UAOTZYV.COM

Стоматология Доктор Зуб

Адрес Київ, вулиця Чистяківська, 2.А
Метро Святошин 0.32км
Телефон +380 (44) 502-91-92
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
воскресенье09:00-18:00
Сайт doctorzub.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Косметический стоматолог, Пародонтолог – зубные имплантаты, Стоматолог, Центр протезирования зубов
Оценка 4.2 63 отзыва
Похожие компании в категории
3E dental clinic — вулиця Авiаконструктора Iгоря Сiкорського, 4-Г, офис, 220
ESTE line — вулиця Щусєва, 24А, 24A
Эстет-класс ООО — вулиця Юрія Глушка, 9А
Родина / R-DENT(Родына) — вулиця Бориславська, 72/3

Стоматология Доктор Зуб отзывы

63
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
12 января 2024 в 8:15

Приємний і ввічливий персонал клініки. Окрема подяка Яковлевій Валентині Павлівні (ортодонт)! Професіонал своєї справи!

Юрій
26 ноября 2023 в 19:47

Дякую колективу Стоматології "Лікар Зуб"!
Лікарі: Каріна Дмитрівна, Георгій, Ірина дуже приємне, безболісне лікування зубів. Гарне обслуговування, ввічливе та професійне ставлення до клієнтів. Чудові дівчата адміністратори та асистенти!
Рекомендую всім, хто хоче швидко й ефективно полікувати зуби та зробити яскраву посмішку:)

Виктория
23 ноября 2023 в 11:10

Жахлива клініка. Багато років лікувала в них зуби, а потім дізналась що у мене в зубному каналі залишився осколок інструмента, про що мені жодного разу не повідомили, а знімок робила декілька раз. Завдяки цьому довелось зуб видалити. Не здивуюсь, якщо і осколок вони залишити.

Виктория
28 октября 2023 в 20:31

Лікувалися тут ще до карантину і залишаємося постійними клієнтами зараз)
До цього був стоматолог «подешевше», але коли вперше зʼявилася страховка, познайомились з цей клінікою.
Стосовно цін - так, можна знайти і нижче. Але ми з чоловіком саме тут потім переробляли геть усі зуби, зроблені до цього «подешевше» більше на лікуванні зубів не економим.
Брекети я теж ставила тут, і дуже задоволена як лікуванням, так і результатом

Tanya
25 октября 2023 в 19:05

Вже не перший рік я і моя сім'я користуємося послугами стоматологічної клініки "Доктор Зуб". І завжди це відмінна якість, професійність та увага до кожної дрібнички. Рекомендую!

Дарья
20 октября 2023 в 9:06

Найкраща клініка! Ходжу вже 3,5 роки. Ставила брекети, лікувала зуби у різних лікарів, регулярно ходжу на чищення. Усі фахівці – професіонали, всі завжди максимально привітні та ввічливі.
Зручно, що все можна зробити в одному місці та в один день.
Дуже рекомендую!

Саша
04 октября 2023 в 20:12

Дуже задоволена відвідинами цієї стоматології. В інші тепер не хочу.
Дякую за професіоналізм та людське ставлення.
Багато років страждала від поганих стоматологів, тут нарешті знайшла свого лікаря – Дмитришину Ірину.
Вилікувала та відреставрувала у неї вже кілька зубів, у тому числі складних випадків.

Стоматологія світла, простора, з рентген кабінетом.

Рекомендую!

Саша
01 октября 2023 в 0:11

Приємна та затишна клініка.
Ввічливий персонал та компетентні лікарі. Є можливість, за потреби, одразу зробити КТ, порадитись з лікарем.
Видалення двох зубів мудрості пройшло спокійніше, аніж в минулій клініці, хоча випадок був складніший.
Добрі поради від лікарів.
Що більш за все мені сподобалось, це той факт, що лікарі розмовляють з пацієнтом під час операцій, якщо це було проханням пацієнта, бо в минулій клініці, просто мовчки видаляли, хоча було прохання не мовчати, а казати хоча, що будуть робити.
Загалом дуже добра клініка, раджу!

Дима
27 сентября 2023 в 2:50

Клініка непогана в плані обслуговування, але питання в ціні.
Зазделегіть зробив ренген в клініці, пройшов лікування декількох зубів і все було нормально, але на наступний запис мені потрібно було полікувати 3 зуби. Запитавши прайс на лікування, відповіли що ціна складатиме 1500грн за один зуб, максимум 1700грн (прораховував лікарь знаючи історію лікування і результати ренгену) Полікувавши, виявилось що ціна, чомусь, складає 2000грн за один, з їх пропозицій було лише сплатити в наступний візит) Пояснили перевищення тим що витратили більше матеріалу) дякую за компетенцію в ціновій політиці і клієнтоорієнтованості. Навіщо тоді потрібен прайс, якщо по ньому немає послуг. Попередити при лікуванні, звісно, не можна було, особливо, якщо в мене не було б більше грошей.

troofimm
26 сентября 2023 в 13:23

Персонал настільки неуважний і байдужий, ніби вони працюють на конвеєрі, обробляючи не людину, а якийсь товар. Лікарі тут, здається, вважають, що біль пацієнта – це норма, а нечутливість до його страждань – це буденність.

Ціни за послуги настільки завищені, що навіть багатії з жахом закривають свої гаманці. А коли ви починаєте ставити питання про необхідність тих чи інших процедур, вони перетворюються на справжніх майстрів переконання, намагаючись умовити вас на всі можливі процедури, навіть якщо вони не мають жодного відношення до вашого здоров'я.

Ніколи більше не ступлю на поріг цієї клініки! Якщо ви цінуєте свої зуби та свої гроші, то шукайте інше місце, де вас лікуватимуть з повагою та професіоналізмом, а не просто як джерело додаткового доходу для байдужих "фахівців" цього закладу.

Alina
14 сентября 2023 в 13:51

Дуже дякую лікарю Сергію Леонідовичу Старченко.
Дуже задоволена якістю і швидкістю виконаної роботи.
Ввічливий, уважний і дуже приємний.
Асистент лікаря теж дуже уважна
Раніше я вже зверталась в клініку, робила знімки. До сих пір згадую чудову молоду лікар, на жаль не пам'ятаю імені.
Дякую всім, хто тут працює. Дівчатка на рецепції прекрасні у спілкуванні, усміхнені, уважні, завжди телефонують, нагадують.
Дякую. Ви робите людей здоровими і красивими.
Всім рекомендую клініку "Доктор зуб".

Дима
06 августа 2023 в 4:03

Відмінна клініка, залишився дуже задоволений результатом, відмінний, кваліфікований персонал.

Інна
21 января 2023 в 13:24

Хочу залишити відгук про клініку Доктор зуб на Чистяківській. Там працюють не компетентні лікарі!
Почалось все з того, що я їла імбирний пряник і відчула біль в зубі. Звернулась в одну з стоматологів і мені сказали тріщина в корні зуба і його треба видаляти… Я вирішила не довіряти одній думці і звернулась ще в Доктор зуб, там мені зробили КТ і три лікаря, Т Р И Л І К А Р Я! Дивилися на знімки і сказали, що в попередній клініці у лікаря, який вам сказав, що потрібно видаляти зуб не було настрою або він був дуже втомлений, або я була останнім пацієнтом і він вже хотів додому! Мені в Доктор зуб сказали, що з моїм зубом все добре і поставили пломбу назад. І все було б прекрасно, але через 3 дні в мене з’явився флюс… Клініка Доктор Зуб була закрита на новорічні вихідні і я зверталась в іншу стоматологію, там мені повторно роблять КТ і знову кажуть, що тріщина. Тобто виходить, що і перша клініка була права, просто лікарі Доктор зуб вирішили додатково заробити кошти і поставити мені пломбу на 3 дні…
Шкода, що існують в наш час такі стоматології, як Доктор зуб! І ще раз хочу наголосити, що КТ дивилися три лікаря. Тепер можна зробити висновок, що В КЛІНІЦІ ДОКТОР ЗУБ ПРАЦЮЮТЬ НЕ КОМПЕТЕНТНІ ЛІКАРІ (НАГАДАЮ, ДИВИЛИСЯ АЖ 3 ЛІКАРЯ). Коли я звернулась з клініку з питанням, як так вийшло і попросила компенсацію за не якісно надану медичну послугу, то мені відповіли, що згідно якого там їхнього законодавства це не передбачено, без чітких посилань на Закон України. Всі лікарі в цій клініці спілкуються російською мовою, що є порушенням Закону 30 Про мову! Цей Закон України їх не хвилює.

Наташа
22 декабря 2021 в 5:00

Змішані відчуття про клініку. Прийшла по рекомендації. Сама клініка чисто і затишно, на рецешен дівчинка була дуже приємна, спілкувалась, після процедур дала чек і побажала гарного дня. Друга ж, жінка постарше взагалі не привітна. Незнаю може без настрою вже в третє коли я сюди прийшла.
Лікар у мене була дуже приємна, але чесно розчарувало те, що, коли прийшла на консультацію все обсудили, всі ціни і роботу. По факту з першої ж проділеної роботи вийшло більше, в результаті витратила в двічі більшу суму ніж оговорювали, навіть не пролікувавши ще всі зуби, які домовлялись полікувати! Який тоді сенс в консультації незнаю.
Коли оплачувала другий візит жіночка на рецепшені ні чек нічого не дала, було відчуття наче я до неї додому прийшла і щось трєбую! Може через мій вік, незнаю але було неприємно. Три зірки тільки за роботу і привітність лікаря, і дівчинки молодше на рецепшені, все!

Александра
26 ноября 2021 в 16:46

Записалась к врачу Татьяне Николаевне. У меня проблема с левой стороной зубов. Реакция идет на все температуры и вкусы. Конечно же при записи я это сказала. По приходу в клинику оказалось что рентрен не работает. Почему это мне не сказали не знаю и никто мне не ответил. За прием конечно же заплатить обязали. Я возмущена. И что же я с болью иду в другой кабинет с работающим ренгеном. Мне ничего другого не остаётся как не рекомендовать стоматология Доктор Зуб.

Александр
06 ноября 2021 в 3:18

Рекомендую клинику "Доктор Зуб" всем, кто ценит профессионализм, качество и внимательное отношение. Лечил зуб под микроскопом. Доктор Лема Ирина Михайловна. Результатом лечения доволен. Спасибо!

Катерина
11 октября 2021 в 3:47

Замечательная клиника, внимательный персонал, новое оборудование.
Все сделано с заботой о пациенте.
Стоматолог все подробно рассказал, показал на снимке и объяснил тактику лечения. Когда знаешь что тебя ждёт, чувствуешь себя намного увереннее и страх проходит.
Первый раз в жизни не испытала дискомфорт при введении анестезии, не почувствовала как сверлили зуб. В общем 5 из 5.
Доктор Сведан стоматолог с которым не страшно.
П. С. И самое главное демократичные цены.

Ирина
21 сентября 2021 в 14:55

Большая благодарность доктору гигиенисту Дмитришин Ирине. Очень внимательная, вежливая, ответственно относится к своей работе. Рекомендую! Также хочется отметить работу девочек на рецепшине: Людмилы Васильевны и Людмилы Алексеевна. Всегда встречают с улыбкой, всё объяснят и посоветуют. Спасибо за ваш нелёгкий труд.
Сегодня был очередной визит в клинику на имплантацию к замечательному доктору Саркисян Георгию. Сделано всё безукоризненно, Видна работа профессионала, Доктор с большой буквы. Спасибо огромное)

Наташа
20 сентября 2021 в 1:54

Лечимся с сыном у доктора Рыбаченко Ирины не первый год. Сын спокойной идёт к ней и не боится. Доктор нам и удаляла молочные зубы, и лечила. Делали снимки и всё без капризов. Очень благодарна Ирине за ее спокойствие и особенный подход к ребенку.

Nicka
19 сентября 2021 в 1:49

Никогда не приду

На приеме один из специалистов-мужчин вёл себя непрофессионально.
Услышала как минимум три непристойных комментария в свой адрес и несколько подобных шуток, которые девушка вообще слышать не должна. Подано было в виде шуток, но мы оба понимали что это были не шутки.

Отвратительно

Тем не менее остальные специалисты с которыми я сталкивалась очень профессиональны и вежливы, особенно администратор Зоя, только за это накинула ещё одну звезду.

Добавить отзыв