UAOTZYV.COM

Perfectum CRM / Студія Махаон

Адрес Київ, вулиця Володимирська, 52
Метро Золоті ворота 0.16км
Телефон +380 (44) 222-54-22
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-17:00
Сайт mahaon.ua/ua
Рубрики Компания по разработке программного обеспечения, Автоматизированные системы управления
Оценка 4.7 58 отзывов
Похожие компании в категории
Генезис — вулиця Кирилівська, 40
Майкрософт Украина — вулиця Жилянська, 75
Terrasoft / Creatio — вулиця Болсуновська, 13-15
Інфопульс — Podil Heritage Business Center, 28/12, вулиця Верхній Вал

Perfectum CRM / Студія Махаон отзывы

58
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віктор
18 апреля 2024 в 14:57

Як агентство нерухомості ми завжди прагнемо надавати своїм клієнтам найкращий сервіс. Використання CRM-системи Perfectum стало для нас справжнім проривом. Вона значно покращила наші процеси управління клієнтами та об'єктами нерухомості. Функціонал системи дозволяє нам вести облік усіх об'єктів, відстежувати статуси угод та контролювати важливі терміни. Це допомогло нам підвищити ефективність роботи та покращити обслуговування клієнтів. Особливо корисною виявилася можливість налаштування автоматичних повідомлень та нагадувань, що допомагає нам не втрачати важливих подій та своєчасно реагувати на запити клієнтів.

Яна
22 марта 2024 в 15:19

Наше співробітництво з Perfectum у сфері впровадження CRM системи у нашу торгову компанію склалося вдало. Фахівці не лише успішно адаптували систему під наші потреби, а й забезпечили гладку інтеграцію із нашими торговими процесами. Нам вдалося значно покращити взаємодію з клієнтами, покращити обробку замовлень та зробити торгові процеси більш ефективними. Якщо в процессі інтеграції і виникали якість складні питання, нам завжди ввічливо фахівці компаніїї допомагали їх вирішити.

Андрій
18 марта 2024 в 15:28

Ми задоволені співпрацею з компанією Perfectum у плані впровадження CRM системи в наш медичний центр. Особливо важливим моментом був індивідуальний підхід до нашого бізнесу. Команда провела ретельний аналіз наших потреб та запровадила рішення, що враховує особливості медичної сфери. Результати після впровадження – покращено координацію внутрішніх процесів, оптимізовано роботу з пацієнтами, і, звичайно, збільшена ефективність нашого медичного центру. Вдячні за якісну роботу.

Станіслав
07 марта 2024 в 16:17

Наша компанія з оптових продажів потребувала оптимізації та автоматизації наших внутрішніх робочих процесів, які являли собою суцільний хаос. За рекомендацією ми звернулися до інтегратора студії Махаон для налаштування та впровадження crm системи.
Варто зазначити, що її інтеграція в наше підприємство пройшла досить гладко і була налаштована для наших потреб. Можливості, надані crm системою, виявилися дуже корисними. Особливо хочу виділити роботу з лідами, управління продажами та документообіг. Все це разом допомогло нам ефективно вирішувати багато завдань.
Можна сказати, що за три місяці ми змогли якісно структурувати та налагодити весь наш робочий процес. Ми побачили, що робота із системою дає гарний результат – працюємо далі.

Анастасія
31 января 2024 в 11:51

Для нас важливим було зберігання даних клієнтів на власних серверах. Тому наша компанія придбала коробкову версію.
Не порівняти з попередньою нашою CRM. Це небо і земля.
Вразив помічник по системі. Це дійсно дуже зручно. У нас таким чином весь колектив опанував систему дуже швидко.
Відгуки по роботі лише позитивні.

Павло
08 января 2024 в 15:56

Зараєстрували версію Project.
Налаштування виконали самі. Функціонал в цілому закриває всі наші потреби.

Роман
02 января 2024 в 17:26

Ми дуже довго обирали систему для роботи.
В Perfectum приємно вразив функціонал системи та наявність відео з навчанням по роботі в системі для кожної ролі.
Налаштовували самостійно Не скажу, що все просто, але інтуїтивно зрозуміло.

Олександр
06 декабря 2023 в 16:53

Загалом Perfectum CRM+ERP непогано полегшує життя в нашому бізнесі, особливо в управлінні продажами, взаємодії з клієнтами та фінансових операціях. Але щоб усе працювало на хорошому рівні, потрібно вкласти чимало зусиль у його підтримку та покращення. Програма чудово допомагає налаштовувати процеси під потреби бізнесу, але, як і скрізь, є дрібні глюки, які, за ідеєю, не повинні виникати, як написано у документації. На допомогу приходить служба підтримки, вирішуючи ці проблеми, але, звичайно, було б краще, якби таких збоїв було менше.

Олексій
30 ноября 2023 в 15:51

Наша торгова компанія "Спектрум" зіткнулася з необхідністю спростити та автоматизувати робочі процеси, і ми вирішили спробувати CRM продукт від Perfectum. Перші враження були трохи хаотичними через велику кількість функцій і звітів. Однак завдяки допомозі команди Perfectum та великої документації, у тому числі відеоматеріалів, ми швидко освоїли систему.
Тепер, через рік, ми впевнено працюємо з Perfectum і можу підтвердити, що програма дійсно спрощує весь процес продажів у нашій компанії. Вона також допомагає в управлінні потенційними клієнтами та дозволяє детально поринути в аналітику. У результаті це рішення значно покращило наші продажі та позитивно вплинуло на робочі процеси на підприємстві.

Валентина
11 октября 2023 в 13:55

Perfectum CRM – гарне рішення для середнього бізнесу. Воно пропонує широкий набір модулів та налаштувань та дозволяє адаптувати систему до унікальних потреб компанії.
Однією з головних переваг системи є наявність якісного мобільного додатку. Це дозволяє ефективно керувати бізнес-процесами віддалено.
Також хочеться відзначити підтримку РРО – важливу функцію, яка допомагає дотримуватись законодавчих вимог.
Загалом Perfectum CRM залишає позитивне враження та надає безліч можливостей для середнього бізнесу.

Марина Гордієнко
16 августа 2023 в 15:05

Зміна старої СРМ на CRM Perfectum стала для нас важливим кроком. Ми вибрали цю систему, тому що вона дозволяє нам більш ефективно управляти клієнтами та покращити наше обслуговування. Якість продукту справді вражає - видно реальну користь від роботи з системою. Однак іноді виникають невеликі труднощі із навчанням нових співробітників. Але загалом гарний продукт.

Юлія
10 августа 2023 в 13:24

Ми пропрацювали з Перфектум довгих і важких 6 місяців — і нам є, що сказати.

5 років до цього ми працювали з українським офісом та сервером Bitrix24. Звичайно після 24.02.2022 основний запит був — змінити російську CRM на нашу, українську. Після пошуків та обговорень — ми з командою зупинилися на Перфектум (Perfectum). Працювали з інтегратором. Демоверсія, яку показав інтегратор, нам, на перший погляд, сподобалася. Звісно ми мали чіткі очікування та вимоги по функціоналу для нової платформи, про що було повідомлено інтеграторам Перфектуму. Нас запевнили, що платформа підійде під наш запит, що є багато можливостей кастомізації, що розробники постійно працюють над вдосконаленням CRM. Інтегратор звернув увагу, що купуючи річну підписку ми можемо вигідно зекономити кошти. Після успішної демонстрації та запевнень, що система буде працювати так, як нам треба, ми погодилися на цю пропозицію. Це виявилося великою помилкою.

На жаль, вже під час перших тижнів реальної роботи з новою CRM виявилося, що Перфектум має ряд критичних для нас недоліків. Спочатку ми думали, що це пов’язано з тим, що інтерфейс для нас новий та ще не дуже знайомий, але згодом зрозуміли — питання не до інтерфейсу (хоча і до нього теж, він не такий user friendly, як позиціюється). Питання до банального набору функціонала. Зокрема, наприклад: відсутні можливості ставити задачі декільком співробітникам одразу, відсутні можливості підкріпляти скриншоти в завданнях та в чатах, сповіщення по завданнях приходять із запізненням або зовсім не приходять. Банально лайкнути повідомлення в чаті неможливо. Окремою проблемою виявилася абсолютно неробоча реалізація воронки в цій CRM. Оскільки наша команда працює віддалено, все це сильно сповільнювало або навіть унеможливлювало деякі робочі процеси. Питань до Перфектуму щодня ставало все більше й більше.

Після 6 місяців страждань та безрезультатних запитів на кастомізацію і оптимізацію CMR, ми вирішили припинити співпрацю достроково. Всі наші запити про повернення грошей, або перепродаж абонентської підписки не привели ні до чого, окрім розчарування в керівництві Перфектуму та їх інтегратора.
А коли ми спробували обговорити з іншими партнерами Перфектуму щодо перепродажу нашої абонентської підписки іншим клієнтам — у відповідь вже від потенційних перекупників отримали аналогічні негативні відгуки щодо цієї компанії як «сумнівної контори».

Одним словом, вся їх система повністю непрофесійна, негнучка та не клієнтоорієнтована. Хочемо попередити всіх, хто шукає для себе CRM-ки українських виробників: подумайте тричі перед тим, як приймати рішення про співпрацю з Перфектум та віддавати їм свої гроші. Їх продукт і сервіс не коштує і гривні!

Сергій Миколаєвич
21 июля 2023 в 14:32

Я спробував кілька CRM, але Perfectum виявилася найпростішою у використанні. Відмінна підтримка та обслуговування додають їй додаткові бали. Якість обслуговування від CRM Perfectum просто вражає. Завжди швидкі відповіді на запити та готовність допомогти з будь-якими питаннями.

Дмитро
03 июля 2023 в 13:32

Вартість системи коштує шалених грошей. Нав'язують придбання одразу на рік. Я так розумію знають, що вже потім нікуди не дінешся тому що за рік вже сплатив. Лише налаштування системи коштує 15000 гривень. А налаштовували систему АЖ 1,5 місяця. За 1,5 місяці ні зроблено з налаштувань нічого, елементарні налаштування і то з помилками і це 15 тис. А виправляють вони їх дуже довго ніби вони це роблять безкоштовно, а ні за шалені гроші. Технічна підтримка повне лайно. Перед налаштуванням вам дають анкету яку ви заповнюєте, в ній багато модулів та розділів, витрачаєш на це купу часу, а потім після налаштування твоєї системи тебе кажуть що анкета стандартна і те що ти заповнював не входить до твого придбаного пакету- ПЛАТИ ЩЕ. А на питання так навіщо ви надаєте анкету з вказаними модулями та заставляєте її заповнювати - одна відмазка: Це стандартна анкета ми всім її даємо. Навчання коштує 2 години 2500 грн, провели 1 годину, а другу годину взагалі простили. Обіцяли надати запис навчання і ніхто нічого не надав. Як завжди під час продажу вам розказують добре, що дуже багато функціоналу буде у вас, а в результаті додаткова оплата. І читайте уважніше договір який укладається між вами та ФОП Леженіним Євгеном Сергійовичем. Пункт 9.4. Договору " При розірванні цієї Угоди будь-якою стороною за будь-яких підстав Абонент зобов'язаний припинити використання Програми, повернення сплачених коштів за невикористаний період не відбувається. ГРОШІ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ. Якщо хочете щоб вас кинули то будь ласка це до Перфектум.

Иван Григорьевич
09 июня 2023 в 10:10

Я владею бизнесом и мне необходимо было подобное приложение как это
По рекомендации друга установил это
Проблем с ним нету. Не выбивает, работает коректно
Есть много функций действительно нужных.
Спасибо

Микола
08 июня 2023 в 13:47

Завдяки цій програмі мені вести бізнес стало набагато легше, тут є все що потрібно для управління
Просто та зрозуміло все.
Залишу 5 зірок!
Дякую за чудову програму

Андрей
19 октября 2022 в 12:40

Искал аналог битрикс24, попал на "этих", наобещали синхронизации, автоматизации. Ну Мы оплатили, получили доступ. Оказалось это не црм а простая таблица с выборкой. Никакой автоматизации там нет, синхронизация по api с Промом, сайтами, банками и бухгалтерией нет, максимум "надпись" что типа есть. Через пару дней после оплаты потребовали возврата средств (оплатили годовую подписку на облачную версию плюс все дополнительные "модули"). ПС: модули у них тоже не рабочие. На звонки и письма не отвечают, на тикеты внутри системы тоже. По итогу что получаем? Война в Украине, а эти мерзавцы Perfectum, в лице Леженина Евгения грабит остатки украинского малого и среднего бизнеса. Не видитесь на красивые слова их менеджеров.

Виктор
22 декабря 2021 в 15:05

Удобный интерфейс, все под рукой, нету ничего лишнего, поэтому однозначно рекомендую внедрить данную срм в ваш бизнес!

Алёна
04 сентября 2021 в 14:19

Удобный интерфейс, достаточное количество полезных функций (отчеты, база знаний, приложение для мобильного и тд). Ставлю 5 звезд ибо очень быстро и легко разобралась со всем.

Саша
02 июля 2021 в 0:33

Ребята молодцы! Полностью делегировал работу над своей компанией директору и четко отслеживаю все заказы, без них у меня было недостачи 30-40% в зависимости от времени года. Спасибо! Я вами доволен!

Добавить отзыв