UAOTZYV.COM

Astra Dent

Адрес Київ, вулиця Велика Васильківська, 25
Метро Площа Українських Героїв 0.2км
Телефон +380 (44) 222-33-33
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота09:00-21:00
воскресенье09:00-18:00
Сайт astradent.clinic/ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Стоматолог, Детский стоматолог, Зубной протезист
Оценка 4.3 27 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Астра Дент на Соломенці / Astra Dent — 5Б, вулиця Георгія Кірпи
Астра Дент / Astra Dent — вулиця Верхній Вал, 30
Astra Dent — вулиця Юрія Іллєнка, 5Б
Astra Dent ст.м. ЛЕВОБЕРЕЖНАЯ — вулиця Євгена Сверстюка, 3Г
Похожие компании в категории
МЦ Инго — Велика Васильківська, 54 Б
АДС Стоматологічний центр — вулиця Велика Житомирська, 18А
Хелсі Дент / HealthyDent — вулиця Євгена Коновальця, 23
Медицинский центр ПРИЗМА — вулиця Петра Сагайдачного, 25

Astra Dent отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
20 мая 2024 в 17:00

Хочу подякувати лікарю-професіоналу Акопян Артуру. Процедура видалення зубу пройшла швидко, вдало та на найвищому рівні. Щиро рекомендую.

Максим
21 февраля 2024 в 21:56

Все сподобалось, Пшук Оксана Вікторівна чудовий спеціаліст, з того що можна покращити це купити новий комп'ютер в кімнату же робиться кт, 10 хвилин чекав поки відкриється кт, так і нк відкрилося, бо комп'ютер завис

Валерия
06 января 2024 в 0:12

Затишне приміщення, гарні дівчата на рецепшен, які допоможуть у всіх питаннях, та круті досвідчені спеціалісти

Анастасия
07 декабря 2023 в 3:44

Дуже задоволена, що вибрала клініку Astra Dent! Одразу звернула увагу на новий ремонт та професійне обладнання. Записувалась на чистку зубів до Веприк Оксани Михайлівни, все пройшло чудово, буду продовжувати лікування в лікаря.

Виктория
31 октября 2023 в 10:05

Приємний персонал, високо кваліфіковані спеціалісти. Оперативно відреагували на проблему дитини, яка дуже боялась будь яких маніпуляцій. Знайшли підхід до дитини і зберегли її зубки і психіку.

Таня
29 августа 2023 в 4:48

Обслуговування у клініці Київ, вул. Велика Васильківська 25 на найвищому рівні. Велика подяка Алаткіну Є. К. За його професіоналізм, уважне та добре ставлення до пацієнтів. Залишилася дуже задоволена та з гарною усмішкою.

Александра
18 июля 2023 в 12:37

Я обожнюю цю клініку! Вперше звернулася випадково, бо виникла проблема, і ця клініка була найближча. Тепер ходжу тільки туди! Якісне обслуговування, дуже приємні спеціальні пропозиції та уважні спеціалісти та спеціалістки
Astra Dent - one love

Ульяна
16 июля 2023 в 21:34

Чудова стоматологія, спеціалісти та сучасне обладнання, дуже зручно, що все робиться в одному місці!

Богдана
14 июля 2023 в 8:57

Дуже задоволена візитом у вашу клініку. Привітний персонал який вже в входу зустрічає посмішкою, трішки позбавляє нервувань Лікар Марта професіонал своєї справи, гарно пояснює всі свої кроки в лікуванні, розповіла про подальші варіанти лікування, проблемні питання. Окремо хочу відмітити асистента Олену, яка була дуже турботлива до мене та постійно уточнювала чи все гаразд
Рекомендую!

Khanum
14 июля 2023 в 4:10

Зверталася до клініки у Львові. Гарний сервіс, демократичні ціни, приємні лікарі. Лікування і чистку проводила лікарка Мех Н. Б, я залишилась настільки задоволеною, що привела до Астра Дент ще чоловіка і доньку. Дуже вдячна.

Саша
16 июня 2023 в 14:46

Ми були в лікаря Романа Андріяшика. Нам дуже сподобався лікар, компетентний і все зрозуміло пояснив по нашій ситуації. Виріши в нього лікувати нашу дитину.

Анна
17 января 2022 в 19:03

Записалась сделать пломбу, пришла сделала КТ, переложили сделать чистку, в моем понимании, пломбу должны были поставить позже, но сказали нет времени, приходи следующий раз и распишем план лечения. В итоге ужасно сделали чистку, быстро, грубо и перед тем, как делать не уточнили, какую делать. Сделали конечно же самую дорогую. Теперь 2 месяц пытаюсь выпросить результаты КТ. Сбросили с 3 го раза на почту, но файла нет… написала снова. Была через полтора месяца у другого врача, сказал чистку, как и не делали…

Женя
11 января 2022 в 16:50

Несколько лет пользуюсь услугами данной стоматологии, впечатления только положительные. Хотелось бы отметить профессионализм врачей и всего персонала

Женя
19 декабря 2021 в 5:42

Много лет обслуживаюсь в этой клинике, но на Оболоне. И вот мне срочно надо удалять 2 зуба и есть возможность только в клинике на Льва. Первое впечатление - конвейер, всем наплевать на тебя. Второе впечатление - никто не уведомил меня, что удаление 2х зубов стоит 10т грн и в состоянии аффекта я даже не сразу поняла, но самое ужасное, что через мес я нахожу не снятые куски ниток, те мне не до конца сняли швы, а ещё через некоторое время выходит осколок, который так небрежно мне оставили! Я ехала к одному из лучших стоматологов (так мне сказали), а в итоге пшик! Жаль, к вам больше никогда!

Jull
14 декабря 2021 в 1:11

Вражаюча клініка! Заплатила за чистку каналів 21 тисячу гривень, при оголошеній вартості спочатку в 11. І це далеко не перший прецендент, як пізніше виявилось - багато моїх колег теж попалось. Жаль не можна поставити 0. Всім раджу обходити їх стороною

Лиза
02 декабря 2021 в 10:33

Кількість липових хороших відгуків відверто шокуюча. Астрадент на Льва Толстого - одне з небагатьох місць, де ви можете отримати сервіс вкрай схожий з безкоштовною радянською поліклінікою, заплативши за це чималу суму.

Кілька місяців тому прийшла до хірурга і за сумісництвом головного лікаря на видалення зубів мудрості. Процедура не дуже приємна, і відтак потребує емпатії з боку хірурга, або хоча би людського ставлення. Натомість вся процедура проходить так, ніби ви - частина інтер'єру в кабінеті. В процесі видалення Алаткін сварився з асистенткою, а наприкінці просто відвернувся до свого столу і почав щось писати, нічого мені не сказавши. На запитання, які його подальші рекомендації, не розвертаючись відповів що треба приймати знеболювальне якщо відчуватиму дискомфорт в наступні кілька днів. Все) Ось це й сервіс за 6+ тис грн за прийом.

Але йдемо далі. Після видалення потрібно зробити МРТ знімок зубів, то ж ми з асистенткою пішли в іншу кімнату. В процесі я кілька разів сказала їй, що почуваюсь дуже погано і таке відчуття, що непритомнію, на що вона відповіла, що це просто анестезія і "надо потєрпєть". Сиділа я при цьому на табуретці без спинки, і якщо б таки втратила свідомість і отримала травму, уявлення не маю чи надали б мені взагалі якусь допомогу в цьому чудовому закладі.

Але й це ще не все. Після знімку асистентка відвела мене на реєстратуру для оплати. Я на той момент відверто хиталася і мало розуміла що відбувається - якби я не була в такому стані, то попросту відмовилась би платити за всю цю відверту дічь. Тож мені називають суму, я намагаюся зайти в додаток банку і просто не можу ввести пароль від того, як погано почуваюся. Кажу про це адміністраторці і вона, разом з асистенткою, просто стоять і мовчать) Їм було важливо швидше мене випровидити, адже їм абсолютно все одно що відбувається з клієнтами за межами клініки. Ну, що відбувається в клініці теж їх не сильно турбує, звісно.

І вишенька на торті - чек, який мені видали, і на який я звернула увагу вже вдома. У мене не було ніякого апікального періодонтиту, номер зубів неправильний, і ніяких ультразвукових приладів під час видалення не використовували - це робилося лише скальпелем.

Астрадент на Льва, що з вами в біса не так? Сподіваюсь, що зовсім скоро вас засудять, і ця шарага буде закрита.

Додаю також фото Алаткіна, аби ви раптом зустрівши його в клініці на Льва або Борщагівці, в жодному разі не йшли до нього на прийом

Христина
05 мая 2021 в 7:58

Очень тяжело угодить пожилым людям, но здесь доктор смог это сделать. Привела отца на прием, так как жевать ему было совсем нечем. Нет, у него где то были съемные протезы, но настолько они были неудобные, что он предпочитал ими не пользоваться. Доктор на консультации предложил нам несъемные протезы на имплантах. Процесс это, конечно, не быстрый, но подошли они просто идеально. Папа доволен и я говорю огромное спасибо Вам!

Евгений
03 мая 2021 в 6:50

Ставил коронки на передние зубы, прошло два года никаких проблем, недавно поставили имплант, все прижилось, работой доволен, спасибо!

Сергей
18 апреля 2021 в 18:33

Прекрасний лікар-ортодонт! Дуже спостережлива, допомогла мені зробити ідеально рівну посмішку з моїми імплантатами!

Виктория
07 апреля 2021 в 3:24

Лучшая стоматологическая клиника из всех, которые я видела. Только из нее я выхожу не в состоянии болезненной паники и опустошенности, а с ощущением радости и понимания, что теперь мои зубки точно не будут болеть.

Добавить отзыв