UAOTZYV.COM

Burov Clinic

Адрес Київ, вулиця Вадима Гетьмана, 1В
Метро Шулявська 0.27км
Телефон +380 (98) 088-28-88
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-18:00
Сайт burovclinic.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Ортодонт
Оценка 4.6 45 отзывов
Похожие компании в категории
3E dental clinic — вулиця Авiаконструктора Iгоря Сiкорського, 4-Г, офис, 220
ESTE line — вулиця Щусєва, 24А, 24A
Alex-Dent — вулиця В'ячеслава Чорновола, 20
ОРТОЛАЙФ - Стоматологическая клиника — вулиця Олександра Кониського, 76-78

Burov Clinic отзывы

45
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталия
19 февраля 2024 в 12:11

Клініку дуже рекомендували багато знайомих. Записалась на прийом до Лебедєва О. О. За 10 хвилин до мого візиту, мені телефонують і кажуть, що лікар не прийде. Дуже розчарована таким сервісом. Я відпросилась з роботи, їхала через пів Києва, щоб на рецепції за 10 хвилин до прийому, мені сказали, що лікар не приїде на мій візит

Анатолий
28 января 2024 в 19:40

Дуже дякую всім лікарям Буров клінік за якісне лікування. Можу порекомендувати всіх лікарів, через яких мені довелося пройти терапевт Аліна, ортодонт Максим, хірург Олександр і Ортопед Олексій. Ви всі разом зробили моє життя якісним зі здоровими зубами на восьмому десятку років.

Bohdan
03 января 2024 в 8:36

Прийшов з проблемою, пов'язаною із щелепою, перший діагностичний етап та консультації були швидкими та комфортними, а подальше отримання елайнера та ставлення до мене як пацієнта, зокрема повага до мого часу (один переніс дати видачі без попереднього повідомлення і одне затримання консультації на майже 20 хвилин) були невідповідними вартості послуг. Враховуючи це, не рекомендував би клініку для тих, хто цінує власний час і кошти.

ІО-01
12 ноября 2023 в 15:36

Дякую клініці і лікарю Павич Ярославу, за комфортне лікування зубів. На першій зустрічі лікар розписав план лікування з ціною, що було дуже зручн, і поки не відходим від нього. Похід до стоматолога скоріше зараз асоціюю з корисно та приємно проведеним часом.

Олег
12 августа 2023 в 1:09

Робив тут чистку. Вже не перший раз. Все сподобалося. Лікар проконсультував по всіх питаннях, також порадив як краще доглядати за зубами та деснами

Omsun
29 июля 2023 в 5:28

Все добре, але брати 200 грн за використання оптрагейту це розвод. Ви повинні робити кошти на послугах, а не як на базарі, купи дешевше продай втричі дорожче. Оптрагейт коштує 60 грн. Ну візьміть вже 100 за нього, що б по людськи.

Сергій
17 июля 2023 в 20:50

Гарна сучасна клініка. Приємний і ввічливий персонал. Мій лікар - Ольга Сергіївна.
У зв'язку із втратою усіх своїх зубів я потребував протезування. Зі знімними протезами в мене якось "не склалося". Саме в цій клініці порадили встановлення протезів на імпланти. Перед початком лікування мені надали безкоштовну консультацію.
В результаті лікування я став щасливим власником нових зубів, які повністю відчуваються "як свої" і які нічим не відрізняються від справжніх, крім того, що вони ідеальні)
Тепер в мене знову є посмішка і я можу їсти усе що захочу.
Окремо хочу подякувати Ользі Сергіївні, лікарю цієї клініки. Усе перераховане вище стало можливим завдяки її професіоналізму, старанності, наполегливості. Вона дуже уважна до пацієнтів, для неї важливо, щоб клієнт відчував себе комфортно як під час лікування, так і після нього. Вона майстер своєї справи.
Лікування, встановлення імплантів, інші процедури, були зовсім безболісними. Після лікування отримав вичерпну інформацію щодо подальшого догляду за зубами.

Я дуже, дуже, дуже задоволений результатом роботи цієї клініки. Дякую лікарю Ользі Сергіївні, її асистентам, адміністраторам й усьому іншому персоналу клініки.
Рекомендую.

Саша
07 июля 2023 в 14:14

Нещодавно вирішила перевірити стан ротової порожнини і звернулась в Burov Clinic. Чудовий сервіс, адміністратори відповіли на всі питання, нагадали про мій візит, що дуже рятує іноді, коли можеш забути) Лікар Романюк Аліна Мирославівна надала повну консультацію та зробила професійну чистку зубів. Я залишилась дуже задоволеною і буду рекомендувати цю клініку своїм друзям! Дякую за Вашу роботу!

Анна
01 июля 2023 в 20:15

Хочу висловити велику вдячність лікарю Зубкову Максиму Ігоровичу! Дуже задоволена результатом, кожного разу, коли дивлюсь на зубки та посміхаюсь - радію! Лікар зробив мені два зубки з цирконію. Робота ювелірна, гарна, дуже ретельна та професійна! Чудовий лікар, професіонал своєї справи із золотими руками та великим добрим серцем (доброзичливий підхід до пацієнта)! Приємно вражена! Всім рекомендую!

Олег
25 июня 2023 в 21:57

Дуже сподобалось обслуговування. Швидко зміг зробити запис і потрапити у цей же день до стоматолога Ольги Сергіївни. В цілому все на десять з десяти

Лена
10 мая 2023 в 0:47

Висловлюю щиру вдячність лікарю Андрію Сергійовичу! Дякую за турботу та високий професіоналізм!
Лікар знаходить найкращі шляхи вирішення проблеми. Уважний до пацієнта, пояснює, дає рекомендації по догляду за зубами для збереження здорових зубів та гарної посмішки.
Бажаю успіхів у Вашій професійній діяльності!

Артур
28 апреля 2023 в 6:13

Звернувся в Burov Clinic та залишився дуже задоволеним! Щиро дякую за якісне лікування та чудовий сервіс!

Светлана
26 марта 2022 в 22:33

Вчера была на приёме у Тишиной О. С, я счастлива, что попала к такому прекрасному специалисту. Сравнить мне есть с чем, был негативный опыт в других клиниках и у меня уже появился страх перед стоматологами. Но Ольга Сергеевна сделала все с таким профессионализмом, что я чувствую благодарность и уважение. Однозначно советую всем и рада, что нашла своего специалиста)

Надежда
21 января 2022 в 10:44

Отличная клиника, очень внимательные и отзывчивые администраторы, доктор у которого была профессионал своего дела, все очень быстро и без мучений (мне вырывали зуб мудрости). Обязательно прийду ещё. Процветания Вам и благодарных пациентов!

Оля
13 января 2022 в 21:01

В клініці комфортно, відчувається турбота з першого кроку в приміщення.

Особливо хочу відмітити турботу і професіаналізм стоматолога ТІШИНОЇ ОЛЬГИ СЕРГІЇВНИ, звернулася до її з зубом, якого на мою думку варто було видалити, бо від його лишився шише шматочок, але Ольга Сергіївна його відновила з нічого, я просто вражена, на другий день запитувала, як я себе почуваю, і чи все нормально, це так мило, тому що не всі лікарі турбуються так, погодьтеся. Дякую Вам Ольга Сергіївна, вся родина тепер лише до Вас!

користувач
09 января 2022 в 4:54

Була на чистці зубів, попередньо лікувла зуби ставили пломби и чистили канали. Задоволена роботою лікаря Золотоаерх Сергій Вікторович. Лікує швидко, дуже обережно. Ніяких проблем після лікування не було

Саша
07 января 2022 в 3:24

За два дні спілкування з рецепшеном клініки в мене стався когнітивний дисонанс.
Лікар каже - в разі будь-якого погіршення терміново напишіть на рецепшен. Я - Ок. Лікар каже - повідомляйте кожні 2-3 години про стан зуба. Я - Ок.
Через 6 днів після прийому, в мене виникає деяка проблема.
Пишу на рецепшен про це о 15.30 (!) і щоб передали лікареві тому що не знаю що робити.
Цілий день мене годують інформацією що передадуть лікареві як тільки звільниться. Рана мене тривожить весь цей час.
Врешті решт передали інформацію лише о 21.30. (!)
Сьогодні під час перебування у клініці (так як сказали терміново приїхати на огляд), коли я запитала чому так довго передавали інформацію - що я тільки не почула.
Але жодного слова щодо розуміння чи вибачення. За словами Марини (дівчина з рецепшену), якщо лікар оперує вони не можуть передати. Я -Ок. Вчора було 6 годин операцій? Відповідь - ні. Ви могли зателефонувати лікареві в кабінет, повідомити? Відповідь - Вона всерівно не візьме трубку.
Прошу вибачення, але для чого тоді це все?
Я дуже розчарована. Така чудова клініка. Тішина Ольга, Буров Андрій - для мене найкращі стоматологи. Загальна атмосфера клініки приємна. І тут таке. З рецепшену в підвищеному тоні перед іншими паціентами мені починають щось пояснювати.
Можливо я чогось не розумію. Але в мене склалося не приємне враження.

Мефодий
05 января 2022 в 23:42

Небольшая клиника с доброжелательным и креативным персоналом. После посещения, кроме выполненной работы, остается остается еще и хорошее настроение. Желаю успехов

користувач
02 января 2022 в 22:17

Учора була на плановій операції в клініці. Залишилась відвідуванням дуже задоволена.
Зверталась не одноразово і завжди отримувала потрібну і кваліфіковану допомогу. Моїми лікарями були Андрій Сергійович Буров і Ольга Сергіївна Тішина. Щиро дякую їм за професіоналізм і турботу і всьому персоналу клініки за увагу і ввічливість.

Сервіс у клініці на найвищому рівні. (heart)

Саша
02 января 2022 в 17:19

Лікувався в клініці»БуровКлінік», сподобався і сервіс адміністраторів, приємні, милі дівчата і завжди з посмішкою зустрічають, а лікарі працюють на вищому рівні! Особлива подяка Ользі Сергіївні, завдяки їй я перестав боятись стоматологів і з задоволенням тепер лікую зуби і тільки в неї!

Добавить отзыв