UAOTZYV.COM

Гратис ООО / Гратіс

Адрес Київ, вулиця Бажова, 15/20
Метро Дарниця 0.26км
Телефон +380 (67) 272-15-25
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-18:00
Сайт gratis.com.ua
Рубрики Ремонт мобильных телефонов, Ремонт бытовой техники
Оценка 2 70 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Сервісний центр iProtechno — вулиця Академіка Курчатова, 8Б
ДИ-АНТ — вулиця Юрія Литвинського, 39/14
AppleFix — вулиця Микільсько-Слобідська, 2В
Apple&Service Centre — вулиця Гетьмана Павла Полуботка, 9А

Гратис ООО / Гратіс отзывы

70
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олександр
30 декабря 2023 в 17:52

М. Київ, вул. Хрещатик 44 Відремонтували телефон який впав у воду. В інших декількох сервісах пропонували заміну плат, вартістю як новий телефон. Респект всьому колективу. Рекомендую.

Роман
08 ноября 2023 в 8:21

Півтора тиждні не доходили руки написати відгук. І ось відгук-історія:
07.10.2023р. Приніс на ремонт в Сервісний центр Gratis (на далі багадєльня) свій телефон Xiaomi mi10t pro, по причині не працюючого мікрофона. Працівниця багадельні сказала треба заплатити 200грн. За повну діагностику, щоб встановити причину поломки і може ще щось несправне. І ще спитала, чи я зберіг данні пристроя, я сказав, що ні. Попросив пароль від wi-fi, підключився до нього і зробив Google синхронізацію. Через 10 днів подзвонивши (мене напевне ніхто не збирався набирати) дізнався, що телефон відремонтували замінивши якусь нижню плату. Прийшовши забирати, хотів перевірити справність мікрофона, так як сім карти не було, хотів підключитись до wi-fi і подзвонити комусь по вайбер. Вияснилось пристрій не знаходить жодного wi-fi, працівниця багадєльні сказала треба залишити телефон для вияснення причини. Пройшов тиждень +, вирок: в сервісі в якому телефон був раніше пошкодили материнську плату і я приніс пристрій з не працюючим wi-fi, а я нагадую, що підключався до їх wi-fi, щоб зробити синхронізацію. Довести, що я підключався до їх wi-fi я не можу, тоді питаю: чому тоді зробивши повну діагностику за, яку я заплатив, ви не вияснили, що не працює wi-fi? Відповідь геніальна: це наша помилка, що не повідомили і можем повернути кошти за діагностику (які другий тиждень ні як не повернуть). Я пропоную для вирішення питання залишити плату з мікрофоном за їх кошт і я міг користуватись мобільним інтернетом.
Результат конфлікту: не працює wi-fi, не працює мікрофон, бо поставили назад мою стару плату, дома вияснилось, що камера не може навести різкість і через декілька днів перестав працювати мобільний інтернет! Так в нашій країні працює офіційний представик Xiaomi.

MaZaY01
19 октября 2023 в 2:27

Здавав часи, galaxy watch 4 classic, в магазин через заводський дефек екрану, 2 разы приїзджали на діагностику в цей сервіс, і 2 рази вони не бачили дефект. Через цей сервіс, не зміг повернути товар протягом 14 днів. Через 2 місяці возні, мені видали дефектні часи. Завіз в інший офіційний сервіс самсунг де зразу побачили дефект, "там ще здивувалися як цей дефект не змогли побачити тут.

Сергей
15 октября 2023 в 14:31

Відремонтували телефон за годину дешевше та швидше ніж просили у неоф. Сервісі. Відмінний сервіс.

Олег
24 августа 2023 в 18:16

Шарашкина конторка! Віддав телефон на заміну дисплею, телефон не то що не відремонтували, а зламали (перестав ловити мережу). Повернули телефон поставивши чужий дисплей (пошкодження на дисплеї були не ті що я відправляв). Відправляв телефон на ремонт через Самсунг, зробив висновки, що компанія Самсунг також шарашкина контора, якщо в неї такі сертифіковані сервіси як Гратіс сервіс! Категорично не рекомендую! Вони просто кончені

Юрий
12 августа 2023 в 23:06

Здравствуйте,
Хочу оставить отличный отзыв о сотруднице СЦ GRATIS.

Сегодня 12 августа я привез телефон (ZTE Blade A31) на ремонт. Он гарантийный, но коробка с чеком и гарантийкой была утеряна. Я приехал ремонтировать ГАРАНТИЙНЫЙ телефон, но за свои деньги из-за утери коробки, документов и чека.

Спасибо сотруднице этого СЦ, которая порекомендовала обратиться в магазин где я его покупал, за дубликатом чека.
Хотя ведь сотрудница просто могла взять его в негарантийный ремонт и на этом закрыть вопрос.

Но сотрудница мне порекомендовала взять дубликат чека в магазине, чтобы телефон можно было сделать по гарантии. За это большое спасибо как ей, так и руководству СЦ! Вы нанимаете хороших людей и они платят клиентам тем же!
Так держать!

Буду рекомендовать этот СЦ всем своим знакомым!
Спасибо ВАМ!

Елена
21 июля 2023 в 20:54

Приємні враження від обслуговування. Вже двічі ремонтували смартфон ZTE по гарантії, ніяких проблем не виникло - швидко, оперативно, телефонують як тільки готово. В обох випадках термін ремонту був 1 тиждень, хоча орієнтували до двох тижнів. Додаткових послуг не нав'язують, як в інших центрах, а просто якісно презентують. Окрема подяка дівчини, дуже клієнтоорієнтована та ввічлива, с розумінням підходить до вирішення питання.

Александр
20 июля 2023 в 19:59

Мій досвід з Гратіс. ТВ ЛЕД Самунг почав гаснути екран та перезапускатися, звернувся до офіційного Самсунг, вони відправили в цей Гратіс. Майстер подзвонив попитав, попросив зняти відео- по відео він зробив діагноз - треба міняти матрицю- 16 тис грн. На моє питання - чи можливі ще якісь варіанти - може це щось інше - категорична відповідь НІ, це тільки заміна матриці. Відмовився. Через день включив знову, десь після 10 перезапусків телевізор включився і працює далі як нічого й не було.
Робіть висновки самі чи варто звертатися до цієї контори.

Михайло
22 апреля 2023 в 22:11

Відправляв телефон по гарантії, сказали що на платі механічні пошкодження, і це не гарантійний випадок, телефон зовні жодних пошкоджень немає, як могли утворитися пошкодження на платі пояснити не можуть, оператори слухати не вміють.
Відніс телефон в інший сервіс (не по гарантії) сказали що на платі заводський брак, і немає ніяких механічних пошкоджень.
Не рекомендую зв'язуватися з цим сервісним центром.

Дмитро
06 ноября 2022 в 14:42

В рейтингу гірших в світі зайняли б перше місце. Місяць діагностували несправність динаміку в телефоні але не виявили тріскаючий динамік. Співпрацюють як мінімум з компанією водафон в тандемі. Водафон продає завідомо браковані пристрої які в випадку звернення користувачів відправляють в це лайно, яке дає заключення що телефон справний. Мерзотка контрора, ганьба нації. Слава Україні

Станислав
17 августа 2022 в 17:44

Заявку приняли. Никто так и не перезвонил в тот день, когда они должны были отремонтировать мой телевизор. На мои звонки не отвечали. Все номера телефонов у них заняты. Сами не перезванивают. Шарашкина контора. Зря раньше отзывы не почитал.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Костянтин
06 июня 2022 в 9:18

Сказати що Гратіс - це лайно, це не сказати нічого. У телефоні відмовила кнопка вмикання. У ремонті по гарантії відмовлено у зв'язку з порушенням умов експлуатації.

Костянтин
26 мая 2022 в 6:13

Просто потворні істоти. Придбав телефон у магазині Алло. Вийшла з ладу кнопка ввімк/вимк. 3.5 місяці мене мурижили та годували "завтраками", ітог - у гарантії відмовлено, скол скла. Панове, не залишайте без скарг діяльність таких СЦ.

POPRAVKA
18 февраля 2022 в 10:38

На сайте xiaomi написано что это официалы сервис. Обратился к ним с проблемой не работающего микрофона на телефоне xiaomi, сказали что уточнят наличие в течении 15 мин. Пол дня не звонили, набрал сам, сказали запчасти нет досвидание)

VALENTИNOFF
19 января 2022 в 20:13

Отказали в гарантийном ремонте сославшись на след на батарее. Если сама заменю батарею телефон не будет работать. Стоимость ремонту 2600 грн

Юрий
13 января 2022 в 2:18

Запросил диагностику ТВ. Дали заключение, что надо менять запчасти. Но в результате диагностики так и не указали какие детали вышли из строя, или поломались. Это же логично - диагностика определяет сначала что именно не работает или по какой причине не работает устройство. А потом уже рекомендации специалиста по ремонту. На просьбу указать - почему не работает устройство - было отказано. Но был запрос на диагностику, а не на рекомендации. Т. Е. Мыслят по своему неординарно. Обходите стороной.

Сергей
07 января 2022 в 21:02

Обращался с телефоном Realme 6 PRO в выходной день.
Консультировался с Пилявец Анной. Она по-человечески выслушала мою ситуацию и по-человечески отнеслась. До этого ни одна мастерская, в том числе и филиал в Черкассах ничего фактически порекомендовать не смогли.
Телефону было 4 месяца, был на гарантии.
Отослал в ноябре, получил через 10 дней обратно, в Черкасскую область. Абсолютно целый, исправный и без косяков.
Хотя после отправки читал отзывы и обалдел - видимо либо мне повезло, либо другим нет.
Хочу поблагодарить Пилявец Анну и техперсонал, который четко, быстро и в срок выполнили работу. 10 дней вместе с отправкой туда т обратно это не срок.
С Новым годом вас и Рождеством Христовым!

користувач
25 декабря 2021 в 11:03

Сдал два телефона по гарантии. Один вернули через два дня после жёсткого диагноза вроде работающим, но изредка глюки продолжаются, скорее всего придётся идти в другой сервис. Второй продержали неделю! Что бы сказать, что там вода и случай не гарантийный. Причём в ответе даже не уточнено хотя бы состояние телефона, и тем более нет примерной стоимости ремонта на заказ.

Вывод. Ничего не буду говорить про уровень мастеров, но политика отношения к клиентам весьма формалистская. Не советую.

Алёна
20 декабря 2021 в 12:06

Рукожопые мастера! Которые за три раза не могут найти причину поломки телефона!
Ещё и поцарапали в придачу
Если бы можно было поставить 0 я бы поставила
Кто хочет проблем с телефоном-смело обращайтесь в этот сервис!

N RISUNOK
16 декабря 2021 в 3:49

В этом "замечательном" сервисном центре напрочь отсутствует собственно сервис. Три попытки вызвать мастера и пять дней ожиданий ничему не привели. "Просто ждите " Отличный слоган для этой шарашкиной конторы.

Добавить отзыв