UAOTZYV.COM

КИЇВЛІНЗА (ОПТИКА-С)

Адрес Київ, вулиця Вишгородська, 28/1
Телефон +380 (63) 844-53-65
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
воскресенье09:00-16:00
Сайт kyivlinza.ua
Рубрики Оптика
Оценка 3.8 43 отзыва
Ближайшие филиалы компании
КИЇВЛІНЗА — вулиця Героїв Дніпра, 35
КИЇВЛІНЗА — вулиця Білоруська, 8
ОПТИКА-С + KIEVLINZA — вулиця Андрія Малишка, 15/1
КИЇВЛІНЗА — вулиця Княжий Затон, 21
Похожие компании в категории
Оптика Fielmann — вулиця Левка Лук'яненка, 21, корпус, 2
Модна Оптика — 64V, просп. Правди, 64В
Люксоптика — ТРЦ Караван, ул. Луговая, Дисконт-центр, 2 линия, 12
Модна Оптика — вулиця Левка Лук'яненка, 14

КИЇВЛІНЗА (ОПТИКА-С) отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елизавета
05 декабря 2023 в 3:30

Вибрати щось одне було не просто, оскільки асортимент дійсно великий: безліч оправ і сонцезахисних окулярів. Співробітники магазину компетентні й готові допомогти. Запропонували перевірити зір, і це зайняло всього кілька хвилин. Придбала окуляри, які мені підійшли. Хочу висловити подяку за допомогу в підборі

Anonim
04 декабря 2023 в 4:26

Скажу так: Це сама жахлива оптика із всіх що я колись зустрічав. Ні в якому нічого тут не замовляйте, бо потім пошкодуєте через даремно витрачені кошти. Якби навіть у мене були кошти на адвокатів то я б цих негідників ще й засудив би. Ладно я ще молодий і можу заробити, та серце болить за пенсіонерів, котрі віддадуть останню пенсію собі за окуляри, котрі виявляться на скільки поганої якості що тріснуть самі по собі через короткий термін. По-перше в них дуже мала гарантія на все (1 міс), це тому що ця оптика реалізує товар досить низької якості, котрий виробляється бог зна де, можливо десь в підвалах. Я в них замовляв оправу, через декілька місяців раптово на переносеці зломались. Відніс до них, проте звичайно що так як гарантія на такий шерпотреб лише місяць то запропонували купити нові. Купив такі ж самі і знову через пару місяців з'являється тріщина на переносиці і я їх склеїв суперклеєм, потім вже тріщина в іншому місці. Коротше якість на скільки жахлива що воно в них розсипається саме по собі з часом. Доведеться знову нові купувати, та до цих шарлатанів, котрі мені цю оправу впарили і ще й переконували що вона суперчудова, я більше не піду. Ну це ще не все, раніше замовляв в них окуляри для мами, там через півтора роки скло розводами покрилось і через нього тепер нічого не видно, навіть чехол замовили і там всередині підкладка порвалась, а зовні краска облізла. Це жах, а не оптика. Так, ви прийдете і молоді дівчата зустрінуть вас з посмішкою і ціни не самі високі, проте як на мене воно того не варте, бо те що вони продають, то воно на скільки низької якості що гроша ломаного не коштує. Краще в більш дорогі, наприклад той же філман або в люксоптика, там дійсно якість на роки, а те що тут то ви його викинете вже через місяці користування і даремно гроші витратите. Не раджу "Оптика С" ні в якому разі! Обходьте десятим шляхом. І щоб не писали що я переплутав, кажу одразу вул. Вишгородська 28/1, також фото будівлі оптики зайвий раз підтверджують точне місцезнаходження)

Виктория
23 ноября 2023 в 7:58

20.11.23 купила лінзи, відкрила, в одній упаковці (контейнері) 2 зклеєні лінзи, старі викинула вже, а ці браковані, зустрічі прийшлось відмінити, надягнути домашні окуляри і їхати до найближчої оптіки. Пізніше, з чеком і браком приїхала в магазин на Лукь'яновці, як мене направив консультант з чат боту, але мені сказали, що вони можуть тільки поміняти на такі ж самі лінзи, які не пройшли сертифікацію, виробляються невідомо в яких умовах, що зклеєні йдуть неліквілні, я готова була доплатити, і узяти іншу продукцію, бо не хочу неякісний продукт. Але мені відмовили. Дзвонила цілий день у підтримку, сказали що передзвонять, але клієнтів багато, одним меньше -не страшно, з магазину ніхто не набрав. Це було моє останнє замовлення. Купа потраченого часу, нервів і грошей.

Инна
10 ноября 2023 в 15:56

Підшукували очки для 11-річного хлопчика. Тут ціни справді адекватні і оправи, і лінзи. Вибір величезний: різноманітні моделі та кольори. Фахівець, який допоміг нам з підбором, професійний і має приємне спілкування. За годину, яку ми витратили на вибір, ми оцінили його роботу і залишилися задоволеними. Наш хлопчик теж радий новим окулярам

Люся
30 октября 2023 в 22:24

І раніше якість була не на вищому рівні, а зараз то взагалі капець! Замовила окуляри, не в перший раз (раніше було все норм), а тепер бачу через лінзу окулярів внизу все зменшено, по бокам все викревлено. Вирішенням проблеми було заміна лінз на значно дорожчі. Чи є гарантія, що не буде те саме, не має, так як, на ці лінзи теж нарікань не було зі сторони клієнтів. Просто окуляри за 1500 в смітник

Kyivlinza
12 сентября 2023 в 9:46

Відповідь: пользователь 03 сентября 2023 в 8: 26
Шановний клієнт,

Вибачте за незручності, які ви зазнали з нашими окулярами.

Щодо ситуації з тріснутими окулярами, хочемо пояснити, що зазвичай, коли виникають проблеми із оправою, ми готові провести заміну. Проте у цьому випадку, після перевірки, наші фахівці вирішили, що пошкодження скоріш за все виникло внаслідок дії давлення на окуляри.

Ми розуміємо, що ця ситуація може бути дуже неприємною, і ми завжди стараємося підтримувати задоволеність наших клієнтів. Враховуючи ваш відгук, ми також будемо вдосконалювати якість наших продуктів та обслуговування.

Якщо у вас виникнуть будь-які інші питання або потреба в додатковій допомозі, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ми завжди готові допомогти вам.

Людмила
03 сентября 2023 в 8:26

Замовила окуляри 02,03,2023, заплатила 762грн, минуло три місяці і вони тріснули, принесла назад, виявилася гарантія один місяць, ремонту не підлягають. Найгірша якість з усіх оправ, які у мене були! До персоналу претензій немає.

Елена
27 июля 2023 в 6:16

Я просто в восторге от этого превосходного частного офтальмологического сервиса в нашем городе, где работают лучшие врачи! Особая благодарность направляется доктору Марии за ее непревзойденные навыки и заботу о пациентах. Она действительно заслуживает признания и уважения. Этот сервис - истинное воплощение качественного медицинского обслуживания. Я очень рада, что у нас есть такой опытный и талантливый врач, на которого можно положиться.

Людмила
04 июля 2023 в 23:02

Замовила окуляри 02,03,2023, заплатила 762 грн, пройшло три місяці і вони тріснули, принесла назад, виявилася гарантія один місяць, ремонту не підлягають. Найгірша якість з усіх оправ, які у мене були! До персоналу претензій немає.

Святослава
10 мая 2023 в 15:48

Нормальна оптика, з багатим асортиментом. Замовляла окуляри, хороша міцна оправа, лінзи теж виявилися високої якості та недорогими. Дуже задоволена покупкою!

Zorina Gudz
29 апреля 2023 в 14:22

Я заказала здесь очки для зрения. Впервые имею подобный опыт, да еще и без примерки! Мне понадобилось всего несколько минут, чтобы получить ясное зрение, как у молодой девушки. Сервис быстрый, персонал внимательный и доброжелательный. Я настоятельно рекомендую эту оптику, особенно учитывая доступность цены.

Snowwhite
15 апреля 2023 в 17:49

З усіх пафосних оптик у столиці, тут уважніші та професійно грамотні фахівці, плюс до всього багатий вибір. Подобається ставлення до клієнта, справді хочуть допомогти, а не продати, що дорожче. Щиро рекомендую.

Антоніна
30 марта 2023 в 16:14

Відмінне обслуговування, гарний асортимент. Купувала лінзи, з оптики вийшла задоволена із покупкою. Покупцеві приділяють максимум уваги, детально проконсультували та допомогли підібрати оптимальний для мене варіант. Думаю, що тут на одного постійного клієнта стане більше, мені імпонує ваш підхід до роботи, влаштувало абсолютно все, від вибору до обслуговування. Рекомендую!

Владлена Воюш
14 марта 2023 в 22:10

Благодарю за прекрасный сервис и приятный коллектив. Являюсь клиентом этой оптики на протяжении трех лет. Довольна скоростью выполнения заказа. Результат не разочаровывал ни разу. Всегда позвонят уточнят пожелания по поводу заказа, если что- то не выходит или идет задержка, также уведомят заранее. Признательна за вашу работу, которую хорошо делаете.

ShOCOLATKA
27 февраля 2023 в 20:19

Однозначно рекомендую цю оптику! Досить багато товару замовляю через інтернет-магазини, але настільки швидкої доставки ще не зустрічала і, до речі, ввічливого спілкування оператора так само. Товар було відправлено у день обробки замовлення. З клієнтами чесні, відправили фото наживо, по максимуму описали товар. Відповіли на всі запитання, всі роз'яснили дуже чемно і зрозуміло. Якістю товару задоволена цілком! Ще не можу не відзначити надійне та безпечне пакування товару, у цьому плані було зроблено все, щоб товар доїхав до мене без жодних пошкоджень. Однозначно звертатимуся ще!

Владислав
15 февраля 2023 в 22:58

Впервые заказал очки через интернет. Признаюсь, переживал, придёт ли все в соответствии с заказом. Но все сомнения развеял оператор, компетентный специалист. Профессионал своего дела. В очках чувствую себя комфортно. Рекомендую.

Marina Korneichuk
29 января 2023 в 15:02

Мне понравилась оптика. У меня не простые линзы, я в прошлом году сделала в другой оптике не дешевые очки, но за год пользования, разочаровалась в них, пришлось искать замену. Мне понравилось, что в оптике работают специалисты своего дела, девочки подобрали мне оправу меньшего размера и более легкие линзы, по факту новые очки по сравнению со старыми получились намного высшего качества, а по стоимости практически в два раза дешевле. Они легче, и конечно же носить их приятней.

Петро Шкраба
14 января 2023 в 21:38

Чудова оптика. В оптиці працює фахівець із зору. Професійні консультанти. Усунули дрібну поломку оправи на місці протягом 10 хвилин за скромні гроші.

GORDAYA
22 декабря 2022 в 16:51

Еще до войны заказывала здесь торические линзы, качество просто люкс. Сейчас же обратилась по поводу подбору очков для зрения для моей малы. Достойная оптика, которая работает офлайн намного лучше, чем многие специализированные клиники офлайн. Очки подошли по всем параметрам: удобные, стильные, не дорогие.

Надія
24 ноября 2022 в 12:57

Два сезони як не зраджую Київлінза та замовляю у хлопців сонцезахисні окуляри та шалено задоволена обслуговуванням! Швидкість виконання замовлення та комунікабельність фахівців вам гарантована)

Добавить отзыв