UAOTZYV.COM

Клініка ветеринарної медицини Ivet

Адрес Хмельницький, вулиця Толстого, 5
Телефон +380 (98) 347-93-81
Часы работы 09:00-18:00
Сайт www.facebook.com/Novavet.khm
Рубрики Ветеринарная лечебница, Скорая ветеринарная помощь, Ветеринарная аптека
Оценка 4.2 22 отзыва
Похожие компании в категории
Ветеринарная клиника — Хмельницький, вулиця Ярослава Мудрого, 1
ЗооВетПром — Хмельницький, вулиця Ярослава Мудрого, 1
Ветеринарна амбулаторія Добродій — Хмельницький, Старокостянтинівське шосе, 1/1

Клініка ветеринарної медицини Ivet отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерія
07 марта 2024 в 8:38

Оперували в цій клініці дві наші собачки, все супер, завжди привітливий персонал, кваліфіковані лікарі, хороші ціни, рекомендуємо

Тоня
31 декабря 2023 в 23:16

Дякую за гарну роботу спеціалістам, стерилізація кішки пройшла дуже добре, рекомендую цю клініку. Кішка почуває дуже добре. На усі запитання були чіткі пояснення. Дякую від нас та Мусі.

Инна
14 декабря 2023 в 0:17

Були у Очеретного Артема Сергійовича. Все дуже чудово, оглянули зробили вакцинацію, надали рекомендації. Прийду ще.
За огляд, вакцинацію, медичну книжку я заплатила 600грн.

Зоя
08 октября 2023 в 14:27

Стерилізувала у даній ветклініці свою кішечку, коли забирала її - усе пояснили який має бути правильний догляд, та надали усі відповідні медикаменти. Кішка себе чудово почувала, шовчик ледь помітний, акуратний. Дуже вдячна, за професійне та порядне відношення. Кішка муркала, почувала себе чудово, візуально було помітно, що з нею усе чудово)

Маргарита
04 июля 2023 в 16:35

Місяць назад робили кішці стерелізацію, все було організовано, швидко, медперсонал чудовий, кішка після операції бистро відійшла, все пройшло чудово, без побічний ефектів. Будемо далі звертатись до цієї клініки!

Наталія
29 июня 2023 в 17:13

Привітний персонал, кваліфіковані спеціалісти, лагідно поводяться з тваринками.
Собачка хворіла вже кілька днів, про укус кліща ніхто навіть не підозрював, оскільки тваринка була оброблена. Але лікар, все ж таки, перевірив кров на збудника бабезіозу. Вже через півгодини нам перетелефонували з клініки, сказали що це таки кліщ і потрібно негайно прийти на лікування. Ще через півгодини собаці були проведені необхідні процедури. Уже на наступний день улюбленець почувався набагато краще.
Окрема подяка Суханюку Вадиму Дмитрович за те, що врятували нашу Лакі.

Маргарита
17 июня 2023 в 19:41

Мені дуже подобається ця клініка. Ми переселенці з Харкова і так сталося, що тільки ми приїхали в Хмельницький, як за два тижні, моє дитя впало з полички, де нарешті вподобало і змогло спати після підвалу і постійного стресу від обстрілів. Я зателефонувала нашому ветеринару до Харкова (бо тут не знала жодного вет лікаря) і він сказав, що є всі ознаки ЧМТ і треба в клініку якомога скоріше. Зателефонувала до Новавету (за порадою знайомої), пояснила ситуацію. Сказали приїздити. Мого Пушочка негайно обстежили, дали всі необхідні препарати і лишили в клініці до закриття під наглядом (через війну стаціонар не цілодобовий). Зробили аналізи, дали рекомендації.
Я дуже задоволена. Приймав нас лікар
Очеретний Артем Сергійович.
Дуже компетентний, уважний і ввічливий. Тепер це наш Улюблений Лікар!
Були в нього вже не раз. Бо без пригод не живемо. Також видаляли вже зубчики, бо мали проблеми. Все пройшло добре. Моє котодитятко нянчили, як рідненьке. Робили УЗД серця. І нарив у Алі ми теж у Новаветі різали. Все завжди дуже професійно. Я дуже задоволена обслуговуванням і лікарями. Дякую Вам за турботу про моїх хвостиків!

Недужий
04 июня 2023 в 11:50

ДУЖЕ НЕЗАДОВОЛЕНИЙ ВІЗИТОМ В ДАНУ КЛІНІКУ!

ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЇ ПО ПОВОДУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ МОЇЙ КІШЦІ НА ЛАПЦІ ЗАЛИШИЛИ ПОВ'ЯЗКУ (НІБИ ВІД НИЖНЬОЇ БІЛИЗНИ) І НЕ ЗНЯЛИ ЇЇ, А МЕНІ В РЕКОМЕНДАЦІЯХ НАПИСАЛИ ЦЕ ЗРОБИТИ, АЛЕ ЩЕ БУДУЧИ В КЛІНІЦІ КІШКА ВЕЛА СЕБЕ АГРЕСИВНО, БО ДУЖЕ СИЛЬНО БУЛА ПЕРЕМОТАНА ДАНА ПОВ'ЯЗКА, ЯКА БУЛА 50 СМ В ДОВЖИНУ І 5 ГОДИН МИ НЕ МОГЛИ ЇЇ ФІЗИЧНО ЗНЯТИ І НА ВЕЧІР ЛАПКА ЗБІЛЬШИЛАСЬ ПРИБЛИЗНО В 3 РАЗИ. КІШКА ІЗ ЗА БОЛІ КИДАЛИСЯ НА ХАЗЯЇНІВ, БО МИ НАМАГАЛИСЬ ЗНЯТИ ПОВ'ЯЗКУ З ЛАПКИ.
ПРИ ЦЬОМУ НЕОДНОРАЗОВО КІШКА СЕБЕ ТРАВМУВАЛА, БО СТРИБАЛА З ВИСОКИХ ПОВЕРХОНЬ НАМАГАЮЧИСЬ ЗНЯТИ З СЕБЕ ТУ ТУГУ ПОВ'ЯЗКУ І ЦЕ ВСЕ ЗРАЗУ ПІСЯ ОПЕРАЦІЇ. ЛІКУЮЧИЙ ЛІКАР - КУНЧЕНКО ЯНА ВІКТОРІВНА.
ІЗ ЗА НЕКОМПЕТЕНТНОСТІ ЛІКАРІВ ДАНОЇ КЛІНІКИ, МОРАЛЬНОЇ І ФІЗИЧНОЇ ШКОДИ ЗАЗНАЛИ І МИ І НАШ ПУХНАСТИЙ!
ФОТО ДОДАЮ ДО СВОГО КОМЕНТАРЯ НЕГАТИВНОГО!
Не рекомендую таких " спеціалістів " (із за байдужого ставлення до тварин і людей)
НЕЗРОЗУМІЛО ДЛЯ ЧОГО ТАК БУЛО ПОТРІБНО НАКЛАДАТИ ТУГО ПОВ'ЯЗКУ, ЩОБ АЖ НАНЕСТИ ТРАВМУ КІШЦІ НА ЛАПІ!?

користувач
14 апреля 2022 в 9:04

Є лабораторія. Аналізи навіть у Сб. Та Нд. УЗД. Операційна та денний стаціонар. Результати приходять у день здачі аналізу. Лікар особисто відзвонюється та консультує після отримання результатів та скеровує що і як далі. Чудовий лікар Олександр. З вигляду строгий та зосереджений але дуже добрий та компетентний. Лікар Оксана дуже приємна та чуйна до тварин. Нажаль ми свого котика не врятували через неповоротні зміни та пізнє звернення (але вдячні лікарям за все.

Ирина
24 марта 2022 в 0:32

Стерилізація кішки 700гривень, прямий розріз без знімання швів. Після операції потримали ще кішку 3 години. Ускладнень не було

Людмила
02 сентября 2021 в 15:38

Хороша клініка
Висококваліфікований, ввічливий і турботливий персонал. Новітнє обладнання, власна лобораторія, є стаціонар. Ціни помірні. Рекомендую.

Олена
19 августа 2021 в 22:22

Робили операцію по видаленню пухлини молочної залози кішці, все пройшло чудово. Дякую Лікар все пояснив, як доглядати і що робити) Рекомендую

Денис
04 августа 2021 в 19:11

Постійно обслуговуємося в клініці ivet. Лікарі Олександр та Віктор дуже класні. Ми тричі оперували нашого собаку (видалення селезінки, стерилізація, тиждень тому видалення пухлини). Все чітко, швидко і якісно. Величезним плюсом є постійний зв'язок через вайбер з лікарем. Виникли запитання > зробили фото > отримали відповідь. Ми дуже задоволені)

Алёна
03 августа 2021 в 1:41

Дуже гарне обслуговування, кваліфіковані ветлікарі. Ми без запису привезли кішку з терміновим втручанням хірургічним. Нас прийняли без черги, все гарно якісно зробили. ДЯКУЄМО ЛІКАРЯМ.

Вероника
16 июля 2021 в 11:39

Стерилізували свою кішку у лікаря Віктора, все пройшло добре, лікар дав відповіді на всі запитання

Emille
05 января 2021 в 4:08

Дуже сподобалось. Приємний лікар дерматолог, уважно оглянула кішку та прописала лікування. Терпляче ставилася до всіх дрібних питань.
З мінусів не глобальних це те що якщо ви вперше йдете туди до доведеться трішки пошукати її місцезнаходження.

Влад
24 декабря 2020 в 16:30

Мому домашньому улюбленцю поставили не правильний діагноз, що призвело до того, що тварину ледь спасли!
Лікувати взагалі не вміють тільки витягують кошти!
Свого домашнього улюбленця лікую досі після їх халатності!
ВЗАГАЛІ НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Ника
07 ноября 2020 в 20:41

Ольга Іванівна, кращий спеціаліст дерматолог. Вилікувала мою собаку за місяць поставивши правильний діагноз. Попереднє лікування призначали у іншій клініці, діагноз не правильний, лікування не підходяще, просто знущалися над собакою!
Щиро вдячна, що є у нашому місті справжні лікарі, які лічать а не калічать тварин

Мария
21 сентября 2020 в 6:52

В течении двух недель дважды делали лапаротомию коту из-за непроходимости. После первой операции кот плохо отходил, оказалось, что во время операции врач не осмотрел весь кишечник. Сделали небольшую скидку на вторую операцию (стоимость одной операции около 5 тысяч гривен!), и попонку не дали) Благо, кот перенес два наркоза. Лечить животных не рекомендую, но лаборатория, вроде бы, хорошая.

Татьяна
06 сентября 2020 в 14:54

Працюють у вихідні дні, що дуже зручно. Хороше місце розташування. Привітний та кваліфікований персонал. Привозила свого папугу. Ціни середні.

Добавить отзыв