роботу.

Женя
23 февраля 2022 в 20:13

Дуже вдячна Сергію Юрійовичу Мухи за професійно проведену операцію. Всьому медичному персоналу. Всі чуйні. Доброзичливі. Уважні. Умови в клініці комфортні.

Добавить отзыв