UAOTZYV.COM

ЗВІЛЬНИМО отзывы

Адрес Київ, Майдан Незалежності, 2
Телефон +380 (800) 33-26-36
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт zvilnymo.com
Рубрики Услуги по банкротству
Оценка 5 42 отзыва
Похожие компании в категории
Юридическая компания ПИК — Солом'янська площа, 2

ЗВІЛЬНИМО отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитро
25 апреля 2024 в 14:40

Я дуже вдячний компанії Звільнено, людям які допомогли вирішити мою проблему з кредиторами, навіть уявити не встиг як швидко вони все зробили на вищому рівні, дуже вдячний їм за роботу. Окремо велике дякую помічнику юристів Ірині (знаю тільки ім'я), що допомогла мені, дуже ввічлива, добра людина. Ще раз дякую компанії Звільнено що врятували мене. Рекомендую звертатись до них, вони в своїй справі найкращі)

Ірина
24 апреля 2024 в 17:31

Дуже дякую компанії Звільнемо, пройшли разом зі мною важкий для мене етап і допомогли мені позбутися боргів. Велике дякую за допомогу.

Володимир
18 апреля 2024 в 10:14

Шановна юридична компаніє "Звільнимо"
Я хотів би висловити вам щиру подяку. Ваша команда проявила велику увагу до моїх потреб, виявила високий рівень експертизи і вміння швидко знаходити оптимальні рішення. Завдяки вашим зусиллям та професіоналізму, я зміг успішно пройти цей складний процес і отримати необхідну підтримку на кожному етапі.
Ваша компанія не просто виконує свою роботу, вона робить це з великою відданістю та розумінням. Я вдячний за вашу допомогу, за ваш професіоналізм і за те, що ви зробили для мене неможливе – допомогли мені позбутися боргів.

Микита
17 апреля 2024 в 17:42

Вражений професіоналізмом цієї юридичної компанії у вирішенні питань банкрутства. Швидко та ефективно!

Ирина
23 декабря 2023 в 21:00

На жаль, ніхто з рідних чи друзів не зміг фінансово допомогти, коли потрібні були гроші на ліки. А в банку відмовили у продовженні кредиту. Залишалося єдине - звернутися по допомогу в МФО. Я взяла кілька мікрозаймів під величезні відсотки. А потім ще й сама захворіла, втратила роботу і зовсім не могла платити по боргах. Я опинилася у безвиході.
Випадково дізналася про компанію Звільнимо та можливість банкрутства фізосіб. Звернулася до їхніх фахівців, пройшла процедуру банкрутства і нарешті позбулася всіх боргів! Щиро вдячна цій компанії за допомогу у скрутний час!

Денис Сугачевський
10 апреля 2023 в 16:43

Не буду багато казати. Пройшов процедуру з спеціалістами, борги списали. Дуже вразила прозорість і чесність компанії Звільнимо, адже люди, що мають справу з банківською системою, нікому не вірять і у всьому шукають подвох. Я довірився тільки через те, що продивився велику кількість виграних справ. Не бажаю нікому брати кредити, але із усього є вихід. Бажаю всім, хто має борги, їх поскоріше лишитись і чим швидше, тим краще. Звільнимо молодці!

Олеся Кащенко
24 марта 2023 в 21:49

Мне очень понравилось, что несмотря на то, какой у нас в стране уровень корупции, компания Звильнимо работает чесно и на славу. Не было проблем с доверием к ним, ибо мои друзья уже туда обращались и есть выиграные дела. Желаю всем думающим, обращаться, или нет, когда они почитают мой коментарий, принять положительное решение, компании роста, чтобы как можно больше людей поскорее вылазило из долговой ямы!

Віра Венгерчук
20 марта 2023 в 11:26

Ніколи знову. Я просто дивуюся, наскільки тяжке становище тисяч і тичяч людей, які брали кредити в нашій країні. Банківські співробітники-гнилі, не перед чим не зупиняться. Мій чоловік брав кредити, не виходило виплачувати, я вирішила допомогти, але теж не впоралася. Моя мама дуже хвора, я ніяк не могла працювати, їй потрібен був постійний нагляд. Ці звірі дзвонили всім рідним і вимагали грошей. У нашій країні тільки потраплять на високооплачувану посаду-відразу втрачаютьлюдську подобу. Я була розчарована. Останьою надією виплутатися з такого стану стала компанія Звільнимо, яка хочь якісь гарантії давала. Я не помилилась, довірившись їм. Спеціалісти довели справу до кінця. Тепер боргів не маю. Дуже їм вдячна.

Олена Апонасько
20 марта 2023 в 10:54

Звільнимо подарувало мені не просто звільнення від боргів, а надію на те, що є вирішення будь яких боргових проблем. Втрапила в пригоду з кредитами через малу зарплатню, якої не хватало на життя. Нічім було віддавати старі, брала нові кредити. Соромно було звернутись до родичів за допомогою. Колектори дзвонили всім з погрозами. Якщо б я знала, як це все відбувається зсередини, я б ніколи не пішла на такі ризики. Люди, благаю, не беріть кредити!

Анна Погрібна
17 марта 2023 в 16:22

Ніколи б не подумала, що банк може нести таку загрозу для людей, поки не стикнулася з цим сама! Люди, що знаходяться в тих кругах тільки і можуть звабити низькими відсотками, що віддавати малими сумами і на довгий період, що все прозоро і чесно. На ділі ж обман на обмані, шантаж, лицемірство погрози вам та вашій сім‘ї. Ці нелюди йдуть на все, щоб обдерти простий народ до нитки, а коли обдирають, хочуть ще і ще, хоча хотіти вже ні з чого. Так люди і садяться на гачок. Після цього вже нікому не хочеться вірити. Ризикнула співпрацювати із Звільнимо, бо давали хоч якісь гарантії, дякувати Богові та команді Звільнимо, що в нашій країні хоч щось можна вирішити законним шляхом.

Лідія Василюк
16 марта 2023 в 12:34

Я в захваті від плідної праці Звільнимо! Ніколи б не подумала, що такі складні боргові справи можна вирішити. Коли береш кредит, думаєш, та що там, легко віддам, бо в оману вводять банки, що все так просто. А коли по вуха в боргах, тероризму колекторів-починаєш думати, що виходу немає і життю твоєму кінець. Я вдячна безмежно Звільнимо за те, що вони все ж розвіюють міфи про безвихідність такого положення та без зайвих слів, виграними справами доказують це. Я винесла з цього урок і більше ніколи не попадуся на заману банків з легкими грошима. Вам раджу ніколи не брати кредити, але якщо вже сталася халепа-звертайтеся до Звільнимо, вони-майстри своєї праці.

Олег Шоколенко
15 марта 2023 в 14:57

Взяв через затримку зарплати кредит, щоб погасити інший. Так я і потрапив в боргову яму. С кожним разом було все складніше віддати, росли відсотки. Я зрозумів, що не потрібно було зовсім на це йти, але вже було пізно здавати назад. Я казав кредиторам, що все віддам, але не виходило. Мені, моїм рідним дзвонили і погрожували. Дуже прикро було, що втрапив у таку халепу. Але пощастило знайти компанію «Звільнимо», яка допомогла мені знову стати на ноги і не хвилюватися про завтрашній день.

Олександр Бондарчук
14 марта 2023 в 11:11

Мене дуже негативно вразило відношення банківської системи в нашій країні до простого народу. Спочатку задурять голови, а потім знищують морально з ціллю доїти, мовляв ми залякали, нікуди не дінутьтся. Ніякої моралі, розуміння, що це ж такі ж люди, що всі ми однакові, незалежно від статусу. Людина не розуміє, поки не переживає на своїй шкурі все це. Мені було дуже складно від тиску. До глибини душі торкнуло мене відношення компанії Звільнимо до моєї проблеми. Вони спеціалісти у своїй справі, без води, все чітко, підтримували, кажучи, що вихід є. Після проходження процедури можу сміло казати, що попри всілякі труднощі треба вірити в перемогу, розуміти, що потрібно вирішувати проблему якомога скоріше і раджу звернутися до Звільнемо, щоб людей, що звільнились від боргів ставало дедалі більше.

Віталій Долгих
13 марта 2023 в 17:30

Перемога! Навіть не знаю, як адвокати Звільнимо змогли виграти цю справу, але такі питання самостійно точно не вирішуються. Дякую Звільнимо за комплексну допомогу з питання списання боргів.

Олег Стецюк
13 марта 2023 в 10:41

Через хворобу батьків я всі гроші покладав на їх лікування. Із роботою не дуже складалося. Все частіше мене відвідували думки зайняти десь коштів. А коли набрався боргів, не бачив ніякого виходу, поки не натрапив на рекламу організацї «Звільнимо», звернувся за допомогою і дуже їм вдячний за розв‘язання моєї проблеми.

Галина Солодка
07 марта 2023 в 13:49

Кредит взяла на прожиття, лікування. Нормально впоралася, але потім випадково потрапила на шахраїв, що змусили зробити картку в банку. Я погодилась, а на мене взяли кредитів. Я перестала довіряти людям і не знала, що робити. Випадково в інтернеті знайшла компанію Звільнимо, ризикнула звернутися і була дуже вражена від майстерності і людяності працівників помпанії, що допомогли мені вилізти з боргової ями. Бажаю всім людям, що вагаються звернутися до компанії, перебороти свій страх і маленькими, але впевненими кроками перемогти борги.

Иван
04 марта 2023 в 22:07

Взяв кредит в зв‘явку із складною життєвою ситуацією. Розлучився з дружиною, спільна донька залишилася з матір‘ю. Потрібно було знімати житло, коштів не вистачало. Перший кредит закрити вдалося: переїхав до батьків у село, знайшов роботу там, адже з минулої звільнився. Почав проживати з дівчиною, в неї троє діток, вона не працювала. Знімали помешкання, грошей не вистачало, взяв мікро кредитів, пізно зрозумів, що це таке. Дітки хворіли, потрібні кошти на лікування, а тут кредити і шалені відсотки кожен день, з‘явилась боргова яма. Почав боятися за дітей, батьків, друзів та знайомих, яких просто тероризували дзвінками кредитори. Було нестерпно і важко. Але якось в інтернеті натрапив на компанію «Звільнимо», довірився спеціалістам та пройшовши процедуру банкрутства я нарешті обрів спокій за себе та близьких.

Дарья
03 марта 2023 в 11:54

Після розлучення виховувала сина за власні кошти та допомогу від мами. Я знайшла роботу з непоганою платою. Але згодом мене скоротили. В мене була картка приватбанку, з якої я платила за борг. Я втратила роботу, платити було нічим. Перекривала старі борги новими, беручи кредити в банках. Мене виснажували дзвінки кредиторів з погрозами. Я не знала, що робити. Якось натрапила на компанію Звільнимо, якій дуже вдячна за допомогу мені.

Света
03 марта 2023 в 11:18

Через складну життєву ситуацію почала брати кредити. Постійно приходилось брати один займ на покриття іншого, відсотки збільшувались, сума зростала. Життя йшло шкереберть, я шукала підробітки, тому що не було постійної роботи. Мені було лячно, але я нікому не говорила нічого і намагалася вилізти з боргової ями. На жаль, потім я не могла платити. Мені, всім знайомим дзвонили і погрожували. Я жила як у фільмі жахів. Але мені дуже пощастило знайти компанію Звільнимо, яка повернула мені жагу до життя. Після проходження процедури банкрутства я змогла почувати себе вільною і не хвилюватись.

Наталія
01 марта 2023 в 13:06

Взяла кредит для дитини, впоралась з ним. Але потім з татом сталося лихо, треба було кошти на лікування. Мама тяжко захворіла, терміново потрібні були гроші на операцію. Нікому допомогти було, ні з родичів, ні з знайомих. В банку відмовили. Взяла мікрозаймів. Сама захворіла, не могла зовсім платити, відсотки росли. Я не знала, що робити. Якось натрапила на компанію Звільнимо, довірилася спеціалістам, пройшла процедуру банкрутства і можу жити спокійно, чим компанії вельми вдячна

Добавить отзыв