UAOTZYV.COM

Карамель отзывы

Адрес Острог, просп. Незалежності, 16а
Телефон +380 (96) 905-32-12
Часы работы 10:00-22:00
Рубрики Кафе
Оценка 3.7 15 отзывов
Похожие компании в категории
ВІП-спудей — Острог, вулиця Семінарська, 2
Юнет — Острог, просп. Незалежності
ОККО / Okko — Острог, вулиця Гальшки Острозької, 30
Кав'ярня Vкав'ярні — Острог, вулиця Східна, 2

Кафе Карамель на Незалежності отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Натали
04 марта 2024 в 22:33

Приємний заклад, єдине що я не люблю кальяни, тому погано що все відбувається у одному залі, кухня смачна, працівники ввічливі, хотілося б більше страв на вибір, є куди розвиватись, тому 4)

Рома
21 января 2024 в 6:24

Жахлива кава, бариста в спортивному костюмі це взагалі прикол
Заклад на вигляд хороший але обслуговування жахливе так само як і кава.

Аль Нуаімі Анастасія Миколаївна
07 октября 2023 в 13:22

Хочу подякувати працівникам Карамельки за хороше обслуговування, смачні страви, та приємну барменшу Аню

Тарас
24 сентября 2023 в 8:53

Дуже атмосферний заклад. Дуже смачно. Класне обслуговування. Приємні ціни. Швидко приносять замовлення. Працівники не тільки ідеально виконують свою роботу, а і дуже приємні люди. Рекомендую!

Наталія
03 августа 2023 в 1:14

Хороший кальян, чудова літня тераса, з новими офіціантами обслуговування вийшло на кращий рівень. Дівчина Аня заслуговує на найвищу оцінку: ввічлива, привітна, виконує роль і бармена, і офіціанта)

Мирослав
25 мая 2023 в 0:07

На днях приходив з дівчиною обслуговування жахливе меню зразу не принесли, як прийшли брати замовлення зробив зауваження за відсутності меню попросив принести щоб вибрати так і не принесли коли сам пішов за меню ОФІЦІАНТ! Сидів в залі в телефоні так і не звернув уваги. Заказ принесли але стакан був в напої, брудний і липкий.

Vladyslav_Filin
17 марта 2022 в 22:33

Відвідав заклад з другом просто щоб поспілкуватись та випити кави. Дуже смачна авторська кава та приємні працівники. Дякую)

Вероника
11 октября 2021 в 11:27

Лучше бы не заходили. Летняя площадка пыльная. Бургер - размороженная котлета с размороженной булочкой и и торчиновским соусом Бургер. Приборов не дали, салфеток не предложили. Потребовали расчитаться сразу, а бургер пришлось ждать полчаса. Чай принесли не спросив когда подавать, в итоге запить после бургера было нечем. В общем зря потраченные деньги и время.

Саша
08 августа 2021 в 6:29

Место комфортное, уютное. Кофе вкусный как и десерты, завтраки, блины и тд. Но есть минусы музыка в помещении. Очень громкая и не соответствует атмосфере. Пожалуйста, включайте софт плейлист. Персонал. Несколько раз натыкалась на ситуацию, когда девушка демонтратировала свое недовольство и негодование. От чего?
А в целом я люблю возвращаться в это место:)

Sergej
14 июля 2021 в 17:08

Смачна кава і привітний персонал.

Брали для дітей какао, однак у закладі мінімально 500мл. Запропонували нам за ціною одного какао зробити 2 по 250мл, що було супер

Нина
10 июля 2021 в 13:13

Хороше, затишне кафе привітний персонал. Розраховано на легкий перекус борщів та голубців немає

Wavy
18 ноября 2019 в 22:58

(+) Місце хороше та затишне. Дозволяють приходити зі своїм та відпочивати з друзями.

(-) На жаль, все кондитерське - привозне. Не сподобалось, що не всі десерти є у меню і про асортимент та ціну треба запитувати в офіціанта. Чізкейк - є у всіх закладах харчування ваговою стравою (у меню кафе "Карамель" вказана ціна за порцію). Це є торт, який ріжуть на шматочки. Тобто моїй подрузі дадуть більший шматок і вона заплатить таку ж ціну як і я за свій менший шматок.
Також дуже обурив той факт, що ціна морозива стоїть за 100 гр, але принести можуть 120-130 гр і вони доплюсовують кошти до тих, що зазначені в меню (ніякої позначки в меню немає що це ваговий десерт і офіціанти не попереджають про це).
У меню дуже великий асортимент смаків морозива, а як даєш замовлення, то виявляється, що більшості смаків немає в наявності!

Загалом бажаю вашому кафе успіхів і пошвидше виправляти помилки

Василь
17 ноября 2019 в 3:48

Складно знайти вільний столик на кальян. З одного боку це значить, що він хороший, але з мого споживацького боку це класно не дуже

Ostap
05 июня 2019 в 22:26

Зайшли з дружиною в це кафе сховатися від дощу. Ціни відповідають середній кондитерській в центрі Києва. Торти магазинні, своєї кондитерки немає. Чай не ексклюзивний. За таку вартість однозначно мала б бути авторська кондитерська. Якщо так дорого, — незрозуміло, чому дорого: оренда приміщення в Острозі низька, фонд оплати персоналу невисокий. Або треба знижувати ціни, або брати першокласного шеф-кухаря — тоді у відвідувача не буде запитань щодо адекватності цін.

Інтер'єр симпатичний, меблі зручні — кращі з відвіданих нами кафе Острога. Хороший туалет — все працює, чисто прибрано. Якщо не зважати на відсутність авторської кухні при такій ціні, решта добре.

Ксения
11 февраля 2019 в 5:55

Мабуть, найкраща кав'ярня в Острозі на даний момент. На мою думку, конкуренцію навіть немає кому скласти.

Добавить отзыв