UAOTZYV.COM

Арден палац

Адрес Сатанів, вул. Курортна, 40
Телефон +380 (800) 50-50-88
Сайт arden-palace.com.ua
Рубрики Оздоровительный отель, Отель длительного пребывания, Отель, Медицинский центр, Медицинская лаборатория
Оценка 4.4 21 отзыв

Арден палац отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
11 марта 2024 в 20:39

Відвідували комплекс вже у 5-ий раз з сімʼєю, тому відгук не ґрунтувався на поверхневих моментах одного відвідування.

1. До рук готелю добрався «маркетинг». Картинку створюють гарну, з красивими дівчатами, локаціями. Враження люкс життя та відпочинку. Завдяки цьому пішов рух у відвідувачів. Доволі часто зустрічаєш знаменитостей.

Мінус. Маркетингові вудочки щодо скидок. Крайній раз поїхали у будні, обіцяли скидочку у 50%, вагома скидка, враховуючи що це дні «не повної завантаженості», але по факту, коли йде мова про скидку, то все починають відокремлювати. У скидку не входить: аквазона, додаткова доплата за дитину в напівлюксі, харчування. Якщо це все сплюсувати окремо-то і скидки, як такої не відчувається!
В скидку входить тільки проживання, а відокремлене, воно саму меншу суму вартує, тому і скидка на нього не відчувається.

2. Харчування! Кухня розширюється стравами, АЛЕ! Дивуюсь, чому досі ще ніхто не написав за отруєння За пʼять відвідувань нашої сімʼї, два були з харчовим отруєнням! Одне у чоловіка, на другий раз у мене. З чоловікиним отруєнням на наступний ранок бачили ще декілька людей з дегідрованими водичками. Благо, що не діти, вони зазвичай на курортах не ідять загальний стіл, більше кульки та піцу.

3. Комплекс величезний, за ним треба доглядати, басейни треба чистити, решітки в тому числі. У деяких басейнах зʼявилася пліснява.
Джакузі, по факту, стало дитячим басейномтому, для тих, хто приїжджає без дітей це приносить певне невдоволення, і це зрозуміло.

4. Персонал. Привітний, але, якщо виникають питання, то рецепція вкл впевненість, що вони не змінні, і щоб вони не сказали, та як би себе не повели, все зійде з рук, тому що замінити немає ким.

Ирина
23 февраля 2024 в 5:52

Отель унікальний для України, це так. Розташований так, що крім відпочинку більше нічого робити. Дуже гарно підходить для конференцій, наприклад.
Номер комфортний: все необхідне є
Ванна кімната: некоректно працював злив унітазу, поборола сама
Не сподобалось: звукоізоляція номерів
По спа-комплексу: сауни, бані, чан на вулиці все норм. Для відпочинку чудово. Як по мені забагато хлора в воді.
Замовляли масаж: класичний та релакс. Сподобалось.
Бювет: зручно, дуже приємна жінка, яка видає стакани
Лаунж- зона доволі комфортна, вечірні програми сподобались.
По їжі: голодними не залишитесь! Щось сподобалось, щось ні.
Кава, доречі, несмачна (

Інна
27 января 2024 в 19:15

Дуже гарне місце для відпочинку, велика територія готелю, SPA, аква-зона приємно вразили (чани, купіль Клеопатри, арома-гроти). Лікувальна водичка в бюветах На рецепції працюють дуже приємні люди. Одним словом рекомендую! Варто відвідати!

Дмитрий
23 января 2024 в 5:02

Прийшли ввечері послухати живу музику на парочку коктейлів, з бару направили за столик і 20 хвилин не підходила офіціанточка хоча ми просили прийняти замовлення зразу на барі, самі знайшли потім іншого офіціанта що прийняв замовлення і оминав наш столик півгодини і на моє питання скільки приблизно чекати тіпа хвилин 20 мінімум. Жлобня а не лоббібар. Коли сказали що не будемо чекати то не запропонували вирішити це хоч ми ввічливо і сказали що тут з їх сторони факапом пахне що про нас забули. Бармену Олегу привіт: (

Ігор
11 января 2024 в 22:00

Боже, хто пише їм хвалебні відгуки. Типовий рагульський го ельз рагульський сервісом. Щоб ви здохли.

Яна
20 октября 2023 в 17:30

Все супер, все сподобалося! Смачна їжа та напої, комфортне облаштування, чудовий та привітний персонал і озеленена територія. Буду рекомендувати вас своїм друзям та знайомим.

Саша
17 октября 2023 в 16:14

Одне з найкращих місць для відпочинку з дітьми, які ми відвідували. Дуже чисто, кожного дня прибирають територію та номери. Було приємно знаходитися тут увесь вікенд.

Julia
13 октября 2023 в 16:59

Відпочивали тут у вересні з дітьми 6 та 7 років. Нам все сподобалося - навіть дуж. Діти кайфували з басейну. Самі басейни навіть з підігрівом. Територія величезна, є де прогулятися. Смачна їжа. Рекомендую!)

Костя
12 октября 2023 в 10:55

Облаштування супер. Все зі смаком і нічого зайвого. Меблі якісні, комфортні і зручні. Немає відчуття, що економили на всьому, навпаки, складається враження, що власники вклали сюди частинку своєї душі. Нам все сподобалося, обов’язково приїдемо ще наступного року.

Диана
12 октября 2023 в 4:53

Їздила з дітьми та мамою на початку вересня. Нас зустріли, що дуже сподобалося, бо самі б навряд чи добралися. Тут ідеально все, чисте повітря, зелена територія, професійні масажисти та лікарі. Здивувала дитяча кімната, зазвичай, дітям вже після першого дня набридає і стає сумно, а тут протягом 6 днів тільки туди й рвалися. Дякуємо за вашу працю!

Таня
10 октября 2023 в 21:54

Привітний та чемний персонал, вони реально знають свою справу. Чисті номери після кожного прибирання. Сподобався шведський стіл, дуже різноманітна та смачна їжа! Рекомендуємо)

Vika
26 сентября 2023 в 14:05

Просто неймовірне СПА та аквазони. Ми з хлопцем не вилазили з джакузі (відпочивали з 8 - 11вересня). Дуже сподобався парний масаж, який налаштував на спокійну і романтичну атмосферу, зняв напруження після важкого робочого тижня, що дуже круто.

Женя
12 сентября 2023 в 4:57

Красивий новий готель, номер чудовий, відмінний сервіс, смачна їжа. Спа розкішне, професійний якісний масаж. По медицині вибір процедур і послуг вражає. Басейни з підігрівом, вода дуже чиста. Для діток є величезна дитяча кімната з купою розваг. Рекомендую для сімейного відпочинку та оздоровлення.

Саша
23 августа 2023 в 6:01

Мене звати Карпова Аліна, була в вашому центрі з 05.06-12.06. Висловлюю найщиріші слова подяки ендокринології і невропатологу цього центру. Це справжні професіонали своєї справи. Спеціалісти від Бога. Головне, самопочуття – задовільне. Взагалі, час перебування в центрі минув швидко і на позитиві. Весь медичний персонал – чуйні, людяні, сумлінні, доброзичливі, організовані. Окремо хотілося подякувати дівчатам з рецепції Діані та Катерині. Дали повну інформацію на всі запитання, зорінтували по процедурах. Дуже приємні і професійно підковані. Дуже дякую Вам усім! Бажаю процвітання і здоров, я.

Саша
24 июля 2023 в 9:27

Новый, большой, красивый отель в живописном месте с ухоженной территорией. Персонал отеля, медицинского центра и спа на высшем уровне. Особое спасибо девочкам с медицинской рецепции за выполненную сложную просьбу. Порадовала большая, чистая спа зона с несколькими бассейнами и саунами. Остались довольны профессионализмом мастеров на аппаратных массажах. Но, сравнивая питание с отелями приблизительно такого же направления и стоимости, отель существенно уступал в разнообразии блюд. В целом, смело могу рекомендовать отель для спокойного, семейного отдыха и оздоровления!

Наталія
06 июня 2023 в 4:53

Чудовий новий готель, відмінний сервіс, різноманітне харчування.
Дуже приємно, що го ель реагує на зауваження/ побажання гостей. Читала в попередніх відгуках, що в номерах вода платна. Так от, вже ні)
Спа розкішне. Масаж дуже професійний. Вибір процедур і послуг вражає.
Щиро рекомендую.
Буду повертатись.

Stelmah
04 июня 2023 в 14:03

Очень понравилось — 10/10!
Комплекс открылся в декабре 2022 года. Все вещи, все новое и это очень приятное чувство.
Персонал заботится и старается помочь, правда есть ощущение что это процесс становления системы, чем откатанные движения.
Каких-то «но»! Не могу сказать. Разве что система кондиционирования не работала, но открытое окно? Вполне решило вопрос на темной стороне:)
Не понимаю людей которые ставят тут 1-2 звезды…. Это попахивает девизом, «или все или ничего» так как поставить тут 1-цу, считаю неадекватностью.
Пишу этот отзыв, чтобы дать людям поддержку в выборе. Это реально достойное место.
И да, тут много людей с детьми или постарше, но с другой стороны, это же санаторий, а не Ибица:)
Вообщем, нашему сыну 2 года очень понравилось. Много друзей, мягкий пол, куча бассейнов, площадка.
Рекомендую всем своим друзьям!
Фоток мало, но в целом и так понятно, все новое поэтому считаю лишним.
И да, самый большой SPA, 13 бань и дюжина бассейнов.
С рекомендаций по приватности – в рабочие дни будет спокойней, на выходных много людей.

Василь
14 декабря 2021 в 10:56

Багато хто вважає, що в майбутньому це буде чудовий санаторій. Враховуючи, що його мали здати ще в 2016, а наразі маємо 2021 - маю певні сумніви. Проте наразі я бачу як знищили куточок природи задля якоїсь незрозумілої споруди, яка постійно будується, засмічуючи все довкола. Деякі санаторії поруч також збудували додаткові корпуси. Тепер ці недобудови - як більмо посеред лісового масиву. Бізнес по-українськи: продаємо ліс за копійки, потім купуємо меблі з цього лісу за європейськими цінами та потерпаємо від шкоди, якої завдали природі.

Мykola
27 сентября 2021 в 19:49

Масштабний проект, який чекає свого завершення. На територію зараз пройти не можна. Коли комплекс відкриється, він однозначно буде найкращим у країні. Залишається чекати на відкриття.

Ольга
01 июля 2021 в 5:19

На вид очень впечатляющие строение, но очень долго его не открывают. Думаю этот отель будет оооочень мало кому по карману

Добавить отзыв