UAOTZYV.COM

Справочник организаций Харківська область: отзывы

Последние отзывы Харківська область


01 июня 2024 в 11:45

Один із моїх улюблених магазинів. Для книголюбів це знахідка. Тут можна провести цілий день. Вибір книг величезний, є канцтовари та супутні товари, є дорогі видання, той же Гаррі Поттер, який ніколи не набридне і ексклюзивна класика за доступними цінами та iн.

31 мая 2024 в 22:50

Як вернувся з приводу військового права.
Дуже довго шукав компетентних фахівців, хто дійсно був готовий займатись моєю справою.
Юристом була Марина Вячеславівна, був на консультації, потім звернувся для підписання договору і подальшої роботи над моєю справою.
Питання стосується виплат за поранення, первинно мені надали якісну консультацію, згодом, коли почали працювати над справою, я був задоволений роботою, оскільки перші результати отримали доволі швидко, швидко підготували необхідні документи, тримали мене в курсі усього що відбувається по моїй справі, я задоволений роботою спеціалістів центру

29 мая 2024 в 18:23

Лікар Ломанов вирішив проблему із хронічним простатитом. Завдяки його лікуванню стан спочатку стабілізувався, а потім почав покращуватися. Звичайно все це зажадало певного часу, але я зараз бачу результат і дуже задоволений, що вдалося залишити цю проблему в минулому. Рекомендую!

24 мая 2024 в 13:52

Під час навчання, раз на тиждень, проводяться онлайн вебінари з наставниками, де наживо можна послухати лекцію на якусь тему, поставити запитання.

22 мая 2024 в 12:03

Просто немає слів! Дуже задоволені всім: і сервісом, і доставкою. Все було зроблено швидко і якісно, без жодних затримок і вигадок, як це буває у деяких конкурентів.

20 мая 2024 в 15:00

Сьогодні знайшла у зоомагазині чудовий килимок для клітки своєї хом'ячки. Тепер вона може насолоджуватися комфортом і теплом в своєму домі!