UAOTZYV.COM

ТОВ ПІІ Еконія

Адрес Золотоноша, вулиця Шевченка, 24
Телефон +380 (44) 351-17-62
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-17:00
Сайт www.econia.com.ua
Рубрики Производство продуктов питания
Оценка 4.8 17 отзывов
Похожие компании в категории
ПАО Юрия — Черкасы, вулиця Кобзарська, 109
ООО Соната-ОЙЛ — Михайлівка, вулиця Свердлова, 129

ТОВ ПІІ Еконія отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віка
17 апреля 2024 в 11:50

Трудилась тут 2 роки, маркетологом, можу сказати, що команда норм, керівництво іноді ставить термінові задачі, але реальні до виконання, якщо постаратись. Запускала деякі проекти по 2 брендам, були хороші результати, колеги допомагали коли потрібно, можна покластись, але й самій роботи було вдосталь) зп ринкова, навіть можна сказати трішки вища, мене влаштовувало)

Саша
25 апреля 2023 в 11:17

Працював територіальним менеджером десь півроку. Звільнився, бо запропонували кращу посаду. За півроку встиг побувати в офісі, треба було там навчання проходити, сподобався офіс, такий сучасний, а так робота як робота, іноді прилітають задачі від керівництва специфічні, але таке буває всюди)

Костя
31 марта 2023 в 16:42

Я працюю в Еконії вже 3 роки і достатньо задоволений. Так, бувають "кризи" в роботі, але вони тимчасові та вирішуються. Це професійна та дружня команда з можливістю для особистого розвитку, головне бажання). Рекомендую!

Валерій
18 февраля 2022 в 3:05

Завод виробник дитячого харчування. Перший в Україні пр всьому: якість, впізнаваність, поширеність а головне справжньою турботою про своїх споживачів - малюків українців

Альона
08 сентября 2021 в 17:12

В магазині біля підприємства великий вибір води по субівартості, приємно радує цінами та вибором. Рекомендую відвідати!

Женя
14 декабря 2018 в 22:11

Проходив співбесіду на посаду керівника відділу контролю якості – мені все сподобалось. Зустріли ввічливо, на співбесіді все пояснили, умови мене цілком влаштували. Зарплата конкурентна. Відгукам не вірю давно, завжди все сам перевіряю і в моєму випадку все пройшло чудово.

Женя
09 декабря 2018 в 16:35

Від компанії працюю мерчом. Графік зручний, п’ятиденка, на вихідних ніхто не турбує, тільки у літній період доводиться працювати шість днів на тиждень, із одним вихідним трішки складно. Зате оплата гідна.

користувач
02 декабря 2018 в 23:09

Звільнилась звідси зовсім нещодавно у зв'язку з переїздом сім'ї за кордон. Працювала б тут і далі, і ось чому: конкурентна зарплата, класно аналізують рівень продаж, офіс рівня вище середнього, колектив - молодий і усі хороші спеціалісти, бренди "Малятко" і "Аквуля" - добре впізнавані, що впливає на рівень продаж.

користувач
25 ноября 2018 в 15:49

Компанія платить добре, а якщо працюєш з результатом, то твій керівник подає рекомендацію на виплату премії. Тут молодий колектив, компанія зростає – відкриваються нові напрямки, так що можливий ріст і по вертикалі і по горизонталі. Заохочують оплачуване навчання для підвищення кваліфікації. Єдине, що мене турбує – відсутність знань англійської, а звідси і неможливість отримувати справді багато. Своєрідне покарання від компанії.

Женя
23 ноября 2018 в 4:23

По роботі явних мінусів нема, якщо не враховувати деяких недоліків: можуть визвати в іншу зміну на виробництво, правда тільки влітку. По зп нараховують те, що обіцяли. Колектив злагоджено працює, але ледарів гонять відразу. Керівництво досить лояльне, навіть корпоративні заходи організовують. Гадаю, непогано влаштувався.

Саша
18 ноября 2018 в 8:37

Працювала в компанії довго, було всяке. Як і на будь-якій іншій компанії, мені здавалось тоді, що в Еконії непідйомні вимоги і завдання. Я працювала декілька років, потім вирішила, що це не моє. Після 2-х років "скитань", повернулась до Еконії. Зрозуміла, що те, що від мене вимагали тут - це звичайна умова до професіоналізму. Я реально виросла, оскільки займалась серйозними проектами, отримувала хорошу зп. Одним словом, я рада що вернулась.

користувач
17 ноября 2018 в 0:12

Хочу розповісти про неробочі процеси - про екскурсії. Нещодавно їздили всім колективом до Трускавця. 4 дні відпочинку: проживання у медпаласі, лікувальні процедури, прогулянки містом. Дорога і проживання були повністю оплачені. Ось таке точно спонукає до праці!

Женя
13 ноября 2018 в 9:26

На підприємстві роботи багато. З непривички сильно втомлюєшся, цілий день на ногах, можуть викликати на заміну, зате отримаєш додатковий відгул. Зарплата влаштовує, принаймі більше, ніж на попередній роботі. Колектив подобається, дружний. Поки ще освоююсь, втягуюсь у процес, але компанія подобається.

Женя
10 ноября 2018 в 23:42

Я такого активного темпу роботи не витримала і пішла. Зараз дещо шкодую. Думаю, вартувало залишитись і все-таки впоратись із завданнями. Таку зарплату не всюди пропонують, а якщо і платять, то вимагають не менше.

Саша
06 ноября 2018 в 22:56

Хотіла влаштуватись у компанію мерчом, але не взяли через відсутність достатнього досвіду. Шкода, але надіюсь, що наступного разу все вийде. Подобаються перспективи і рівень зарплати, слухала багато позитивних відгуків про компанію.

Саша
01 ноября 2018 в 11:33

Работал у них недолго. Переехал в Киев поскольку сам отсюда. Чесно – понравилось, что у них нету больших (толстозадых) директоров. Все руководители как правило вышли из этого же производства. Реально карьерный рост! У других или племянники руководят, или приглашенные какие то супер «асы», которые даже с людьми не сдороваются. Не всегда такое увидишь. Рекомендую тем, что уважают человеческие отношения.

користувач
29 октября 2018 в 15:42

Опишу свежие впечатления - была неделю назад, знакомилась. При входе, девушка не ресепшине предложила кофе, чай. Собеседование проходило вместе с непосредственным руководителем, что прибавило мне уверенности в себе. Руководитель выглядел молодым, компетентным, ставил нормальные вопросы. Приглашают на испытательный срок, все еще думаю. Столько негативных отзывов в интернете, я в замешательстве.

Добавить отзыв